Majd minden harmadik bűnömet mondom csak el és úgy órák kérdése és végzek
No de amíg Ti gonoszkodtatok addig megtaláltam a kápolnát, de nem volt könnyű mert a Miklós videóján a túlparton látható volt két hegy. A térképen meg nem találtam meg egyiket sem, hiába fordítottam meg 180°-al nézetet. Mindegy gondolom ez lenne az
Jó estét mindenkinek!
Hihetetlen dolog történt a mai napon, Miki videójával nagyobb talányra derült fény mint a carnaci megalitok vagy akár a Stonehenge keletkezésének titka
Végre láthattam és hallhattam a mi nagy tanítónkat, Józsefet Természetesen a videót bizalmasan fogom kezelni és a legnagyobb tisztelettel ereklyeként őrzöm!
Miki, biztosan jó videót küldtél? Józsit alig hallani, viszont Te folyamatosan mondod a betűt
Valami "szíverősítőt" is küldj neki mellé, mert nem venném a szívemre, hogy valami baja legyen , az "érzékeny" lelkének . Szilvórium illatú szép napot rossz erkölcsűek !
Van nekem valahol 1 rövid video, azon rajta van Józsinak a csúnya feje 1 rövid részlet erejéig, ha megtalálom, elküldöm Neked emilben, és olyan esztétikai "élményben" lesz részed, mint még soha!
No de amíg Ti gonoszkodtatok addig megtaláltam a kápolnát, de nem volt könnyű mert a Miklós videóján a túlparton látható volt két hegy. A térképen meg nem találtam meg egyiket sem, hiába fordítottam meg 180°-al nézetet. Mindegy gondolom ez lenne az