Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most láthatjátok! Itt van!
Hová vezet ez a mértéktelen alkoholizálás!
Már nem bogarakat, és muslicákat - delirium tremens - lát, hanem emelő szerkezetet ! Na itt a vég!
Tehát jobb ha abba hagyjátok ezt a mértéktelen vedelést, mert ide juttok!
Ja, ha kívánjátok lefényképezem a garázst. De előtte szóljatok, mert kitolom az emelő szerkezetet!
Vigyázz ! Még a kezedre talál lépni valami részeg disznó!?
Hinnye...milyen józan életű csapatba botlottam itten... . Na...mindjárt fel is kelek innen a földről.... .
Amikor vedelek akkor én sem iszom! Úgy öntöm magamba !
Milyen alkoholos befolyásoltság? Egyedül csak mi nem iszunk Miklóssal
Már tisztáztuk korábban
Legutóbb még elég jól tartotta magát, amióta nem láttam ennyit változott volna

Szerintem majd jön mindjárt és ad Nektek csigát meg elektronyos kötelet a fejetekre
Köteles-,csigás,elektronyos,hogy könnyebb legyen .Ez már ebben a korban és állapotban jár .
De akkor minek neki speed motor jobb lett volna valami alacsony choppert vesz, vagy esetleg trike-ot
Nem mondod komolyan? Tényleg , köteles -csigás felvonóval ül a nyeregbe ez a gézengúz Miklós ? Pedig már mikor mondtam Neki , hogy kezdjen el kevesebbet inni?!
Pedig azt még nem is mondtad, mi van akkor, ha "alkoholos befolyásoltság" alatt négykézláb sétál a motor mellett?!
Még egy gondolat,ehhez a felmászáshoz,mert nem láttátok mi is van Miki garázsában.Én , ahogy írta Miki, még felmászok a nyeregbe,de Ő már nem tud! Ezért a garázsba van egy emelő szerkezet,mint annak idején a lovag korban,ez biztosítja, hogy Ő is nyeregbe tudjon szállni,valósággal ráemeli a motorra .
Jagermajszteros jó reggelt Mindenkinek. .
Kezdődjék a nap...Annak idején a Légierő kötelékében teljesítettem szolgálatot,innen ez a szeretet a légi járművek irányában.Volt Veszprémben egyszer egy ilyen Honvédségi nap.Parkban leszállt egy amerikai Black Hawk,egy minyó(Mi-8) és egy Mi-24 típusú helikopter.Először az amerikai szállt fel,tekert azért valami levegőt maga alá,aztán a minyó,az már pedzegette és végűl a Mi-24! NA! Az volt a szélvihar! Éreznetek kellet volna, elmesélni nem is lehet!
Legfeljebb biciklivel ugratni! De már a se megy Neki, azért kapaszkodott föl a motorra!
A kpm-nél 5 körül.
Más helyeken több.
Nagyon jó videó és alatta a Nightwish zenéje igazi jó párosítás
Az adatlapod is arról árulkodik, hogy vonzódsz a repüléshez, vagy talán szoktál repülni is?
Nem vészes, max 8000 körül lehet.
Majd megcsináljuk nyáron aszfalton
Én szivesen venném, de szegény Lajos építkezik, annál nagyobb kereszt nem kell neki, nem még az én motorom. Én már annak is örültem, hogy az olajcserében segített Éppen amit egyszer látok azt másodszorra magam is megcsinálom, csak valahogy nem akaródzik a sajárt káromon tanulni, ha valamit elbaltáznék.
http://indavideo.hu/video/Negy... Szerintem érdemes megtekinteni,csak 4 perc.Ha én így tudnék motorozni mint ahogy repülnek én lennék a Biaggi .
Nem hiszem, hogy ezekkel gond lenne. Mennyi amúgy most a műszaki?
Olyan egyszerű mint a faék és szerintem Lajos segítene Neked, mert úgy sejtem Ő szeret barkácsolni és ha csak úgy széthúz egy váltót akkor ez biztosan nem okoz neki gondot
Közben meg elsörözgettek
Nem tudom az öreg szamarat mire érted, de gondolom Te már kinőttél az iskolás korból ! Így elképzelhető, hogy a motorra gondoltál ?! Maga a műszaki nem drága, csak ha alkatrészeket kell cserélni. Ugye fék, világítás , első teleszkóp, hátsó villa....stb !
Akkor csere. Viszont majd szervízzel megnézetem, én ebbe nem tudok és nem is merek belekontárkodni.
Az a gond ha még a gyári golyós van benne és az megkottyan nem valószínű, hogy megúszod csere nélkül. A CB-1 nél is ezt tapasztaltam, nem lehet ráállítani mert a golyók pontokat hagynak a csapágycsészébe és mire már kottyanás formájában észre veszed akkorra már késő. Ha ráállítasz "darabos" lesz a kormány.
Egy próbát megér, viszont nem nagy összeg ha cseréled se és utána nagyon pozitív lesz a motor viselkedése.
link