Miért ne halljam én a fotó arányairól beszéltem Te kötekedtél pedig ha egyszer begurul... ráadásul mostmár még gyors is... mondjuk olyan motorral lehet is
33-as út, Hortobágy felé a Keleti előtt a Debrecen felöli oldalon. Jó kép , bár kissé túlsúlyban van a penge, két lépés hátra és egy balra, szerintem az lett volna a legjobb pozició és akkor több látszik a háttérből és tehetted volna "aranymetszésbe" a gépet.
Ma nagyon jó idő volt, igazi motorozós remélem egy kicsi marad holnapra is
Igen, szép helyek vannak arra, mehetünk is, de csak ha jó lesz az út, mert most kritikán aluli. Legalábbis én nem díjaztam, mentem a multkor arra fele, 10 km után vissza is fordultam. Elég volt annyi.
Nyírbátorig még mienk a 132kV-os távvezzeték ezért megfordulok arra néha és Mátészalkára is mentem már néhányszor. Szép lenne az útszakasz főleg Nyírmihálydi után a Nyírségi Erdőgazdaság területén ahol az út felett összeérnek a fák, sőt valahol Bátor után egy szakaszon végig az út két oldalán platánok is vannak. Ha megcsinálják az utat oda is lehet túrát szervezni. Tavaly voltunk arra Krisztivel csak kicsit még arréb Gyulaháza, Anarcs, Nagyvarsány, Gyüre, Vásárosnamény környékén. Jól elfáradtunk aznap, de megérte
"szívügyem H.sámson áramellátása" És ezt is Neked köszönhetjük! Hozsanna Néked!
Igen, ez a 471 egy rakás fos! De majd 2013 - ban fel lesz újítva. Rohadjon ki a szemük!
Viszont akkor, ha végig megcsinálják, Mátészalkáig, akkor 1 nagyon jó, kanyargós kis út - motorozós - lesz, míg el nem romlik!
Jó estét az Uraknak!
Kétszer jártam ma meg a 471-es ezen szakaszát (szívügyem H.sámson áramellátása ), igaz terepjáróval ami ad némi biztonságot, bár ha mondjuk kamion jön... akkor nem .
Nem szivesen járnék ott el naponta motorral az út minősége sebességkorlátozó táblákkal van kompenzálva ráadásul sok arrafelé a "fényképezős" rendőr is, ami a közlekedési morálon még véletlenül se látszik meg.
Sok volt ma a motoros és vágyódtam én is a nyeregbe , de ahogy közelít a hétvége egyre bizonytalanabb ennek szárazon történő kivitelezhetősége
Na, Gyerekik!
Már most szólok, hogy az autósok még nincsenek képben!
Hajdúsámson, Debrecen 9 km. Ezalatt kétszer (2!) majdnem sikerült, ha nem fékezem időben. Úgy döntöttek, előznek. Az elsőre még nem is mondtam olyan cifrákat, kontráztam, - erősen - és passz. A másodiknál ám igen kellett kontrázni, ickázott is alattam a Penge. pedig a gázt is elvettem már előre. Affene egye ki a szemit! Mondtam úgy magamban. Persze csúnyább szavakat mondtam akkor, és ott.
Ja, 90 - 100 közt jöttem.
Hajnalok hajnalán Nem tudsz aludni? Menj motort mosni ! Nem itt részegeskedsz !? Vegyél példát Miklósról ! mert róla lehet ! Ő a mi példaképünk, az elrettentő!
Amúgy simán átmegyek. Súlyon belül vagyok!
Bizony!
Akkor még 1 kép:
Ma nagyon jó idő volt, igazi motorozós remélem egy kicsi marad holnapra is
Tessék!
Igen, ez a 471 egy rakás fos! De majd 2013 - ban fel lesz újítva. Rohadjon ki a szemük!
Viszont akkor, ha végig megcsinálják, Mátészalkáig, akkor 1 nagyon jó, kanyargós kis út - motorozós - lesz, míg el nem romlik!
Kétszer jártam ma meg a 471-es ezen szakaszát (szívügyem H.sámson áramellátása ), igaz terepjáróval ami ad némi biztonságot, bár ha mondjuk kamion jön... akkor nem .
Nem szivesen járnék ott el naponta motorral az út minősége sebességkorlátozó táblákkal van kompenzálva ráadásul sok arrafelé a "fényképezős" rendőr is, ami a közlekedési morálon még véletlenül se látszik meg.
Sok volt ma a motoros és vágyódtam én is a nyeregbe , de ahogy közelít a hétvége egyre bizonytalanabb ennek szárazon történő kivitelezhetősége
Már most szólok, hogy az autósok még nincsenek képben!
Hajdúsámson, Debrecen 9 km. Ezalatt kétszer (2!) majdnem sikerült, ha nem fékezem időben. Úgy döntöttek, előznek. Az elsőre még nem is mondtam olyan cifrákat, kontráztam, - erősen - és passz. A másodiknál ám igen kellett kontrázni, ickázott is alattam a Penge. pedig a gázt is elvettem már előre. Affene egye ki a szemit! Mondtam úgy magamban. Persze csúnyább szavakat mondtam akkor, és ott.
Ja, 90 - 100 közt jöttem.
Irigykedjetek csak .