Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép lett a bicigli More !
Gondolod, hogy volt időm ma még fotózgatni is !? Örülök, hogy élek !
Volt egy "élményem" is, 50-es tábla az útminőség miatt, szemből bicajos aki nem akart a kátyúba hajtani ezért a sávjában középen haladt. Kamion utolérte és simán ráelőzött természetesen oldal távolság ráhagyásával ahogy azt kell. Nem is lett volna semmi probléma ha nem éppen akkor érek én is oda azonnal érvénybe lépett az "erősebb kutya baszik" elv így hát nekem kellett a kátyúkon keresztül a keskeny felázott padkán ügyeskednem, hogy mentsem az írhámat, közben természetesen a kaka vigyázzba állt bennem
Azt írták a sok hétvégi balesettel kapcsolatban az okosok, hogy az autósok elfelejtettek bennünket... ennyire régen volt már a tavalyi motoros szezon
Üdv!
Jelentem szerencsésen hazaértem és a Csühösnek rendesen ki lett tisztítva a pufogója! Elég esősen indult a nap, de túl hideg nem volt így hát elindultam. Lesz majd valami videó féle is már körvonalazódott a téma, de még kell hozzá anyag. Képeket ugyan nem csináltam, de kockáztam ki egy két szösszenetet a videókból, hogy Miki kérésének eleget tegyek. Nyilván videóból képet konvertálni nem a legszerencsésebb a minőség romlása miatt, de attól még, hogy a képek ködösek az élmény minőségi volt ezt elhihetitek
No de hol a fénykép? ( csavarilag )
Szeretnék
A nyáron még csak a polcról tudom levenni ! De remélem hogy a hűtőből frissen szüretelt sört sem fogjátok kiköpni !?
Király lehetett! Április 2. felében megyünk Nagykörűre, gondolom velünk tartasz.
Adjisten! Na ma motoroztam végre egyet Igaz nem nagy kör, csak 30-40 km, de jólesett
És már nyáron szüret is lesz? Leveszed a fáról, dugó ki, és fogyasztható?
Szép napot motorosok ! Most értem haza , megint ültettem három fát ! Egy körte, és két szilvapálinkát termőt !
Józsi! Ezt a csavaros megoldást lefényképezhetnéd, hogy lássam a hatást, hátha beleszerelmesedek.
Azt kellene kipróbálni, hogy megcsókolod, hátha béka lenne belőle!
Nagy meló, nagy hajtás lehetett! Szegény Józsi!
rosszul tudod ! Nem rézlámpa ez, hogy dörzsölgessem ! Meg Aladinnak sem hívnak!
A csavarokat lecseréltem imbuszra , savállóra ! Bicikliztem egész délelőtt !
Értettem!
Jelentési kötelezettségemnek eleget teszek!
Kamera betárazva
Mert Te keresed. Józsi meg nem.
Mert az már idősebb, és fél hogy elkopik. A nagy dörzsölésben.
Holnapról pedig képes beszámolót kérek.
Nem vitted túlzásba bár ha nincs rajta semmi tennivaló az a jó. Érdekes módon én mindig találok valamit
Jaaa , hogy a motor ! Lemostam akku feltöltve , és pihen !
Reggel megborotválkoztam, fogat mostam !
...és akkor most mi leszünk a kritikusok
Emlékeztetlek, hogy Te is hozzáfogtál valamiféle csinosításhoz, de azóta is csönd van ezzel kapcsolatban
Akkor hol is tartasz? Mármint motorszépítés terén
Nem is lesz belőled Picasso !
Az alkotói kedv az töretlen volt, csak a seb nem engedett. A 900 RR fórumosban írtam is, hogy rohadt lusta vagyok, - maradjon köztünk - de ez a 2 hetes semmit tevés nagyon halálos volt!