Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd akkor leszünk igazán öregek, ha a hamunak azt mondjuk, hogy mamu mert nem lesznek fogaink. Azokat a hattyúkat igazán lefotózhattad volna. Ha megyek valahova nálam mindig ott a gép, már annyi fotóm van, hogy DVD-k re mentem. Pedig itt az Alföldön gondolná az ember nem sok a látnivaló... pedig dehogynem, csak tudni kell kiragadni a pillanatokat
Jó éjt Sevenfifty fórum!
Tudom, hogy öregszel, én is már a hamut is égésterméknek mondom! Nekem egy bolhapiacon vett gépem van, és még nem tudtam hozzá minden igényt kielégítő kezelési útmutatót találni. De remélem a nyáron sikerül neked ide, vagy nekem oda mennem. De gyertek el, szavamat adom nem fogjátok megbánni. Délelőtt lementünk a vízhez,és megint be van fagyva! Két bánatos hattyú álldogált a jégen, messze bent ! De 21 nap múlva itt a tavasz!
Ha más nincs akkor a 10mp-es időzár de nem akartam én tolakodó lenni csak kíváncsi természet vagyok (öregszem is rendesen emiatt ). Lassan 2-éve beszélgetünk (még az is lehet, hogy találkozunk a nyáron), de mégis simán elmennék melletted az utcán...
Hacsak! Te rám ne szólnál
Szia Laci ! Téged ki fényképez? Neked ki fogok tenni képet , csak előbb valaki le kell fényképezzen. De én soha nem a fotót hiányolom.
No de kedves József, Te harapsz legjobban a kitöltetlen adatlap miatt és küldtél már nem egy fiatalt melegebb éghajlatra emiatt
Mi meg a cimboráid vagyunk és már mindőnket ismersz, ha másról nem is de képről
Akkora kérés az, hogy fordítsd magadfelé a fény.gépet?
Szia Miklós ! Majd hogy összerezzen, ha meglát!?
Ne ríjjál, kezeld magad ! Odaveszed a "gyógyszeres" üveget, magad mellé, és adagold !
Én már láttam a Józsit, nem szalasztottál semmit, hogy nem láttad!
Szimplán 1 csúnya ember.
Ja, fáj a vágás, fáj a nyelés, és néha még a fejem is fáj, hogy ne legyen olyan egyszerű.
Ilyenbe ne vegyetek részt!
Majd a nyáron idetolod azt a randa képed, aztán láthatsz ! Én fényképezek !
"láthattuk"
Érdekes, hogy Őt előbb láthattunk mint Téged
"Ő" a Kormos, a vén macska haverkám.
Látod , tudsz Te ha akarsz !
Pályinkás jó reggelt belétek is ! Miklós ne sajnáltasd magad, igyekezz kitollászkodni , és elfelejteni az egészet ! A Balaton be van megint fagyva, és -2 fokos strand idő van ! Most megint megyek a garázsba , szerelem a pocket motort, az aprónépnek, aktív közreműködésükkel ! Kormos is ott lebzsel, mert "neki" mindent látni kell !
Bár a korábbi technikai villantásom az érdektelenség süllyesztőjében kötött ki de attól még mutatok egy újabbat
Még a nyáron a térdprotival sikerült egy hámsérülést okozni a csühös baloldali deknijén, polírozás után alig látszott, de én láttam és nagyon zavart. Az alugarnitúra lakkozásából még maradt annyi lakkom amivel orvosolni tudtam a szépséghibát. Óvatosan a külső lakkott (ami sérült) 1000-es vízpapírral a festékrétegig csiszoltam és kapott egy újabb fedőlakk réteget kétszer egymás után. Azt reméltem elhalványodik a sérülés, de azt álmomban sem gondoltam, hogy teljesen eltünik Első kép vakuval, második vaku nélkül készült.
Üdv Miklós!
Örülök, hogy átvészelted a nehezét
Halló Gyerekik!
Otthon vagyok!
Most az aktív pihenést erőltetem.
Ja, meg cicákat nézegettem.
Üdvözletem a cicáknak ! Meg Nektek is ! Világít keményen, -2 fokos rekkenő van ! Érik a tarhonya !
Ebben az esetben mi is megtisztelésnek vesszük
Roppant örülök a két szobadísznek !Nem szoktak Téged virághoz hasonlítani? Tudod a máknak is van. Ugye Te meg a cirmos ! Mondjuk teljesen igazad van, ő szebb ! De ne humorizéljünk. A kormos is nagyon szép. És megvan a magához való esze. A nemesi címéhez tartozik a "molyosbundájú bolhafészek" kitüntető cím !
A mi cicánk kikéri magának a "molyosbundájú" jelzőt, hiszen olyan mint egy kis plüss állat , mivel sajnos korábbi súlyos betegsége bentlakót csinált belőle esélye nincs, hogy összekoszolja magát és mivel állandóan tisztogatja magát a molynak sincs esélye. Sokszor gyönyörködök benne ahogy ott űl mint valami szobadísz
Most értem haza, és a szél fúj mintha böjt lenne. Ráadásul babgulyás lesz, ami a "szeleket" még inkább gerjeszti ! A Molyosbundájú szőrcsomóknak ahogy látom teljesen egy módra jár a gondolatuk, mert a Kormos is épp a radiátoron fekszik csak ő hanyatt !
Minek? Ma ki se mozdulok be meg csak nem jönnek főleg, hogy van bent egy kis tigris is
Ahogy látom innen ,karót vigyél magaddal ! Ekkora hóban már támadni szoktak a farkasok.
Csak most, csak Nektek kimentem a műhelybe (a hó már kb. 10cm) és fotóztam, már csak azért is, hogy ne mindig a piáról legyen szó. A lényeg az, hogy tényleg jó a festék és mivel lakkozni kell így csak a felhasznált lakk tartóssága határozza meg a festés élettartamát. A lakkot meg már nem elsőnek használom, úgyhogy nem tartok a közeljövőben minőségromlástól.
Kevered a dolgokat, nekem sámlim van, hogy leérjen a lábam tudod vár a kapuban a család...
Komolyra fordítva piktorkodtam az alufelniket és találtam egy bazijó festéket ami visszaállította a gyári állapotot. Előtte természetesen vízpapírral átcsiszoltam az egészet majd másnap festés, harmadnap 2réteg lakk és nagyon király lett. A Motip nagyon jó festék tudtam már korábban, de ezt a fajtát még most próbáltam ki először és valami eszméletlen jó, meg persze én is ügyes vagyok Ezt akartam megmutatni
Nemsoká feltölt a gép és lefotózom, bár már lassan térdig ér a hó és meggondolom, hogy kimenjek e a műhelybe