Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnézegettem a képeket, szépek a tájak, a motorok, különösen a "Honda " nevezetűek!
Nem értem, nálam simán tölti explorer és opera is. Kiteszem ide is, hátha kell még valakinek és egyben lehet tesztelni, hogy lejön-e.

Túra
Peti, megkaptam az emilt, de nem sikerül letölteni hiába engedélyeztem az ablakot
Nem volt az akkora kapufa , Neked megsúgom tudatosan tervezett vezetéstechnikai tréninget tartottam mert ugye a túrák során nem csak aszfaltút van és focipálya szélességű fordulókör...
A végére egész jól belejöttek
A sisak kamera az valójában rögtönzött álvány volt , így mindenki szerepelt a csoportképen, persze mindegy mert a tényleges kamera tartóm is le lett blamálva
Hát lehet felétek így megy, nálunk nemigazán szokás legfeljebb másik motorral megelőzni
Még szerencse, hogy keresztben ment! Mi lett volna, ha előzni kezd?
Ja ilyet még nem láttam. Hazafelé Borsodivánka és Egerlövő között egy teknősbéka igyekezett át az úton A felezővonalnál tartott éppen, nem tudom élve átért-e, nem álltam meg, mert már sietős volt. Mindenesetre rámenni nem lett volna szerencsés...
Könnyű annak akinek nem kell az igát húzni
Szeretettel köszöntök Mindenkit eme szép napon, már a motort is lemostam reggel és azzal is jöttem be Db-be. Jó az idő.
"Bocs amiatt az egy-két kapufa miatt"
Tévedni emberi dolog mondta a sündisznó, és lemászott a gyökérkeféről!
Én mint rendes józan életű ember csak egy kis "vadászmesterrel" nedvesítettem meg a torkomat! Tetszik a Laci"sisak" kamerája"
Remek volt a tegnapi túra Köszönet Lacinak a szervezésért , El van nézve a tévelygés is, legalább gyakoroltuk a szűk fordulókat is Én tegnap 18.15 kor rúgtam ki utoljára a sztendert, viszont azzal a lendülettel vedlettem át utcai ruhába és ültem át az autóba, hogy a gyerkőccel együtt letudjuk a hátralévő napi kötelezettségünket. Mire mindent letudtam, már nem volt kedvem gép elé ülni Viszont remélem, rosszul láttam és nem nézted be a kanyarodó főútvonalat Lajos Pillanatra elkapott a szívinfarktus éménye
No meg a gépsárkányok:
Örülök, hogy tetszett a kirándulás! Nekem is jobb volt így mint amikor magam megyek, bár kicsit izgultam (még ha nem is látszott), hogy nehogy csalódjatok. Bocs amiatt az egy-két kapufa miatt amit az útkeresés során lőttem , de talán a környezet amiben motoroztunk kárpótolta azt a némi bizonytalanságot.
Türhetőek a videók és a képek is, remélhetőleg a következő hétvégére összehozok belőlük valami, ha Ti is küldtök át fotókat akkor azt is beleteszem. Jó pihenés mindenkinek!
Igen, ennek örömére sörözök.
Ja, megmutatom Laci sisak kameráját.
Nagyon örülök, hogy sikerült a kirándulásotok! Tiszta szerencse, hogy az idő is jó volt!
Ja, amúgy királyságos volt, köszönet Lacinak!
A tiszafüredi mol kútnál pedig már ismernek, mert csak háromszor voltunk ott ma!
Mi is haza értünk, és hogy Józsi lássa, hogy hol jártunk, felteszek 1 képet.
Jelentem gond nélkül hazaértünk, fél hétkor már az ágyban nyújtóztam
Nagyon jó kis túra volt, Lacinak köszönhetően megint csodás helyeken jártunk!
Thermo bélést most szerkesztettem be a cuccomba, felőlem jöhet a rajt
a Szent Vadászmester legyen veletek!
Holnap reggel kicsit hüsi lesz, de eső nem, úgyhogy megyünk!
Remélem is!
Köszönjük! Viszont az idei nyarat Te sem úszod meg mert megyünk ám feléd is, legalábbis én és a "sasmadaram" biztos
"hogy viszem az Asszonyt is,"
Én is ezt mondanám! Mert ez így igaz!
Mint az a repülő nyúl, amelyik egy nagy sasmadarat vitt a hátán!
Vigyázzatok egymásra jó egészséget a kiránduláshoz!