Az biztos! be is trassolt mind mer tudják, hogy hét vármegye zsiványával van dóguk aki előbb emeli fel a kezét aztán kérdez, 65kg tiszta agresszió... bár most lehet fogytam egy kicsit de izé... attól kemény az vagyok
Tudtam én! Itt a Laci, akire mindig számíthatok!
Vigyázzatok, mert nagyon kemény gyerek, és nem viccel! Jó lesz, ha meghúzzátok magatokat, még ha Badacsonyig mentek, akkor is!
Vinnék én de most kénytelen vagyok szolidaritást vállalni gyengélkedő Barátommal Igaz engem nem műtöttek meg, viszont ma egész nap a kosárban szereltem a nagy szélben, az arcom olyan piros mint a ráknak és a vitalitásom is egyenlő a nullával Persze ez még nem indok arra, hogy ne igyak, viszont mindennek a tetejében még ügyeletes is vagyok
Kénytelen vagyok megvárni a jó időt és Miklós gyógyulását, majd akkor egyszer talán poharazunk egy jót, ami persze megint csak körülményes mert mi csak úgy találkozunk ha ott van velünk a Penge és a Csühös, ez meg megint csak kizáró oka az alkoholizálásnak
Nem egyszerű az élet, főleg józanon!
Már vezeklésképpen meg is hintettem a torkomat így ebéd előtt egy "vadászmesterrel" ! természetesen szigorúan csak az egészségedre, ha már előled elvették a lapos üveget?!
Látod ! Ilyenek "ezek" ! Egy picit nyújtod a kisujjadat. és már a könyöködnél tapogatnak ! De most tényleg : Mivel abálod a tokaszalonnádat? Piros paprikát is teszel rá?
Vigyázzatok, mert nagyon kemény gyerek, és nem viccel! Jó lesz, ha meghúzzátok magatokat, még ha Badacsonyig mentek, akkor is!
Kénytelen vagyok megvárni a jó időt és Miklós gyógyulását, majd akkor egyszer talán poharazunk egy jót, ami persze megint csak körülményes mert mi csak úgy találkozunk ha ott van velünk a Penge és a Csühös, ez meg megint csak kizáró oka az alkoholizálásnak
Nem egyszerű az élet, főleg józanon!
Aki Miklóst abajgatni meri annak velem gyűlik meg a baja
Ja, de Veled nem is tárgyalok.....
Na, komment nélkül 1 kép:
Hálátlan népség!
Ide se jövök többet! Aztán majd sírhattok...... ...Akkor se.....
De azt máris kijelenthetem, hogy levettem rólad a kezem, innentől b@szogathatod a motorod egyedül! És most én