Majd azt Ők eldöntik Lackó fiamra se sikerült ráragasztani semmit motortetszés tekintetében, egészen más az ízlésvilága, viszont a kicsi Dani az a régi motorokat imádja, meg a LADÁT!
Felni, mert a téliket felraktam a lemezre, a nyári meg még szabadon van, a tavasz meg egyszer csak eljön
A látszat csal bár az eddigi nem sok után a tegnap este nem volt kevés. Főleg, hogy úgy mentem oda, hogy előtte Anyukámat ünnepeltük egy családi ebéd keretében és ott már voltak "hidegindítók" készülve az esti beöntéshez Persze azért vigyáztam magamra de csak azért mert reggel indultam Edelénybe (oda-vissza 340km) a vaterán belezúgtam egy alugarnitúrába amiért még odáig is érdemes volt elmenni. Most viszont már úgy érzem jó lenne alukálni
Így néz ki a Penge kicsit csupaszon, oldalidom, és hasidom nélkül. Még akarok 1-2 dolgot csinálni rajta, ezért nem raktam még vissza.
A másik képen meg látszik, hogy a fiúk hova húzódnak még. Mármint melyik motorhoz.
Jó estét, jó estét!
Sikeres lehetett a tegnapi danáré, hogy csak mostanra vagy fórum képes!
Mi meg beindítottuk a masinákat, majd mindjárt teszek is fel 1-2 képet.
Nem vagyok 1 türelmetlen ember, - az asszonyt erről ne kérdezzétek - de már elegem van a télből!
Jó estét kívánok!
Készpénzt én sem tartok itthon (meg máshol se igazán sajnos) viszont a szerszámaimat féltem és azon kívül, hogy itt-ott vannak elektromos meglepetés kütyüjeim a kutyatartásban, pontosabban az okos kutya tartásában látom a megoldás
Az utcákat járó árusok egyre pofátlanabbak voltak egy időben, végig "hellózták" az utcát és ahol nyitva volt a kapu oda be is ment a rámenősebbje
Kint melóztam az udvaron és 3szor szóltam, hogy nem vásárolok, de mintha a lónak imádkoztam volna... Előre mentem de a kutyának intettem, hogy Ő most marad, mivel okos leült és várt. Mégegyszer szóltam, hogy kint tágasabb de levette a batyut és próbált kipakolással meggyőzni, hogy nekem szükségem van az ő portékájára Ekkor jeleztem a kutyának "Bundi! vendégünk van" ekkor szépen előre ballagott majd mellémülve vicsorítva jelezte, hogy Ő sem vásárol Szerintem meggyőző lehetett mert az árus azt is elfelejtette merre nyílik a kapu és majdnem helyből átugrotta
A fejsze is jó megoldás , csak sajnos amilyen nyakatekert jogrendben élünk még nekünk kéne magyarázkodni
Ne kínlódjál vele, sose sikeredne! Egyszerűbb, ha agyon(nem lehetséges)csapod! Oszt kész! Csak ki ne derüljön! Mert Te leszel a hunyó.
Megyek segítek. Elásni. Tudod, mint az úttörő!
Érdekes lenne ! Olvasom a minap, hogy cigányok kiraboltak egy házaspárt , és elvittek két és fél milliót !? Tőlem vinnének el ! Két ok miatt sem tehetnék. Nincs a huszada sem ! Széles fejsze megélezve, borotvára, hogy abból aki hívatlanul bejön, embert tudjak faragni.
Üdv Mindenkinek.
Igen,megelégedéssel mondhatom,hogy egy szó jut eszembe a szerdai napról:SZOPÁS.De ...! én mint előre látó úttörő,kis üvegben vittem egy kis jagert,ami munka utánra szólt,arról meg nem tehetek,hogy éjfél körül meg egyesek beültek benzin üzemű járművűkbe...haza hajtani... .
A tegnapi nap még elfutott, a szerda volt "gyilkos", hideggel, huzattal. Meg oda - vissza 6 óra az út. Mindig azt mondom, hogy ellopni nem tudom, - pedig az a biznic - kénytelen vagyok megdolgozni érte!
Meglátszik Józsi áldásos tevékenysége, teljesen elqrvultál itt, hogy mást ne is említsek: 100%, hogy berúgunk.
Nem tanácsolnám!
Higgyél az öregebbnek, csak építő jellegű kritikát fogalmazok meg!
Teszem ezt annak ellenére, hogy épp HP-t kísérek sörrel, de mentségemre legyen mondva, hogy épp az imént értem haza Szegedről! ( a hétfői, és szerdai kirándulás olyan sikeres volt, hogy megismételtük) Majd teszek fel képet róla.
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy disztingváltan, kulturáltan isszuk azt a sok alkoholos italokat!
Felni, mert a téliket felraktam a lemezre, a nyári meg még szabadon van, a tavasz meg egyszer csak eljön
Milyen alu garnitúra?
Akkor viszont már csak múlt időről beszélhetünk pénzügyileg.
A másik képen meg látszik, hogy a fiúk hova húzódnak még. Mármint melyik motorhoz.
Sikeres lehetett a tegnapi danáré, hogy csak mostanra vagy fórum képes!
Mi meg beindítottuk a masinákat, majd mindjárt teszek is fel 1-2 képet.
Nem vagyok 1 türelmetlen ember, - az asszonyt erről ne kérdezzétek - de már elegem van a télből!
Készpénzt én sem tartok itthon (meg máshol se igazán sajnos) viszont a szerszámaimat féltem és azon kívül, hogy itt-ott vannak elektromos meglepetés kütyüjeim a kutyatartásban, pontosabban az okos kutya tartásában látom a megoldás
Az utcákat járó árusok egyre pofátlanabbak voltak egy időben, végig "hellózták" az utcát és ahol nyitva volt a kapu oda be is ment a rámenősebbje
Kint melóztam az udvaron és 3szor szóltam, hogy nem vásárolok, de mintha a lónak imádkoztam volna... Előre mentem de a kutyának intettem, hogy Ő most marad, mivel okos leült és várt. Mégegyszer szóltam, hogy kint tágasabb de levette a batyut és próbált kipakolással meggyőzni, hogy nekem szükségem van az ő portékájára Ekkor jeleztem a kutyának "Bundi! vendégünk van" ekkor szépen előre ballagott majd mellémülve vicsorítva jelezte, hogy Ő sem vásárol Szerintem meggyőző lehetett mert az árus azt is elfelejtette merre nyílik a kapu és majdnem helyből átugrotta
A fejsze is jó megoldás , csak sajnos amilyen nyakatekert jogrendben élünk még nekünk kéne magyarázkodni
Megyek segítek. Elásni. Tudod, mint az úttörő!
Én is szomjúhozom !
Igen,megelégedéssel mondhatom,hogy egy szó jut eszembe a szerdai napról:SZOPÁS.De ...! én mint előre látó úttörő,kis üvegben vittem egy kis jagert,ami munka utánra szólt,arról meg nem tehetek,hogy éjfél körül meg egyesek beültek benzin üzemű járművűkbe...haza hajtani... .
Nem tanácsolnám!
Higgyél az öregebbnek, csak építő jellegű kritikát fogalmazok meg!
Teszem ezt annak ellenére, hogy épp HP-t kísérek sörrel, de mentségemre legyen mondva, hogy épp az imént értem haza Szegedről! ( a hétfői, és szerdai kirándulás olyan sikeres volt, hogy megismételtük) Majd teszek fel képet róla.
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy disztingváltan, kulturáltan isszuk azt a sok alkoholos italokat!