Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is csináltál emelőt ?
Na látod akkor az a baj ! Igyál ha van mit !
Leakartam fotózni mit alkottam az elmúlt néhány este, de a fiúk úgy rakták le a f.gépet, hogy b.sztak feltölteni az akkuját úgyhogy fotók később... persze csak ha érdekel
Egy dekát nem ittam, more! De Te annál többet! Oszt attól vagy ilyen bátor!
Ne is idegelj, egész nap esett már alig várom a márciust és erre ma keményen visszatér a tél. Kifogytam már az ötletekből is, kínomban már mindent megcsináltam amivel esténként az időt el lehet ütni, a motor ragyog, a műhelybe is szokatlan rend van sőt az alukerekeimet is átlakkoztam amire már mehetne a nyári gumi.
Kéne már a jó idő tiszta depi vagyok...
"Fehér ember felejt!"
Miket nem irkálsz nigger? Alkoholosan vagy befolyásolva?
Pedig vasárnap felvittem a padlásra a szánkót ! Ma meg Pocket-motort szereltem.
Itt speciel hó esik.
Amúgy jegyeztem minden beszólást! Jöttök Ti még az én utcámba! Bele.
Fehér ember felejt!
Gondoltam ! Szép estét nektek ! Nincsen az a kimondott rekkenő !
Mögöttem van.
Majd lesz ám csodálkozás a túrán, mikor nem szállok le a motorról! Érthető okokból!
Jó van ne bántsd szegényt, nem tehet róla hogy akkorára nőtt a nagy bullkesz a sok hereverésbe?!
Szia!
Ja ja én is kerestem a szerkezetet de nem publikus úgy látszik mondjuk egy olyannal én se dicskednék
Szia Laci ! Most látom, Miklós elhúzta az emelőszerkezetet , amivel feszáll a motorra !
Jaaaa? Hát nem négy kép vaan ?
Szerettem mindig is a "Találd meg a két kép közötti különbséget" című rejtvényeket.

Meg is van a megfejtés!
Az első képen lóg egy kabát a szögön
Hát a dátum, TEEEEEE! Homályos a látásod a sok szesztől?
Szabad a gazda !
A két kép közt van 1 árnyalatnyi eltérés. Amikor vettem, és most.
Ide fogok menni: link
Autómat is kell jövő héten vinni az 22e, április6-án meg a motor az meg 12e.
Ebben is lehet valami . Én amikor voltam, ( kpm ) belebotlottam 1 ismerősbe, így nem volt kekeckedés, de az is igaz, hogy még akkor a sustyukival mentem, az meg rendben volt, gyári cuccokkal.
Most hogy mondod, a Hondán a hátsó index nem E betűs, nekem se.
No már meg mi lesz?
Más helyekre megyek, KPM addig keres, míg talál hibát. Indexeim amúgy sem E jelzésűek, tehát ott tuti bukó lenne.
12000
Na csakhogy megjöttél ! Záróra volt a csapszékben ?