Majd az Asszony kikezel elvégre természetgyógyász meg talpmasszőr meg mittudom én milyen varázslásokhoz ért
Most Bérest itat velem meg gyógyteákat főz, meg ki tudja még mi jut az eszébe amit rajtam tesztel
Holnap este viszont hivatalos vagyok az egyik motoros komámhoz ahol többen is leszünk vaslovagok és nem biztos, hogy berugunk hanem 100%
Majd vasárnap kialszom
Ha már kérdésként felmerült, nem portál volt, hanem áttört gerincű 1300-as beton oszlop. Úgy eláztam mint a kutya és fújt a szél is. Még úton hazafelé voltak terveim, de mostanra teljesen leeresztettem... nincs ingerenciám semmihez
Kukorékolva? Belegondolva elvileg lehetséges. Valójában azt hiszem, hogy nem valószínű.
Majd ha jön, elmeséli, hogy kukorékol - e..... nagy jódolgában.....
Szar helyzet az biztos ! Öltözz fel rendesen ! Gondolom emeleten, jó nagy szélben, kiszedve az összes ajtó , és fúj a langyos virágillatú madárdalos tavaszi szellő ?! Ahogy a lelki szememmel látom ! Ennél jobb dolga már csak a Lacinak van a portál oszlop tetején kukorékolva !
Szeretem ezeket a kedves, önzetlen, jó indulatú, segítőkész, szívből szóló hozzászólásaidat!
Ja, annyira szeretünk Szegedre járni, hogy tegnap is ott voltunk, elindultam reggel 1/2 5- kor, és hipp, hopp, éjfélre már haza is értem!
De ez még semmi, ott még dolgozni is kellett, mint állat, végig huzatban, hidegben! Ezt hívják úgy, hogy a munka szépsége!
Ja! ha hasidom akkor így már egészen más bár nálunk meg a kis Cirka verné le a szekrény tetejéről...
A "szopás" nekem megy Debrecen környékén is nem kell érte olyan messze mennem
Áruld már el mit csináltál már megint a fejidommal mert fáradt vagyok találgatni esetleg plexi csere? vagy csavar polír?
Szabad a gazda
Szia!
Elmentünk szopni - csak így leírom, mert ez az igazság - Szegedre. Király volt. Ott dolgoztunk. De ez semmit nem von le a szopás nagyságából.
Ja, az nem a faridom, hanem a hasidom, és szerintem a Feleséged is sokkal megbocsátóbb lenne ennél, mint a faridom esetében!
Majd elfelejtettem: "Ja egy fontos kérdés! Béres cseppre lehet piálni?"
Azzal vigyázz, mert csak addig nem lehet amíg a cseppet iszod ! De előtte, utána igen !
Tegnap nem jelentkeztél és azt hittem kórházba vagy, gondoltam ha ma sem kukantasz be akkor küldök egy SMS-t
Jól felraktad a gép farát, engem úgy vágna ki az Asszony faridomostól, hogy abba hiba nem volna
Ja egy fontos kérdés! Béres cseppre lehet piálni?
Má csak azé mer a Feleség azt akar velem itatni és nehogy má bajom legyen, mármint a cseppektől
Ez nem átlátszó kifogás, hanem a valóság!
Ami pedig a garázsban alvást illeti, aludj Te ott. Nekem van rendes ágyikóm. Igaz, néha a fiúk onnan is kitolnak.
Visszakanyarodva a fiúkra: vannak ezek a fém kisautók, ha Neked adnának egyet, hogy tedd tönkre, de rálépni nem lehet, és szerszámot se kapsz, nem is menne olyan könnyen.
Na, a fiúk mindenféle probléma nélkül szétszedik!
Így nyilván nem merem lent hagyni!
Most Bérest itat velem meg gyógyteákat főz, meg ki tudja még mi jut az eszébe amit rajtam tesztel
Holnap este viszont hivatalos vagyok az egyik motoros komámhoz ahol többen is leszünk vaslovagok és nem biztos, hogy berugunk hanem 100%
Majd vasárnap kialszom