Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dikk ! More , nem tudtam, hogy csavar gyííjtéssel is foglalkozol?! Jó estét az Uraknak ! Remélem jól vagytok, és Nemzeti Ünnepünk alkalmából egyikőtök sem kötött ki a detoxban !?
Peeersze Pityu ! Aztán meg ott csorgatnád a nyáladat a monitorra ! Legalább így esz a fene a kíváncsiságtól ! Lesz foto. Még a héten.
Addig készítsd fel magadat az esztétikai élményre. Ne a türelmi zóna szorgalmas látogatásával legyél elfoglalva !
Nem talált de majdnem!
A Keleti főcsatorna 3 hídjának "Földes felőli oldala" jöhetne szóba (Berettyó, Derecske, Debrecen) de ez egyik sem az, hanem a Szovát-Kaba közötti, viszont van egy a debreceni hírról is, igaz kissé másabb beállításban
Jaj, ne üldözd már ezt a szegény Józsefet, biztosan rakja a metlakit amit tegnap vásárolt
Mutatok én Neked imbusz csavart
Lassan....mondom,......hogy......Józsi........is.........meg......ért
se:.......fééééény......kééééép! Szeretve tisztelt lendvai ildikó után szabadon!
Keleti főcsatorna Földes felőli oldala a harmadik kép, eltaláltam?
Egyáltalán nem akarlak sürgetni, de hogy állunk fényképileg, készül a csavar demo?
Jó éjt Urak!
Na joccaka..... megyek mert nálunk gyerek fürdetés a program!
Az nem semmi küzdelem lesz! Ember feszül embernek...... vagy csak a hordóra támaszkodik.... nehogy eldűljön.....
Bizony, nyáron vizsga ott majd valahol a badacsonyi pince rengetegben
Ha sokat hallgatsz a Józsira, még a delirium tremens is elérhetővé válik!
Pedig a java még csak ezután jön !
Már így is nagyon sok ragadt rám pedig nem is olyan régen ismerlek benneteket
Laci ! Én úgy megutáltam a betonkeverőt, hogy látni sem bírtam ! Eltoltam a ház mögé !
Majd kiokosítjuk ezt a gyereket !
Ja kérem akinek van ideje... Amikor én építkeztem a meló mellett haladnia kellett a háznak is. A nagyobb helyiségekhez jöttek a mesterek, de a kicsiket esténként vakoltuk Apámékkal, minden este már mésszel meg habarcsal álmodtam rémálmaimban is. A villanyt ketten az asszonnyal csináltuk (persze nem Ő vésett ) viszont a tyúkbeleket együtt húztuk be és azt is este, a szineket alig láttam
Na azért látszik az idősebbeknél az ész!
No persze azért a Lacinál is akad.
Én a nyaralóhoz csináltam felvonót , egy talicska betont lehetett egyszerre felhúzni . És az irányváltó kapcsoló nem törte fel a tenyerem
Mi amikor ugyanezt csináltuk a kerti háznál, én a SZAKMUNKÁS voltam, és így 1 db vödröt se húztam fel!
Most már örülsz, ha a "kötél " nem lóg annyira !
Amikor építkeztem és a padlástér aljzatát csináltuk, vödörrel húztuk fel a betont, én voltam a képesítés nélküli segédmunkás aki vállaltam a csigán felhúzogatni a teli vödröket. Apám többször szólt, hogy váltsak valakivel mert sok lesz, de én már akkor is nagyon "erős" voltam és késő estig húzogattam a kötelet. Másnap csak a sört meg a pálinkát voltam képes felszolgálni az embereknek, annyira kész lettem. Pedig Apám akkor is mondta "Jó lenne még az az erő sz.rni is"
És milyen igaza volt
Én is tudom !
Ez jó!