Ez a beszéd! Örülök, hogy visszatért az alkotói kedved és már kint ügyeskedsz a garázsban. Remélem holnapra marad a jó idő és akkor nekem is bejön a számításom
Úgy tűnik könnyelmű igéret volt az "este felnézek" válasz SMS, de sajnos nem mindig azt csinálja az ember amihez kedve van. Látom nem késtem le semmiről hiszen a téma változatlan amihez most nem is kívánok hozzászólni. A holnapi nap még húzós lesz, reményeim szerint hétfőn egy komolyabb motorozással regenerálom magam, az időjárás előrejelzés szerint erre jó esélyem van. Ha tudjátok Ti is használjátok ki az idei első igazi napsugarakat amelyek végre már nem csak világítanak, hanem melegítenek is
Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
Belépek ide a fórumba, és mit látok
Már megint isznak!
Meg vagyok botránkozva!
Ja, Laci azt mondta, ( írta ) hogy este benéz! Szegény! Belép, oszt rögtön hanyatt esik ettől a nagy szesz szagtól!
Pálinkás szép reggelt kívánok Te belétek is ! Süt, és már most 12 fok van ! Most értem haza , az aprónéppel bőszen bicikliztünk ! Ebéd, aztán megyünk vissza.
Még nem lehet ugrálni! Most ép 2 hetes vagyok, a multkor csinálni akartam valamit, rögtön bekeményedett a seb. ( hétfőn ) Sokat javult, de még mindig kidudorodik a vágásnál, de óvatosan mostmár nekifogok (majd) valaminek. ( fél jégerre gondoltam, 1 sörrel)
Egyébként meg, jó lenne, ha nem játszanád már a "beteget" mert még hozzá találsz szokni ! Orvosságot vegyél be és húzzál elfele bulcsázni More ! Dikk !
Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
De berúgva be vagytok!
Pedig ott az "előzmény" lehetőség is!
Már megint isznak!
Meg vagyok botránkozva!
Ja, Laci azt mondta, ( írta ) hogy este benéz! Szegény! Belép, oszt rögtön hanyatt esik ettől a nagy szesz szagtól!
Laci igyál meg Te is valamit...Főnök Úr