Rosszul tudod tezsvírem ! Azért remegett a kezem mert még nem ittam meg a napi betevőt ! Kint kellett volna fotózni, mert sötét volt benn, és a hosszú expozíciós idő miatt állvány kellene . De esett ez a bánatos eső .
helló
megismertem a műszerfalat hogy cbx megnéztem az adatlapodat és látom hogy badacsony, kb 2 éve láttam egy cbxet pont badacsonyban egy borospincében voltunk és pont mellettünk jött le az egyik hegyről, ha jól emlékezek az f2es volt lehet hogy a tiéd?
vagy csak valaki átutazóé lehetett?
nekem is cbx van teszek fel róla 1 képet üdv : Dani Körmendről
Köszi a képeket!
De: "Az imbuszokról csináltam pár fotót, de rondán bemozdultak"
Na ott se veszek 1 db csavart, ahol Te, mert ha ezek a "bemozdulós" csavarok menet közben csinálják, még talán el is esek!
A másik lehetőség, hogy Te mozdultál be - dülöngélés (?) - és akkor már eleget ittál!
De frankó, még voltmérő is van a műszerfalon, kár, hogy nem látszik az egész műszeregység
Az inazuma fórumba irogat egy gyönyörű 85-ös GSX 1100-as tulajdonosa. Na ott is van műszerezettség az egyik fórumozó vadászgép műszerfalához hasonlította
A mai motorokon meg alig van valami, főleg amely már LCD-s. Pedig sehol sincs a régi analóg órákhoz képest a "mai" design!
(szerintem )
Köszönöm a dicséretet!
Jólesik ha idősebbek dicsérnek és az is, hogy elég sok motorosnak "átjött" a videó hangulata
A zenéről meg annyit, hogy suhancként még éppen benne voltam abban a korban amikor még aktívan zenéltek a régebbi "nagyok" akik meghatározói voltak az akkori buliknak amiket nem lehet csak úgy elfelejteni
A Hajdúszovát és Derecske ez lesz az, amire gondoltam. Régen jártam már arra és akkoriban még nem volt autópálya sem. Az én útvonalam Balmazújváros-Hajdúszoboszló-Hajdúszovát-Földes-Sáp volt. Ami ezen található, az hasonlít kísértetiesen a fotóra. 7-8 éve már csak a temetőbe járunk sajnos.
A második képen amikor hátra felé néz a kamera az az amire Te gondolsz, de még a közelben sincs autópálya. Az előző képek között a harmadikon lévő híd Kaba felé található és nincs Földes felöli oldala csak esetleg Hajdúszovát ill. Derecske, a másik oldalán pedig Kaba
Kösd fel a gatyeszt József, itt a konkurencia!
A Józsié nem ilyen szép, mert Ő már annyit vikszolta, hogy menet közben kicsit kopottas lett!
megismertem a műszerfalat hogy cbx megnéztem az adatlapodat és látom hogy badacsony, kb 2 éve láttam egy cbxet pont badacsonyban egy borospincében voltunk és pont mellettünk jött le az egyik hegyről, ha jól emlékezek az f2es volt lehet hogy a tiéd?
vagy csak valaki átutazóé lehetett?
nekem is cbx van teszek fel róla 1 képet üdv : Dani Körmendről
De: "Az imbuszokról csináltam pár fotót, de rondán bemozdultak"
Na ott se veszek 1 db csavart, ahol Te, mert ha ezek a "bemozdulós" csavarok menet közben csinálják, még talán el is esek!
A másik lehetőség, hogy Te mozdultál be - dülöngélés (?) - és akkor már eleget ittál!
Az inazuma fórumba irogat egy gyönyörű 85-ös GSX 1100-as tulajdonosa. Na ott is van műszerezettség az egyik fórumozó vadászgép műszerfalához hasonlította
A mai motorokon meg alig van valami, főleg amely már LCD-s. Pedig sehol sincs a régi analóg órákhoz képest a "mai" design!
(szerintem )
Jólesik ha idősebbek dicsérnek és az is, hogy elég sok motorosnak "átjött" a videó hangulata
A zenéről meg annyit, hogy suhancként még éppen benne voltam abban a korban amikor még aktívan zenéltek a régebbi "nagyok" akik meghatározói voltak az akkori buliknak amiket nem lehet csak úgy elfelejteni
És végre normális,értelmes magyar zene!
link