Renitens banda!
Kiteszem 1 kicsit a lábam, mindjárt vedel az egész társaság!
Láttatok már CBR hasidomot a könyves polc tetején? Hát tessék.
Mivel kicsit javítottam a festésen, rugás- hozzányúlás- piszkálás- tönkretevés- köpés távolságon kívül!
Magyarra fordítva: a fiaim nem érik el!
Még régebben a belvárosban villanyórát cseréltünk amikor a zuhany alól jött ki egy szőke bombázó... az a fajta akire még a svájcisapka bigyója is feláll de inkább nem folytatom...
Igaz, olyan is volt, hogy egy szál póló, melltartó semmi! Besza, behu!
Vagy csak kis falatka bikini felső! Akkor is besza, behu!
És lettek volna még ötleteim!
Mivel már az arcára nem emlékszem, biztos, hogy nem jó nő volt! Mert azokra még emlékszem. Egyébre se!
Na jó. Ha látom a házat, épületet, akkor már emlékszem a dolgokra.
Legalább a csaj jól nézett ki? Me legalább azt sasolhatod amig melózol, de éééén, mi a f...t bámuljak egy oszlop alatt a határban. A napszámos menyecskék ideje is lejárt, a kombájnok meg nem érdekelnek
" Meg ha elkészül egy munka és jó érzés , amikor megnézed, mert Te csináltad "
Dolgoztam 1 helyen, és nem rejtettem véka alá a véleményemet, hogy mennyire nem szeretem ezt a melót. Azt mondja erre a tulaj, - nő volt - pedig amikor kész, akkor milyen jó érzés, hogy ennek a családi háznak ön csinálta a nyílászáróit.
Erre mondtam, hogy én ezen az érzésen már réges-rég túl vagyok !
"jó érzés, amikor megnézed mert Te csináltad" Erről jutott eszembe amikor egyszer a családdal arrafelé autóztunk ahol néhány nappal korábban egy nagyfesz. oszlopon árnyékolást javítottam legfölül a toronyban. Nagybüszkén mutatom a fiaimnak "ott fent azt Apa csinálta" aztán szomorúan vettük tudomásul olyan magasan van, hogy lentről semmi nem látszik
Kormosnak jó dolga van A kis benti cirmosunk kimerészkedett ma egy kicsit, de aztán vissza is szaladt mert rájött kint azért nincs annyira meleg mint ahogy azt ő érezte az ablak belső felénél ahol a nap felmelegítette a bundáját
Akkor örülj annak, hogy van munkád ! Meg ha elkészül egy munka és jó érzés , amikor megnézed, mert Te csináltad ! Ha nem qrtad el akkor még nagyobb ! Kormos ide fészkelte magát a hónom alá, és boldogan dorombol, mert tele a pocakja! Én nem dorombolok , mert nem tudok.
Kiteszem 1 kicsit a lábam, mindjárt vedel az egész társaság!
Láttatok már CBR hasidomot a könyves polc tetején? Hát tessék.
Mivel kicsit javítottam a festésen, rugás- hozzányúlás- piszkálás- tönkretevés- köpés távolságon kívül!
Magyarra fordítva: a fiaim nem érik el!
Ha egyszer találkozunk kipróbálhatod
Vaternak ilyen gépe lenne akkor kulccsal a feje alatt kellene aludnia...
Vagy csak kis falatka bikini felső! Akkor is besza, behu!
És lettek volna még ötleteim!
Na jó. Ha látom a házat, épületet, akkor már emlékszem a dolgokra.
Dolgoztam 1 helyen, és nem rejtettem véka alá a véleményemet, hogy mennyire nem szeretem ezt a melót. Azt mondja erre a tulaj, - nő volt - pedig amikor kész, akkor milyen jó érzés, hogy ennek a családi háznak ön csinálta a nyílászáróit.
Erre mondtam, hogy én ezen az érzésen már réges-rég túl vagyok !
Kormosnak jó dolga van A kis benti cirmosunk kimerészkedett ma egy kicsit, de aztán vissza is szaladt mert rájött kint azért nincs annyira meleg mint ahogy azt ő érezte az ablak belső felénél ahol a nap felmelegítette a bundáját