Egyetlen szót tennék hozzá: Fúúúj!
Én, mint 4 gyerekes családapa, mélységesen fel vagyok háborodva ezen az erkölcsi, és valóságos fertőn! És szintannyira megbotránkozva!
De megfejtettem a probléma lényegét: nem volt rajtad fehér kesztyű, és nem tudtál koncentrálni. Na ezért dűltél el!
Szép reggelt Nektek ! Ja kérem lokátorosnak értelmes embereket vittek. Én még 24 hónapig bsztam a sorsot, ezalatt hivatalosan egyszer voltam otthon 17 km-re az "Ojjektum"-tól !Nem hivatalosan meg kettő hetente. Aztán másfél év után a hadnagy műszerésznek íratott . nem kellett éjszakáznom. De néha rettenetesen berúgtunk. Volt, hogy négykézlábra állítottak és azon ment a röhögés hogy nem tudtam megállni, elborultam !
Voltak fura dolgok nálunk is, a tisztek fele olyan alkoholista volt, hogy a világukat nem tudták Egyszer az volt a feladat, hogy Szolnokra kellett vinni egy rádióskocsit és (ami egy Csepel alvázán nyugodott és önerejéből 40-el is alig bírt menni) rádiókapcsolatot kellett létesíteni a bázissal. A főtörzsünk nagyon szeretett inni és amikor megálltunk az útmenti "pihenőnél" mindenki fizetett neki. Mire Szolnokra értünk a sofőrön kívűl mindenki betonrészeg volt. Sok elemes antenna volt és elemenként kellett lefeszíteni zsinórokkal mint a sátrat, az egész olyan lett mint egy "S" betű amikor összeraktuk , szerencsénkre (és csodák csodájára) létrejött a kapcsolat, majd amikor elköszönt a bázis nagy csörgés csattogás kiséretében ripityára tört az antenna
Volt egy nagy sztorim a lőtéren is, de attól inkább megkíméllek benneteket
Jó kis számítógépes videjó!
Ja, én meg parancsnoki rajparancsnok voltam 1 légvédelmi ütegnél!
Azt a hatalmas ökör marhaságot!
Tudtuk is jól: ha északról jön a támadás, roppant serényen kell dél fele szaladni!
Micsoda véletlenek! K.R.L.CS-s voltam (kihelyezet rádiólokációs csoport) Ismerem a PRV-16-ost a 17-est és volt szerencsém a P-18hoz is (ruhaszárító ) heti váltásba jártunk, aki vállalta minden második hét végén (amikor letelt a KRLCS) hazamehetett eltávra. Nem volt könnyű hét, lajkocsiból ittuk a vizet és bizony nyáron a hét végefelé már állott volt a víz, úgy fostunk mire péntek lett mint az urasági szamár De már akkoriban is kemény voltam...
Egyik kollégámtól kaptam a linket aki szintén imádja a vadászrepülőket. Gondoltam megmutatom Zolinak, persze neki ez lehet nem új, nekem viszont az volt és nagyon tetszett link
A fene gondolta, hogy már létezik a 6. verzió is magyarul letöltöttem, de nem vagyok vele előrébb. Majd ha lesz kedvem nézegetem komolyabban egyenlőre nem látom jobbnak mint az előzőt
Utána néztem, a gugli Föld 6 ban , ezt kell beírni: Hungary Badacsonytördemic Római ut 140 . És akkor ahová kijelöli a koordinátát, attól picit észak felé mutat egy fotót jelölő kockát, és arra kattintva van a kápolna, ahol mindent be fogsz vallani. Próbáld keresni .
Én, mint 4 gyerekes családapa, mélységesen fel vagyok háborodva ezen az erkölcsi, és valóságos fertőn! És szintannyira megbotránkozva!
De megfejtettem a probléma lényegét: nem volt rajtad fehér kesztyű, és nem tudtál koncentrálni. Na ezért dűltél el!