Dikk ! More , nem tudtam, hogy csavar gyííjtéssel is foglalkozol?! Jó estét az Uraknak ! Remélem jól vagytok, és Nemzeti Ünnepünk alkalmából egyikőtök sem kötött ki a detoxban !?
Peeersze Pityu ! Aztán meg ott csorgatnád a nyáladat a monitorra ! Legalább így esz a fene a kíváncsiságtól ! Lesz foto. Még a héten.
Addig készítsd fel magadat az esztétikai élményre. Ne a türelmi zóna szorgalmas látogatásával legyél elfoglalva !
Nem talált de majdnem!
A Keleti főcsatorna 3 hídjának "Földes felőli oldala" jöhetne szóba (Berettyó, Derecske, Debrecen) de ez egyik sem az, hanem a Szovát-Kaba közötti, viszont van egy a debreceni hírról is, igaz kissé másabb beállításban
Ja kérem akinek van ideje... Amikor én építkeztem a meló mellett haladnia kellett a háznak is. A nagyobb helyiségekhez jöttek a mesterek, de a kicsiket esténként vakoltuk Apámékkal, minden este már mésszel meg habarcsal álmodtam rémálmaimban is. A villanyt ketten az asszonnyal csináltuk (persze nem Ő vésett ) viszont a tyúkbeleket együtt húztuk be és azt is este, a szineket alig láttam
Amikor építkeztem és a padlástér aljzatát csináltuk, vödörrel húztuk fel a betont, én voltam a képesítés nélküli segédmunkás aki vállaltam a csigán felhúzogatni a teli vödröket. Apám többször szólt, hogy váltsak valakivel mert sok lesz, de én már akkor is nagyon "erős" voltam és késő estig húzogattam a kötelet. Másnap csak a sört meg a pálinkát voltam képes felszolgálni az embereknek, annyira kész lettem. Pedig Apám akkor is mondta "Jó lenne még az az erő sz.rni is"
És milyen igaza volt
Addig készítsd fel magadat az esztétikai élményre. Ne a türelmi zóna szorgalmas látogatásával legyél elfoglalva !
A Keleti főcsatorna 3 hídjának "Földes felőli oldala" jöhetne szóba (Berettyó, Derecske, Debrecen) de ez egyik sem az, hanem a Szovát-Kaba közötti, viszont van egy a debreceni hírról is, igaz kissé másabb beállításban
Mutatok én Neked imbusz csavart
se:.......fééééény......kééééép! Szeretve tisztelt lendvai ildikó után szabadon!
No persze azért a Lacinál is akad.
És milyen igaza volt