Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gumi tökéletes. A vizsgadíj ami felmerül, más nem jelenthet gondot. Illetve a kormány mintha kottyanna egy kicsit fékezéskor. Kormánycsapágyra gyanakszom, de annak talán utána lehet álítani.
Nem vonatom ki én se egyéb se hiányozna mint, hogy a téli időszak naposabb hétvégéinek reménységétől is megfosszam magam
A műszaki vizsga akkor zsebbenyúlós, ha elhanyagoljuk a gépet és összevárjuk a problémákat, szerintem téged nem fenyeget iyen veszély, bár ha mondjuk pont akkorra fut le a gumi az már nagyban megemeli a költségeket
No én a multkor összeszámoltam. 5800 egész évre a kötelezőm, asszem 7600 a telj. adó. Az 13400.- Ft/ év. Annyiért nem vonatom ki. Pláne, hogy bónusz sem lépne. Viszont április 6-a lesz nekem zsebbenyúlós, ugyanis műszakiztatni kell az öreg szamarat.
Én április 1-ig várok,addig van a bejegyzés a forgalmiban... .
Jó estét innen is. A hideg már nem sokáig lesz naptár szerint sem. Hétvégén járattam egyet a masinán, lassacskán csak jó volna ráülni is. Azért a minimum 15 fokot még megvárom
Itten vagyok!
Kutyahideg volt ma is, remélem a végét rugja már a tél

Jó estét mindenkinek!
Ne dolgozzatok és ne fényesítsetek annyit... . Bontsatok ki valamit... .
Köszönöm szépen. Jó estét, jó szurkolást Mindenkinek...merre vagytok?
Legalább nem pocsékba megy az a Jager. Egészségedre.
Megállapítottam: a porszívó semmikor sem megy simán jagerral...(lehet,hogy az volt a probléma,hogy magamba döntöttem a jagert )
Amit reggel kell meginni,azt reggel meg kell inni!
Nem lehet felelőtlenül és terv nélkül élni,ugye?
Ami pedig a ma reggelt illeti,nem lehet azt sem hagyni,hogy Mások egyedül igyanak! És ami még nyomós ok lehet,a porszívó nem megy jager nélkül.... .(pedig én nem is akartam inni,de hát ebben a Társaságban nem lehet kilógni a sorból)
Rossz erkölcsű motorfényesítő " szentéletű" ántiakkoholista kocsmabútorok ! Végig olvastam ezt a sok öntömjénező hozzászólást , és látom , hogy titeket az Isten sem ment meg a mennybéli ivó bérelt törzshelyéről . Ennyi szentéletű ártatlant? Na burítok is egyet a "vadászmesteres üvegből , mert ezt nem lehet józanul kibírni.
Mi a bajod Ferivel? Hát olyan szépen táncolt az ablaknál...
A "Kalkuttai Teréz Anya" azért kicsit túlzás!
Olyanok vagyunk mint az a tetű gyurcsány! Kenjük szanaszéjjel a sz@rt! Vagyis másra mutatunk, - főleg a Laci - ahelyett, hogy elismernénk a saját - Laci - hibáinkat!
No persze, nekem nincs is olyan.
Nem és nem és nem!
Eddig én is szentéletű voltam olyan mint II János Pál vagy Kalkuttai Teréz Anya
Akkor meg a Józsi a hibás! Ő rontott el minket
Kikérem magamnak! Mondhatnám ez egyszerűen rágalom! Mielőtt én idejöttem, szentéletű (! ! !) ember voltam! De nem tudtam kivonni magam a Józsi - és Laci - erkölcs romboló ( züllesztő ) magatartása alól!
Visszakanyarodva a Penge vikszolására, az utolsó lökést, tény és való, hogy Te adtad meg ez ügyben. Bár a Sutyukit is - hoppá, nem jól írtam - takarítgattam, vikszolgattam, puszilgattam. Csak az már életkorából kifolyólag is szebb állapotban volt.
Nem Barátom! Te rád nem az ivás ragadt!
(Az már megvolt ) Hanem a motorszépítés és ehhez van némi közöm, de lehet, hogy nincs, bár a környezete átformálja az embert
Akárhogy is van, a Penge egyre szebb!
Piszkos 1 alkoholista társaság!
No most én se lóghatok ki a sorból, (sörből) - még megköpködnétek! - kénytelen voltam inni 1 kis HP-t, némi kis sörrel - disztingváltan, kultúráltan - mert TI (!) kényszerítetek rá! ( Főleg Laci!)
Szörnyű!
Ja, ezen a Pengén mennyi koszos csavar van!
A képeken látszik a jobb oldala már majdnem kész, a bal oldala még hiányzik!
Tanulva Ikarosz esetéből, nem merészkedek annyira közel a naphoz és szárnyam sincs amiből kiolvadna a viasz
Azért arra vigyázz a szárnyad le ne olvadjon?!
Már reggel 8-kor?
Nekem 12 órával később sikerült csak, de akkor viszont jól esett
Sajnos igazad lett!
Pedig a munkám során közelebb vagyok a naphoz mint az átlagember, bár ott fent a szél is jobban ér
Nekem is mennem kell mindjárt. De nem fűlik a fogam hozzá.
Nehéz az élet .Mert,ahogy látom,csak kettőnknek adatott meg az otthon maradás és a jager .