Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj, hogy szombat reggel műszakizik a motor, utána családi rendezvény. Pedig elmentem volna.
Bár ha belegondolok, nem biztos. Ugyanis ma is mentem a motorral, és még nem az igazi. Fent van a sisak, kendő, és ott a vágás is. A nyakamon. Mivel még be van dagadva kicsit, így kényelmetlen kissé a helyzet. Vagyis nem jó.
Na de úgyis megyünk nemsoká, addigra rendben lesz.
Ennyi gyerek mellett érthető.
Úgy látom, volt 1 kis fáziskésésem!
Nagykőrös? Ott mi van?
.
Két ragyogó elme? Hát ezen majdnem bekaksiztam!
...vagyis Kiskörére , de nem az volt a lényeg
Azt hiszem ezzel a hozzászólásoddal eljött az igazság pillanata.
Már kezdtem azt hinni, hogy példátlanul szent életemmel és a józanságba vetett hitemmel teljesen magamra maradok. Aztán jöttél Te aki tisztánlátásoddal végre mécsest gyújtottál a sötétségbe. Nem marad más mint viszont igyak az egészségedre mert megérdemled, meg persze én is! Természetesen a mértéket tartva és kifejezetten csak az alkalom miatt amit két ragyogó elme találkozása ihletett meg

ui:
Hétvégén a köpönyeg szerint remélhetően nem lesz még eső, sőt szombaton 13°C körül igéri a hőmérsékletet. Reményeim szerint elgurulok Nagykőrösre és megnézem a gátat, amolyan felderítő küldetés gyanánt
Pfújjjj ! Te randa alkoholista !
Hogy itt milyen emberek vannak...az egyik iszik, a másik motorozik,csak egy Legény van talpon a vidéken,Aki dolgozik, az pedig a Laci. Megyek is és ...iszok az egészségére!
Te csak ne jelentkezzél itt semmiféle pohárért!
Menjél, csináljál valami hasznosat, én is megyek motort mosni!
Hogy szép legyen!
Miért kell felhánytorgatni, ha az ember elfekszik , mert fáradt? A kezemet pedig ki kell kötni egy karóhoz, és akkor még jelentkezni is tudok a következő pohárért .
Az én kezem fogják felemelni, mivel én győzök.
Persze nem úgy mint Nálad, hogy a földön fekszel, aztán valaki megfogja a kezed,elengedi, és simán visszahullik!
Mivel ez motoros fórum: ma lemosom a motort, és lepasztázom! Persze megyek is 1 karikát!
Csak hogy jobban gyógyuljak!
Remélem Te fogod lebirkózni , és nem az ital fog lebirkózni téged. Erre edzel egy hónapja! Ha meg esetleg mégis lebirkózna, még mindig kéznél van a taliga! "Ha legyűr a maligán, hazatolnak taligán!"
Én ezt hétvégére hagyom, akkor lesz szülinapos buli, és vége lesz a józanságnak, véget ér az ezidáig tartott alkohol mentesség!
De nem félek!
Majd megbirkózok ezzel is!
Már teljesen összevissza hunyászkodtam magamat ! És majdnem beféltem ! Iszom is egy "Vadászmestert " erre a nagy ijedtségre !
Figyeled a csávót
Ugyan futott vagy 3 kört, de a végén csak kijelentette, hogy olyan kemíny, mint 1 bűrkeményedís!
Jobb, ha nem viccelődől!
Összeesküvést sejtek...

Beszélték felőlem az emberek, hogy csudagyerek vagyok, meg hogy bár akasztottak volna föl kétnapos koromban, mert nem lesz belőlem becsületes ember se így, se úgy
Anyámnak meg egyenesen azt javasolták, hogy tekerje ki a nyakam inkább előbb, mint utóbb
Az is igaz, hogy megnézem a nőket , de csak egyet szeretek (főleg amiért elvisel )
Persze óvatosan azért felhívnám a nagyérdemű figyelmét, hogy köztudottan iszonyatosan és borzalmasan sőt, félelmetesen űberkemény vagyok (és lehet csúnya is )
Igaz nem Anyámmal élek, de van macskám és Inazumával járok és ne is legyek kemény?!
Szóval nem kéne engem abajgatni mert ütök ám de hírtelen, engem senki ne karmolásszon össze mert csúnya nagy verekedést rendezek!
Igen! De szembenézünk vele! .... A Lacival.....
De mivel elég csúnya, inni kell valamit, mert józanon nem megy!
Elhatárolódunk tőle ! Mert ez a Laci olyan erkölcstelen. teljesen mint mi !
Csak halkan, és visszafogottan jegyzem meg, hogy Lacinak ezen hozzáállásán teljesen meg vagyok botránkozva, és teljes mértékben elutasítom!
Igen, igen, igen! Most voltam elintézni a műszaki vizsgát - természetesen motorral - szombat reggel viszem. Sütött - most is - a nap 7 ágra, a motor lelkesen szaladt !
Most már csak a csajok - ahogy Laci mondaná - hiányoznak! A teljes boldogsághoz!
Madárdalos pálinkás szép napot motorozósok ! 11°C van ! Remélem jól vagytok .
Bocsánat! "válasz erre" feliratot akartam írni!
Használd az "előzmény" feliratot! És akkor egyértelmű. Csak erre akartam rávilágítani.
Holnap arra kerekezek!
A Te hozzászólásod után jött...mint ez is.
Az már köpönyeg forgatás!