Igen, egy eleven kisgyereket nem lehet megkötözni és az úgy van rendjén ha játszik és kacag. Még ebben a korban hamar átvészelik és inkább a szülők sínylik meg, én is hülyére aggódtam magam amikor benne voltunk a mandulaműtétben, a gyerek meg a műtét másnapján már a folyosón driftelt
A terepjáró a cégé és amikor nálam van azt jelenti bármikor jöhet egy hívás és akkor mennem kell, akár 100km-re az otthonomtól is, mert a nagyfesz vonalaink nagy területen fekszenek Élmény vele minden kilóméter, de holnap ha reggel beviszem és a sajátommal jövök haza az még nagyobb élmény mert leadom az ügyeletet és akár este még ihatok is egy stampót, nem áll belém a fene amikor Ti ezt simán megtehetitek
Minden rendben van, bár azt mondták, hogy 10 nap ami veszélyes, és addig a gyerek ne ugráljon, ne erőlködjön, ne kacagjon, ne szaladgáljon! Nem tudom, hogy ezeket hogy oldjuk meg.
Ja, de szép terepjárós autód van!
Sütött ma a nap és délután végre kicsit foglalkozhattam a motorral is . Igazítottam még kicsit a kipuffon, lemostam, járattam és szinte elillant a délután.
Jól éreztem magam és ha belegondolok, hogy lassan itt a tavasz akkor egyre jobb lesz a kedvem
Remélem nálatok is rendben van minden és már együtt van a család
Igen, ezt ismerem.
Mikor az Astrámat cseréltem be a Scenicre, a kereskedő - normális volt - körbe nézte, kérdeztem, hogy beindítsam-e, mondta, hogy nem kell. Úgy nézett ki.
Megtérült már párszor ez a betegség , legutóbb novemberben amikor a 16-éves autómat adtam el, vasárnap délután hírdettem meg, hétfőn este elvitték.
A CB-1 et 3napra a hírdetés megjelenése után vitték el, de régebben is amikor még "szabadpiacok" voltak ha kivittem az autóimat (volt vagy tíz) tuti elvitte valaki
A technikának is lelke van és van amikor beszélek is hozzájuk, lehet lóg egy lécem, de imádok minden géperejűt
Hello!
Igen, köszönöm, úgy néz ki, hogy egyenlőre nincs komolyabb probléma, és ha így folytatjuk, akkor holnap haza is jöhetnek, legalábbis reméljük.
Holnap kiderül.
Puszilgassad a Csühöst, portalanítsad, mert még megmakacsolja magát, nem indul, oszt nézegethetsz ki a fejedből értelmes arccal!
Jó estét kívánok!
A meteorológia ma is tévedett, egészen jó volt az idő, a szél vadult egy kicsit de ettől még kellemes volt kint dolgozni. Estére a szél is elcsendesedett és a kép mutatja milyen most az égbolt
Holnap ha nem szólítanak kicsit foglalkozok a csühössel, régen volt beindítva és csupa por.
Nem rég jöttünk haza, de csak 3/5 csapat, az asszony meg az ikrek közül Mikike a kórházban maradt, mert kivették az orr- és garat manduláját.
Mikor lehozták a műtét után, nagyon elesetten, kicsit még véresen, - nagy volt az orr mandulája nagyon, és sírt és folyt az orrából a vér - hát zokogott a szívem!
Most már jobban van, inni kellene sok vizet, de ez nem olyan egyszerű most.
Minden esetre jól néz ki. Úgy is mondhatnám , ha Getzen laknék , hogy még nálad is szebb ! Igaz nincs nehéz dolga ebben a tekintetben annak a szép motornak!
Szia!
Hááááááááát.......... úgy kézzel!
Na, komolyan: minden vizes, és a fólián levő matricát föltetettem, sacc/kábé a helyére. Persze ez egyből nem sikeredik, csak lájtosan, vizesen, hogy annyira ne tapadjon fel, és akkor helyezgettem, hogy mindenütt nézzen ki valahogy. Aztán elkezdtem középről kifele nyomni alóla a vizet, és a levegőt. Ahol a legszélén kicsit felpuklisodott, azt rásimogattam, -erőltettem - és 1 idő után ott maradt.
Ahol levegő maradt - esetlegesen - tűvel megszúrtam, és levegőt kinyomtam.
Hát így.
És király!
Én is jobban szeretem a dolgokat a maguk meztelen valóságában. Sok sikert az "erőhöz " ha már veled van ! A Nagy motorerő egyedül előzésnél tesz jó szolgálatot , mert pillanatok alatt be lehet fejezni. Viszont amikor már enyhébb gázadásra is kifarol a motor azt nem tartom nagyon egészségesnek.
Nekem még mindig a csupasz tetszik azon belül pedig a CB 1300, természetesen a "huzatos" kivitel.
Ha belegondolok abszolút nem használnám ki , ahogy én motorozok oda még a 750-es is túlzás, viszont szeretem érezni az erőt a lábam között
A terepjáró a cégé és amikor nálam van azt jelenti bármikor jöhet egy hívás és akkor mennem kell, akár 100km-re az otthonomtól is, mert a nagyfesz vonalaink nagy területen fekszenek Élmény vele minden kilóméter, de holnap ha reggel beviszem és a sajátommal jövök haza az még nagyobb élmény mert leadom az ügyeletet és akár este még ihatok is egy stampót, nem áll belém a fene amikor Ti ezt simán megtehetitek