Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert a kicsik tudják, hogy az Neked jó! És hasznos!
Szóltam az utcában ne szaladjanak széjjel, csak viccelsz !
Te is elengedett kézzel eszed a zsíros kenyeret?
EKKORA arcom azért még nekem sincs!
Én holnap megint biciklizni akarok,már a csöppek az előbb megmondták.
De most én hol betonozok?
Tegnap én is csákányoztam levezető gyakorlatként a terepjáróval összejártam a kapubejáróm környékét azt lazítottam fel majd egyengettem el, de tényleg alul még kemény volt. Viszont én észre se vettem mert borzalom erős vagyok
Jó az betonozás közben !
Már eddig is hasra "edzettem", Isten őrizzen a sörtől!
Nem a "tehetség "fogyott el ! A jólét hatása. Mint nálad !
Neeeem csak innen Keszthelyről !
Persze nem "palccra", hanem "placcra".
Elpuhultál a télen Te is ! Ne fogd a motorra Te szégyentelen ! Tessék edzeni ! Söröskorsó emelgetésével például.
Az évek elszállnak, vele együtt a " tehetség " is!
De hogy ez se legyen olyan 1szerű, most 220 km-ről hozod!
Nem csodálom, hogy türelmetlen volt Veled. Még inni sincs időd ! Ma a faültetéskor jöttem rá, hogy lecsökkent a kondícióm. Beleizzadtam a faültetésbe. De a talaj 25 cm mélyen még fagyott ! Csákányoznom kellett !
Oksi, megnézhetjük, bár nekem előre kell, az meg kicsit szokatlan méret már.
Ezt a terelhetőséget én is észrevettem a GSX-F -en, amíg tologattam, nehéz volt, viszont elindulva rögtön "pille könnyű" lett. Pld a Pengét sokkal könnyebb tologatni. A dinamikájára most nem térnék ki.
A gyakorlással kapcsolatban épp ma beszéltem Apósommal, - ő volt aki tavaly megfektette a gépét - hogy gyakorolgatni kellene kicsit ( főleg neki, mert én qrva jó vagyok )
Mondtam, hogy menjünk el egy nagyobb "palccra", a Malagutiba ( Madison ) belefér pár műanyag palack, azokat lerakjuk, máris lehet szlalomozni, szűk fordulókat gyártani, keményebbeket (vész)fékezni.
Biztos nem ártana!
Voltam padlólapot (metlachit ) nézni. Unokástól. Találtam is , szerdán reggel megyek érte . 14 csomag 18.7 kg/doboz !Szépen berakom az autóba , és elhozom ! Annak idején a Dáciában 450 kg búzát hoztam el 110 km-ről .
Azért érdekes volt a mai nap abból a szempontból is, hogy bizony kissé vissza kellett rázódni a motorozásba. Hiába vettem elő néhányszor szárazabb téli napokon a motort az kevés ahhoz, hogy átteleljen a rutin Nyilván hidegben nem lehetett tépni a szarvát... és még úgy is megcsúszott néha. Most viszont tapad a gumi és 15 foknál melegebb időben jobban lehet feszegetni azokat a bizonyos határokat. Na ezzel kapcsolatban voltak szokatlanok az első kilóméterek és a fékutat is próbálgattam minél szűkebbre venni. Imádom ezt a motort , pedig az elején szokatlan volt a böszme súlya ami érdekes módon ahogy elindul azonnal terelhetővé válik.
Valahol olvastam, hogy gumit akarsz venni, nekem is aktuális lesz hátra és tudok egy jó helyet ahol olcsó új gumikat árulnak visszamaradt raktárkészletről. Majd egyeztetünk és akár egyik szombaton meg is nézhetjük a kínálatot
Köszi, de azért még lenne mit csinálni rajta!
Majd most már lemosom, az idomokat, tankot lepasztázom, aztán meglátjuk, hogy esetleg még mi böki a szememet. Jövő héten meg viszem vizsgázni. És MEHETÜNK!
Hát mert dörzsöltem ész nélkül!
Azért mondtam, hogy ész nélkül. mert amikor megműtöttek, azt mondta Zoli, hogy egyetlen gondolkodásra képes szervemet távolították el!
Ez már csak azért is lehetetlen, mert ez a tevékenység már előtte se volt már rám jellemző!
Úgy látom motorikusan teljesen kész vagy!
Szép lett!
"Arra van idő, amire akarja az ember hogy legyen"
Apámtól hallottam ezt mindig amikor időhiányra panaszkodtam ha nem füllött a fogam valamihez
Jól van no! Holnap is jó lesz!
Gondoltam Rád, mikor szemerkélt az eső, hogy merre jársz, reméltem, hogy nem kapsz belőle.
Jöhet a videó. Majd ha kész.
A kamionnal meg ne húzz ujjat, úgyis az van amit ő akar. És mennyire le van maradva az autós társaság! Még belegondolni is rossz az "eredménybe"!
Jövő hét végén, ha az idő támogatja, én is kimerészkedek.... vagyis e hét végén.