Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizomány! Azon módon bűr alá került volna ! Intrabélásan belsőleg alkalmazva !
Hej, piszkos, részeges, alkoholista banda! ( De lehet, hogy csak irigykedek, mert már 3 hete nem ittam semmit )
Mert eldugtad volna!
Magadba, bele!
Beledbe be!
Ha én vagyok a helyében, akkor Te nem pusztítottál volna volna belőle!
Szép napot kívánok !
GYerekek,Gyerekek,merre vagytok? Úgy elanyátlanodtam, hogy az én Kedvesem rögtön töltött nekem egy jagert... .
A Laci szigorú lesz, de igazságtalan ! Még valamelyiket nyakon is legyinti, ha nem mozdulnak elég gyorsan !
Tehát, ha jól értem ez azt jelenti, hogy amikor kiértek terepre és áldatlan állapotok uralkodnak,(sár,kosz, stb.) akkor nem Te oldod meg a problémát, ha nem kiküldesz valakit a csapatból... . Elkerülendő, hogy koszos legyen a munkás bakancsod. .
Hááá keziccsókolom naccságos főcsűszerellő igázgátó úr!
Instállom!
A főnök az Te maradsz már csak a tapasztalat miatt is, amit nem ám a legyek hordtak össze, hanem az évek!
Félreértés ne essék , szerelői fokozatok vannak nálunk és Laci továbbra is "dógozik" csak egy adott munkacsoportban egyszemélyes felelősként Így aztán maradok egyszerű lebbencsen nevelt parasztgyerek amilyennek már megszoktatok, vagy nem, de arról meg nem tehetek
Pénzt fogsz keresni b+! Ezentúl jó lesz, ha a Lacit "Tákintatés Feőnök Úrnak" kötelező szólítani ! 1.) Lacinak mindig igaza van! 2.) Ha valami ok folytán mégsem lenne igaza , automatikusan érvénybe lép az 1.-es pont !
Számitok is a csapatszellemre!
Szerintem most igen!
A felelősség az biza nagy dolog,ezt ismerem én is,ergo,Neked szükséged van a túrára...Mi meg majd elkísérünk .
Az áprilisi időbeosztásom olyan bizonytalan, amire eddig még példa nem volt. Nehéz időszakon vagyok túl és még attól is nehezebb következik. Komoly leépítés volt a cégnél amit úgy néz ki megúsztam és (egyelőre még nem tudok neki örülni) egy státusszal előrébb léptem amiért cserében komolyak az elvárások is. Maradtam a megszokott helyemen de másik területen fogok ügyeletet tartani, április elején indulnak a helyismereti vizsgák amire még azt sem tudom mikor készülök fel. Eddig csak magamért feleltem de már mások miatt is nekem kell, ami még szokatlan Szóval zavaros minden és csak április elején tudok mondani időpontot, de mindenképpen ott akarok lenni a túrán mert nekem arra szükségem van, nem véletlen írtam én a múltkor azokról a gondokról amiket legalább a motorozás idejéig magam mögött tudok hagyni
Oldalbordát megkérdeznénk, Ő is ezt mondaná?!
Én csak plagizáltam, vagy csak átvettem, mert ez 1 nőknek való arc ápolós (testápolós) reklámos szlogen.
Ja, néztem a naptárat, 16.-a, 23.-a, vagy 30.-a, és annak hétvégéje jöhet szóba a kis kirándulásunk megvalósításához.
Ki mit mond?
Én még nem motorozok, -bár időm annyi van, mint a nyű ( meg ne kérdezzétek, mi az a nyű) - de még állapotom se, valamint a motor ideiglenes kivonása se támogatja.
De jövő hétvégén indul a szezon!
Üdv az Uraknak!
Hétvégén beköszönt a tavasz és ráadásul 4napos hétvége lesz, amiből kettő úgy néz ki nekem is szabad lesz
Szerintem újra felnyerít a Csühös és motorozni fogok mert (ahogy azt Miki szokta mondani ) megérdemlem!
Köszönöm.Na meg mikor is tartanám,ha nem Nőnapon,mert ugye ez nem csak Nőnap...És (szerintem ) a Zoltán nap előbb volt...
Nem tudom mikor tartod a névnapodat ?
De Zoltán nap alkalmából a jó Isten téged meg ne áldjon,

arról szó sem lehet !
meghallgatni...
Jó estét,jó szurkolást.
Gyerekek,igaz én nem szeretem őket,de ezt érdemes http://youtu.be/1_ozgu1y_Go
Lacikám,köszönöm szépen!
Megnyugodtam ! Már azt hittem teljesen elqrvultál ! Annak örülök, hogy a tiszta szerelem tönkölybúzájába nem sikerült az ármánynak, semmi konkolyt hinteni !
Szégyellem is a ronda pofámat