Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencsére vannak még elvetemült gyüjtők akik életben tartják a legendákat, így a magamfajta sihederek is kapnak egy kicsit a múltból
Bocs amiért ez nem motor, de a sok amerikai sok ezer ccm-es csodák között volt ez a gyönyörűség.
Órákig tudnám nézegetni nekem Ő volt a befutó az autók között, pedig voltak bitang Pontiac-ok meg Buick-ok is, de ez...
Nem az a baj Laci ! Az a baj, hogy ezek nagy részét, én még menet közben láttam.
Üdv az Uraknak!
Megérte elautózni a kiállításra, volt jó pár ritkaság. Sok fotót csináltam, volt a palettán a Bervától a Harley Davidsonig sok szép restaurált motor. Kissé zsúfolt volt és nem nagyon lehetett közzéjük menni, da ezt leszámítva nem volt rossz.
Mindenképpen! Láttam már csirkét sárosan.
Köszönöm Neked is ! Majd a nyáron , ha eljöttök , leisszuk. De ne motoros bőrruhába gyertek, mert sáros lesz. Nem abban kéne részegen fetrengeni
Igen, - egyszerűen mondva - nálunk is sz@r idő van! De jövő héten már - keddtől - motorozás!
Jó napot kívánok!

Isten éltessen!
Már én is rájöttem, de már késő volt ! Pedig az ivás előbb meglátszik, mintha olvasnék !
Tiszta hülye idő van. Fújnak a szelek !
"Mindenfélét összeettem" . Na látod, ez volt a gond! Ez a mértéktelen falás hova vezet!
Hiányzik ez Neked? Legközelebb csak igyál, abból nagy gond nem lehet!
Köszönöm Miklós ! Te tudod , hogy én csakis mértékkel , és tartózkodva, szoktam inni! Mérték a vödör , tartózkodás az asztal alja.
Jó reggelt kívánok !
Köszönöm ! Jó rossz a gyomrom ! Mindenfélét összeettem, ittam , és már elég volt !
Látod, látod, tudsz Te, ha akarsz.....
Akarom mondani, köszönjük!
Majd csinálok fotókat
Nekünk más progi van.
Télleg! Ma Józsi nap van! Isten éltessen, jó erőben, egészségben, bőségben, nőkkel, - nem tudom, megbirkózol e velük - piákkal, és csak amit magamnak kívánnék, azt kívánom Neked!
Személyes jó példával elől járva: remélem disztingváltan, kulturáltan, mértéket tartva ezen a dicső napon mértéktelenül vedelsz!
Józsi, Isten éltessen sokáig. Ittam az egészségedre .
Attól nagyobb baj ne érjen bennünket
Nem helyeslem mert rettenetes berúgás lenne belőle !
Majd juni 27-én de összevárjuk és egyszerre iszuk le az összes ünnepnapot, még a nőnapot is hozzácsapjuk meg az Anyáknapját Biztos ami biztos
Köszönöm Laci ! Viszont Neked is !
A lényeg lemaradt

Veterán járművek kiállítása Hajdúböszörményben
Dátum:
2011. március 20. 09:00 - 16:00
Amerikai oldtimer járművek, antik motorok, keleti és nyugati veterán autócsodák érkeznek Hajdúböszörménybe, a Bocskai István Általános Iskola sportcsarnokába. Iskola u 11.
Remélem is sok tennivaló van még ott!
Mi ebéd után megyünk viszem a családot is, gyertek ti is, úgyse lesz motorozós idő
Holnapra tudok egy jó programot, egyik békési cimbora küldte, mindjárt utánaolvasok