Bocs amiért ez nem motor, de a sok amerikai sok ezer ccm-es csodák között volt ez a gyönyörűség.
Órákig tudnám nézegetni nekem Ő volt a befutó az autók között, pedig voltak bitang Pontiac-ok meg Buick-ok is, de ez...
Üdv az Uraknak!
Megérte elautózni a kiállításra, volt jó pár ritkaság. Sok fotót csináltam, volt a palettán a Bervától a Harley Davidsonig sok szép restaurált motor. Kissé zsúfolt volt és nem nagyon lehetett közzéjük menni, da ezt leszámítva nem volt rossz.
"Mindenfélét összeettem" . Na látod, ez volt a gond! Ez a mértéktelen falás hova vezet!
Hiányzik ez Neked? Legközelebb csak igyál, abból nagy gond nem lehet!
Télleg! Ma Józsi nap van! Isten éltessen, jó erőben, egészségben, bőségben, nőkkel, - nem tudom, megbirkózol e velük - piákkal, és csak amit magamnak kívánnék, azt kívánom Neked!
Személyes jó példával elől járva: remélem disztingváltan, kulturáltan, mértéket tartva ezen a dicső napon mértéktelenül vedelsz!
Veterán járművek kiállítása Hajdúböszörményben
Dátum:
2011. március 20. 09:00 - 16:00
Amerikai oldtimer járművek, antik motorok, keleti és nyugati veterán autócsodák érkeznek Hajdúböszörménybe, a Bocskai István Általános Iskola sportcsarnokába. Iskola u 11.
Órákig tudnám nézegetni nekem Ő volt a befutó az autók között, pedig voltak bitang Pontiac-ok meg Buick-ok is, de ez...
Megérte elautózni a kiállításra, volt jó pár ritkaság. Sok fotót csináltam, volt a palettán a Bervától a Harley Davidsonig sok szép restaurált motor. Kissé zsúfolt volt és nem nagyon lehetett közzéjük menni, da ezt leszámítva nem volt rossz.
Isten éltessen!
Tiszta hülye idő van. Fújnak a szelek !
Hiányzik ez Neked? Legközelebb csak igyál, abból nagy gond nem lehet!
Köszönöm ! Jó rossz a gyomrom ! Mindenfélét összeettem, ittam , és már elég volt !
Akarom mondani, köszönjük!
Személyes jó példával elől járva: remélem disztingváltan, kulturáltan, mértéket tartva ezen a dicső napon mértéktelenül vedelsz!
Veterán járművek kiállítása Hajdúböszörményben
Dátum:
2011. március 20. 09:00 - 16:00
Amerikai oldtimer járművek, antik motorok, keleti és nyugati veterán autócsodák érkeznek Hajdúböszörménybe, a Bocskai István Általános Iskola sportcsarnokába. Iskola u 11.