Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Isten éltessen sokáig!
Miklósnál volt már áramszünet ! Hamarosan vesz egy agregátort !
Na igen, én még csak 8-éve vagyok áramszolgáltatós pont amióta javult a szolgáltatás minősége
Nézni kell a jó oldalát is, a hirhedt 1977-es New York-ot ért áramszünet hatására 9hónap múlva a népesség száma hírtelen megugrott
Mindannyian tudjuk, hogy csak poén volt!
Amugy sokat javult a helyzet, mert 10 évvel ezelőtt kicsi eső, kicsi szél, és rögtön nem volt villany. Persze víz se, mert valami szivattyú, ami valahonnan valahova átemelt, vagy valami ilyesmi, az se ment. Ez olyan jó volt, - na nem nekünk - hogy évekig erőltettük!
Most már nem annyira sz@r a helyzet, de azért néha-néha 1 pillanatra elmegy az áram, - teszteljük az elektromos fogyasztókat, pld számítógép - és ha nagyon mostoha eső esik sokáig, akkor van rá precedens, hogy nosztalgiázunk!
Hamar megbocsájtok mert olyan vagyok
Ne vedd a gyenge szívedre Laci ! Miklós alkoholos befolyásoltság alatt beszélt össze -vissza !
Te meg vegyél be orvosságot a lelkedet ért sérülés gyógyítására !
A jéger elfogyott , vodka van, meg háziszőttes , de az meg kemény lenne lefekvés előtt
Ez a mondat fájt! Szinte szíven döfött, sőt meg is forgatta bennem a pengét
Javítottunk már sokszor Sámsonban, többek között az utcátokban is de 22kV-on! Az a hálózat tudtommal rendben van , oszlopkapcsoló cserék is voltak és nem tudok üzemzavarokról mostanában. Legutóbb vagy 3éve pont ügyeletes voltam amikor a fatolvajok ráborították a fát éjszaka egy ilyen hálózatra, szakadt a hó és nagy szívás volt, a vezeték is elégett de szépen kijavítottuk.
A kif-es hálózatok (amire a fogyasztói csatlakozók vannak kötve) nem tudom milyen állapotban vannak, mi azt nem csináljuk mert ahhoz nem kell speciális csoport és 80millás kosaras autó.

Na sikerült szépen lereagálni , mert ugye első a fogyasztó és az ügyfélközpontúság

Mondhattam volna ezt is: Vegyél aggregátort bazdmeg!
Tavaly jártak erre. Lehet azért nem jó?
Laci ennyire nem ereszkedik le ! 220 000 V alatt hozzá se nyúl !
Nagyon király volt, csak roppant rövid ideig tartott.
Csak most már jó idő kellene.
Itt még délután is kikandikált a napocska, erre kellett volna tevékenykedned, erre úgyis elég takony a hálózat! Megjavíthatnád!
Jóvan ! Azért a poharas orvosság szedését ne hanyagold el ! Ha már kívülről eláztál ?!
Na amerre ma én jártam ott még véletlenül se kandikált, szeles esős, igazi takony idő volt
A motorozás gondolom jót tett a bioritmusodnak nekem mindig gyógyulást hoz minden bajomra
Na látom már megmaradsz, ha a nemibaj el nem visz ! Már úgyis féltünk, hogy költségbe versz minket !? Itt egész nap esett, és most estére a változatosság kedvéért esik !
Itt kikandikál a felhők közül a nap, így mentem itt 2 karikát a járdán, műtét után először a motoron!
Vadászmesteres jó reggelt kívánok.Én még várom az ápr. elsejét,de az is egyre rosszabb az időjárás előre jelzés szempontjából.Levadásztam egy vadászt,de csak hangulat javító intézkedés gyanánt .
Pedig reménykedtem , de ugyanaz !
Az sem sokkal biztatóbb sajnos
Próbáljátok az
idokep.hu
Igen, de ez se 101-es. Remélem ,most is tévednek!
Először ködös látás, utána érkeznek a bogarak!
Ismered a mondást: "Aki a piát szereti, rossz ember nem lehet"
Vagy valami ilyesmi
Ja most nézem tüzetesen, ugye nem ezt írtad? "Józsi!
Ne Hagyd abba az ivást!"
Le se tagadhatnád de már így szoktunk meg