Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Általában erre nem marad idejük
Erről jutott eszembe, 1 kis humoros szösszenetbe volt, amikor a nagyon "kemény" csávó mondta: egyszer ütöttem mellé, azóta kék az ég!
Neked még nem mondták: gyerek küld ki apádat!
Az biztos! be is trassolt mind mer tudják, hogy hét vármegye zsiványával van dóguk aki előbb emeli fel a kezét aztán kérdez, 65kg tiszta agresszió... bár most lehet fogytam egy kicsit de izé... attól kemény az vagyok
Tudtam én! Itt a Laci, akire mindig számíthatok!
Vigyázzatok, mert nagyon kemény gyerek, és nem viccel! Jó lesz, ha meghúzzátok magatokat, még ha Badacsonyig mentek, akkor is!
Ja! Erről jut eszembe ezt láttátok e már? Suzu és Hómancs
Szakadt a hó van vagy 3 centi , fehér minden.
Vinnék én de most kénytelen vagyok szolidaritást vállalni gyengélkedő Barátommal Igaz engem nem műtöttek meg, viszont ma egész nap a kosárban szereltem a nagy szélben, az arcom olyan piros mint a ráknak és a vitalitásom is egyenlő a nullával Persze ez még nem indok arra, hogy ne igyak, viszont mindennek a tetejében még ügyeletes is vagyok
Kénytelen vagyok megvárni a jó időt és Miklós gyógyulását, majd akkor egyszer talán poharazunk egy jót, ami persze megint csak körülményes mert mi csak úgy találkozunk ha ott van velünk a Penge és a Csühös, ez meg megint csak kizáró oka az alkoholizálásnak
Nem egyszerű az élet, főleg józanon!
Nagyon ki van száradva, és már delirál ! Vihetnél neki egy kis latyakot!
Látod, már megmarad , csak egy kicsit durcás ! Vagy inkább ki van száradva.
Jó estét kívánok!
Aki Miklóst abajgatni meri annak velem gyűlik meg a baja
Órákig? Erre momentán nem emlékszem,egy perec és a varázsszó segített.
8 perc? Órákig könyörgött, sírt, rítt, mit tehettem volna? Csak a tesóm.
Ja, de Veled nem is tárgyalok.....
Na, komment nélkül 1 kép:
Már porzott a veséd, meg az aszály is belejátszott? De legalább 8 percig tartottad magadat ! Már lassan rosszabb vagy mint én !
Te randa kenőszeszes ! Megalkuvó!
Hát igen. Zoli "lekenyerezett". Úgyhogy adtam Neki még 1 utolsó esélyt!
Én már pedáloztam Mikinél egy sort (Uniqum).Talán visszafogad... .
Nem jövök! Akkor se.......
Már vezeklésképpen meg is hintettem a torkomat így ebéd előtt egy "vadászmesterrel" ! természetesen szigorúan csak az egészségedre, ha már előled elvették a lapos üveget?!
Piszkos disznó banda!
Hálátlan népség!
Ide se jövök többet! Aztán majd sírhattok...... ...Akkor se.....
Látod ! Ilyenek "ezek" ! Egy picit nyújtod a kisujjadat. és már a könyöködnél tapogatnak ! De most tényleg : Mivel abálod a tokaszalonnádat? Piros paprikát is teszel rá?
Te piszok! Jössz te még az én utcámba!
De azt máris kijelenthetem, hogy levettem rólad a kezem, innentől b@szogathatod a motorod egyedül! És most én