Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké, majd szólok ha járok arra.
Ne is mondd ! Ki akartam vinni. Mire sor került volna rá akkora cseppekben eleredt az eső!? De legalább finom eső szag lett.
Én is ezt mondtam volna...... Neked kellett volna állvány, Te!
Ha nyáron erre jössz, és előtte írsz egy mailt és akkor el tudunk menni érdekes helyekre .
Harmadjára sikerülni fog
Rosszul tudod tezsvírem ! Azért remegett a kezem mert még nem ittam meg a napi betevőt ! Kint kellett volna fotózni, mert sötét volt benn, és a hosszú expozíciós idő miatt állvány kellene . De esett ez a bánatos eső .
Ez tényleg gyönyörű motor
Kösd fel a gatyeszt József, itt a konkurencia!
Körmendről
Hej, de szép!
A Józsié nem ilyen szép, mert Ő már annyit vikszolta, hogy menet közben kicsit kopottas lett!
Biztos hogy engem láttál. Honnan jöttél Badacsonyba?
helló
megismertem a műszerfalat hogy cbx megnéztem az adatlapodat és látom hogy badacsony, kb 2 éve láttam egy cbxet pont badacsonyban egy borospincében voltunk és pont mellettünk jött le az egyik hegyről, ha jól emlékezek az f2es volt lehet hogy a tiéd?
vagy csak valaki átutazóé lehetett?
nekem is cbx van teszek fel róla 1 képet üdv : Dani Körmendről
Köszi a képeket!
De: "Az imbuszokról csináltam pár fotót, de rondán bemozdultak"
Na ott se veszek 1 db csavart, ahol Te, mert ha ezek a "bemozdulós" csavarok menet közben csinálják, még talán el is esek!
A másik lehetőség, hogy Te mozdultál be - dülöngélés (?) - és akkor már eleget ittál!
De frankó, még voltmérő is van a műszerfalon, kár, hogy nem látszik az egész műszeregység
Az inazuma fórumba irogat egy gyönyörű 85-ös GSX 1100-as tulajdonosa. Na ott is van műszerezettség az egyik fórumozó vadászgép műszerfalához hasonlította
A mai motorokon meg alig van valami, főleg amely már LCD-s. Pedig sehol sincs a régi analóg órákhoz képest a "mai" design!
(szerintem )
Köszönöm a dicséretet!
Jólesik ha idősebbek dicsérnek és az is, hogy elég sok motorosnak "átjött" a videó hangulata
A zenéről meg annyit, hogy suhancként még éppen benne voltam abban a korban amikor még aktívan zenéltek a régebbi "nagyok" akik meghatározói voltak az akkori buliknak amiket nem lehet csak úgy elfelejteni
Az imbuszokról csináltam pár fotót, de rondán bemozdultak , így most nem tudom le sem tagadni, hogy ma még nem ittam eleget !
A Hajdúszovát és Derecske ez lesz az, amire gondoltam. Régen jártam már arra és akkoriban még nem volt autópálya sem. Az én útvonalam Balmazújváros-Hajdúszoboszló-Hajdúszovát-Földes-Sáp volt. Ami ezen található, az hasonlít kísértetiesen a fotóra. 7-8 éve már csak a temetőbe járunk sajnos.
Laci! Ámulok, bámulok! Ez igen!
És végre normális,értelmes magyar zene!
Jó reggelt kívánok!
link
Elvileg feltöltöttem, de még nem jelent meg amit már nem is várok meg, reggel kezdődik előlről a robot
Kitartás!
Most a videóval kinlódunk,került bele egy hibás file ami miatt azt a hibás részt ki kell vágni. Talán még ma este kész lesz, de már unom
A második képen amikor hátra felé néz a kamera az az amire Te gondolsz, de még a közelben sincs autópálya. Az előző képek között a harmadikon lévő híd Kaba felé található és nincs Földes felöli oldala csak esetleg Hajdúszovát ill. Derecske, a másik oldalán pedig Kaba
Ezek csak akkor érdekelnek, hogyha belehajtod a motorodba mindet, - ahova fér - és úgy készítesz videót, vagy fényképet!
Szerintem egyről beszélünk. Szovát és Földes között van valahol nem? Közvetlen az autópálya mellett.