Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A köpönyeget szoktad nézni Te is
Te engemet ne biztassál ! Iszom én magamtól is !
Most néztem az időjárás jelentést: Szombat, vasárnap 5 (!) azaz ÖT fok!
Szombaton még dolgozok, de én is bíztam a vasárnapban, bár már egy tank benzint így is kilőttem a nagy tavaszi örömködésben
Józsi!
Hagyd abba az ivást!
Motorral?
Itt kb 12°C körül volt, de majd meg fagytam és egyáltalán nem éreztem magam erősnek főleg amikor végre elállt az eső és feltámadt a szél! Viszont meghírdetett feszmentes munka volt, ami (mivel fogyasztói zavartatással jár) fontos és időre megy
Már majd összeféltem magamat ! Most ittam kettő korty vöröset, erre a nagy ijedtségre !
Nem úsztok meg!
Te nem ismered a Lacit? ( Tényleg, Te nem is ismered. )
Már most szólok, hogy 1 qrva kemény csávó!
Mindjárt jobb is, ha gyorsan bocsánatot kérsz!
No , már hiányoltalak !
Miklós hol van, még mindig a türelmi zónában sétál?
Pedig jó lenne, mert 1 kis karikát engedélyeznék magamnak! Hiszen holnap már 3 hete, hogy műtöttek!
Szombaton pedig a motor is forgalomban van.
Azért Te faszagyerek vagy ! Felénk szinte meleg eső esett , de nem kívántam még biciklizni sem . Akartam fotózni , de tiszta pára volt , majd lesz még jó idő. 21-én itt a tavasz !
Sziasztok Urak!
Ma szép idő volt, jól megáztam ráadásul még a szél is feltámadt amiben annyi volt a jó, hogy megszárította a ruhát
Nem tudom mi lesz a hétvégéből, de sok jót nem ígérnek az időjósok
Azért ne szállj el nagyon, mert igaz, hogy "angyal" vagy, de ilyen:
Hozzátok képest én 1 földre szállt angyal vagyok!
Túlzásba ne vidd ! Nem egy egész vadásztársaságról beszéltem: egyet a papának, egyet a mamának, meg itt van ez a négy macska is !?
Én mindenképpen megfogadom a Drága "Doktor Úr " tanácsát...de egy vadász nem vadász... .
Az antibiotikummal nagyon csínján bánj. Roppant veszélyes lehet ! Ha már elkezdted szedni , akkor mindet szedd be. De inkább aszpirin, illetve ugyanaz de más néven a Kalmopirin. Az a baj az antibiotikumokkal, hogy nem öl meg minden káros bacilust, néhány megmarad ! Majd az elszaporodik benned, de arra már nem lesz jó ugyanaz az antibiotikum ! És amikor tényleg kellene, hogy segítsen, akkor már nem fog. Ezért ér sokat egy pohár "vadászmester" , vagy Unikum!
Igyekszem én, igyekszem.
Ma voltam a házi orvosnál, és azt mondta, hogy tud a sebész, szép az eredmény. Erre szerényen megjegyeztem, hogy nem ő volt a szülész orvosom.
Kaptam antibiotikumot, mert a fiúktól összeszedtem némi vírusos sz@rt is. A gyerekorvos is mondta, hogy mindenki el fogja kapni.
Így lett!
Úgyis elég lehangolt voltam a szar idő miatt, legalább most jó kedvem van ! Te meg igyekezz meggyógyulni ne játszd a beteget mert szólok Lacinak !
Kicsi képzavarban vagyok. Arról volt szó, hogy esett az eső. Leporoltad magad? A szomszéddal? Nem a kocsmában voltál véletlenül?
Vagy ne kekeckedjek?
Miért kell leszólni a szomjas dolgozót ? De egyébként is csak kezet nyújtottam a szomszédnak. Aztán felkeltem és leporoltam magam !