"Igen szépen dolgozott a doki, persze még be van rendesen dagadva, de később nem nagyon lehet majd látni a vágást, reményeim szerint." Addig fog lelógni a tokája,azért nem lehet majd látni .
Na Gyerekik!
Tegnap este levettem a kötést. Igen szépen dolgozott a doki, persze még be van rendesen dagadva, de később nem nagyon lehet majd látni a vágást, reményeim szerint.
Ha érdekel Benneteket, rakok fel 1 képet! Látványosabb, mint a motorom.
Próbáltam többféleképpen, ki is adja a helyet, de az épület nem felismerhető. Szép az a Mátrai kép, de majd ha a Szépkilátó-ról körülnézel az sem semmi.Vonyarcvashegyen van , onnan kell nézni, a Badacsony felé.
Nem egyszer találtam már olyan helyet ami nem volt reklámozva de mégis szebb volt mint aminek nagy volt a hírverése
Ilyen volt pl. amikor Mátraháza és Galyatető között az út mellett egyszer csak ez a panoráma fogadott:
Megpróbáltam megkeresni és én sem tudom. Ronda homályos a kép. Pedig én tudom merre kell menni ut után . A kápolna kerestjének árnyékát látom, de a kápolnát és a környezetét nem,pedig a gugli 6 van meg nekem . USA-ról tükör éles kép van.
Laci ! Ne fáradozz ! Van egy Badacsonytomaj nevű hely, a hegy keleti oldalán, ahol van egy római ut 140. Aztán van Badacsonytördemic , ahová mint külterület tartozik Badacsonylábdihegy Római ut 140 . És hogy egyszerűbb legyen, van kettő db Szent Ignác kápolna ! Na most ezt ha valahol elmeséled, semmi nem mossa le rólad , hogy nem mértéktelenül fogyasztottál a jó badacsonyi borból !? Mer hegyből kettőt látsz, az rendben van ! De hogy még kápolnából is?!
Üdv az uraknak!
A gugli szerint a Római u 140. Badacsonytomajon van, viszont a Balatonhoz képest ellentétes irányba (a hegy felé) is belóg egy szintén Római nevű útszakasz de ott nincs kápolna, viszont ott a két hegy a háttérben amit valószínű a videón láttam. Nem keresem tovább, mert belefáradtam és nem is érdekel csak támpont lett volna, de nagyjából majd így is be tudom azonosítani a helyet
Amúgy amit találtam az a Szent Anna kápolna volt, csak hibás volt a fotó címe amin Szent Ignác kápolnaként szerepelt. Viszont a borszékek és borospincék egymást érik, amiket biztosan Te is sűrűbben látogatsz mint a kápolnákat
Nem azt mondtam Neked, hogy egyél ! Azt mondtam: igyál ! Különben is nem éhes vagy, hanem inkább szomjas ! És ez utóbbi legalább hamarabb meglátszik rajtad.
Mi Hozzád képest - ahogy Laci is megállapította - Szentek vagyunk!
Amióta megműtöttek, 1 árva kortyot se ittam, Neked + már reggel üveges a szemed!
Lehet, hogy azért nem is gyógyulok rendesen?
Laci ez a Badacsony-i kápolna ! De Neked a Badacsonlábdihegy-it kell megkeresned ! Római ut 140 ! ( Fehéruáru meneh, hodu utu reá !) A gugli elqrta a címzést. A helyi pógárjenő hivatal úgyszintén ! Mind a kettő ! A tomaji a tördemici is ugyanúgy!
Háááát......... szerényen tiltakozok, de egyszerre biztos le tudunk nyomni 2 fél jégert! De lehet, hogy 2 egészet is....
No persze disztingváltan, kulturáltan!
Tegnap este levettem a kötést. Igen szépen dolgozott a doki, persze még be van rendesen dagadva, de később nem nagyon lehet majd látni a vágást, reményeim szerint.
Ha érdekel Benneteket, rakok fel 1 képet! Látványosabb, mint a motorom.
Ilyen volt pl. amikor Mátraháza és Galyatető között az út mellett egyszer csak ez a panoráma fogadott:
A gugli szerint a Római u 140. Badacsonytomajon van, viszont a Balatonhoz képest ellentétes irányba (a hegy felé) is belóg egy szintén Római nevű útszakasz de ott nincs kápolna, viszont ott a két hegy a háttérben amit valószínű a videón láttam. Nem keresem tovább, mert belefáradtam és nem is érdekel csak támpont lett volna, de nagyjából majd így is be tudom azonosítani a helyet
Amúgy amit találtam az a Szent Anna kápolna volt, csak hibás volt a fotó címe amin Szent Ignác kápolnaként szerepelt. Viszont a borszékek és borospincék egymást érik, amiket biztosan Te is sűrűbben látogatsz mint a kápolnákat
Semmit nem csinálhatok, de a bevitt kalóriák dolgoznak rajtam, és most nem szerencsés a jó étvágy!
Amióta megműtöttek, 1 árva kortyot se ittam, Neked + már reggel üveges a szemed!
Lehet, hogy azért nem is gyógyulok rendesen?
No persze disztingváltan, kulturáltan!