Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igenis Porfesszor Úr! Egy szakmai kérdést engedjen meg drága Professzor Úr, az én B6-omra az van írva, hogy " Jagermeister" . Az jó lesz?
Végig olvasgattam az esti írásokat, ne legyetek már ilyen merevek! Értsétek a humort. Senki nem akar itt senkit megbántani, ideje lesz, ha a nyáron lazíttok legalább egy hetet !
Ja meg vegyetek Magne B6-ot, és egyetek meg legalább két dobozzal ! Motort fényesítsétek !
Persze, felsegíted, ha nem éppen négykézláb sétálsz arra !
Mosladék piszkos alkoholista! A gyenge belem fordul ki!
( De számíthatsz rám, fel foglak segíteni a földről!)
Ha letakarom, nem látom. Ha rajta ülök, megint nem látom. A kettő közti részt meg majd megoldom valahogy! Takarítás, oszt passz.
Úgy is lehet.
Örülök, hogy sikerült tisztázni a helyzetet, ami a seggbe rugást illeti, azt csak a szemléltetés végett hoztam fel példának, de szerintem jobban járunk, ha nem erőltetjük!
Viszont az ivással kapcsolatban van egy esetem. Nemrég jöttem haza, egész pontosan 10.45 - kor - mert igen hatékonyan dolgoztam, és Debrecentől kb. 7 km-re látom, hogy a túloldalt 1 muki fekszik a fűben. Visszafordultam, - tudtam, hogy a lelkiismeretem nem hagyott volna nyugton - és megnéztem, hogy mi van vele. Mire odaértem, már előkerült 1 biciklis muki, és mondta hogy a másik - matt részeg volt - az unokatestvére, itt lakik a szomszédban, intézi. Kérdeztem, hogy segítsek-e, hívjunk valakit, vagy valami. Mondta, hogy nem kell, majd ő. Azért még rákérdeztem, hogy biztos nem kell segíteni, de mondta hogy nem. A másik meg a földről pislogott felfele, szép látvány volt. 10.45- kor. Na ez a hatékonyság. Szörnyű!
Na nekem mindenféle motor szépészeti megoldásra van orvosságom.
Úgy hívják: ponyva. Így semmi nem zavar, ami nem tökéletes a motoron, mert nem is látom. Szeretem rendben tudni a dolgaimat, de a sima takarítás erre tökéletesen megfelel, ezért aztán szerintem mindenkinek úgy jó a motorja, ahogy van, csak menjen, meg legyen píz benyára
Na Gyerekik!
Elolvasva az eszme futtatásotokat, megállapítottam,itt Jó Emberek vannak és ez így van jól. Motorozzunk és igyunk(kulturáltan).Segítsünk egymásnak,ennyi,több nem is kell...Hol is van a jagerem?Megtaláltam .....a hűtőben.Köd ellen isteni ellenszer!
Tapasztaltátok már? Szép napot Mindenkinek!
Bár nem igazán vagyok még teljesen ébren és a kávé se hatott még, de azt hiszem megértettem a lényeget és örülök, hogy hasonlóan gondoljuk a fórumozás etikettjét amiből az következik, hogy senkiben se hagyunk (hagytunk) tüskét
A seggberugás kicsit zavaros de csak azért mert még zöldhajnal van, hogy is van a sorrend? Józsi kezdi és engem billent valagon, én meg Téged és Te meg engem... vagy valami ilyesmi De akkor Józsi kimarad ahelyett, hogy Ő kezdené Veled, Te meg visszaadnád neki én meg csak külön kérésre rúgnék segget , de én meg nem kérném vissza
A talicskázás is olyan szép baráti gesztus lehetne, ráadásul modern nagy gumikerekű talicskám van ami még némileg csillapítja az úthibákat is, hát vigyázhat attól szebben egy barát a másikra ha az kissé elhajlott a poharazgatásban? Isten bizony én még szalmát is tennék alá, fel ne fázzon nekem.
Na jó, megyek melózni mert ha elkések akkor még a végén tényleg seggbe leszek rugva
Na jóccakát, nem arcoskodok itt most már tovább.
Az nem lenne jó, - Rád nézve - ha Józsi az utcátokban lakna, mert akkor teljesen " elqrvulnál ", oszt tologathatnátok egymást a talicskával, de nem hiszem, hogy messzire jutnátok!
Józsi se járna jól, mert ha kijózanodna, a gyönyörű Badacsony helyett nézhetné ezt a lapos, semmit mondó vidéket.
Belvizest.
Ja, köszönöm a jó tanácsokat, pld nekem eszembe se jutott volna melegíteni, felragasztás után.
Ettől a felragasztástól fázok is egy kicsit, nem szeretném elrontani.
Na majd megoldom valahogy.
Na, röviden, tömören összefoglalva, remélem nem voltam félre érthető , ha pedig valamit komolyan gondolok, azt úgy is fogom majd leírni.
Addig persze ne vegyetek komolyan!
A " seggbe rúgás "-t nyugodtan komolyan vehetitek, ezzel soha nem viccelek!
Na, tisztázzunk egy-két dolgot!:
"Azt gondolom a hozzászólásom "komolysága" és az egész szövegkörnyezet nem engedhet olyan következtetést amely a bántó szándékot feltételezi Ha mégis annak tünt akkor bocsánatot kérek. "
Én is kezdhettem volna így a hozzászólásom!
Ugyanis amit már mondtam - írtam - a Józsival kapcsolatban, hogy ezeket a " magas labdákat " nem tudom kihagyni, sajna le kell hogy üssem, persze mindenféle rossz szándék nélkül, még ha annak is tűnik, de mindig megpróbálom elvenni az élét, csak így leírva másképp néz ki, még ha a kis ikonokat belerakja az ember, akkor is csalóka.
Személyesen másabb a dolog, de hát írásra vagyunk kárhoztatva.
1. Nem mondtam, de úgyis meglesz.
2. Azzal fogom lefújni, az is van, valahogy megoldom.
3. Az oldaltámaszt is le fogom fújni.
4. A Budai Nagy A. utcára megyek, már fóliára átrajzoltam, az egyiket meg már lehúztam, a sárga szín végett. Érdekes, a Betűbolt - Pacsirta u. - eszembe se jutott, pedig ismerem őket.
Természetesen nem lesz fújva a fejidom, ahogy mondtad, épp a cserélhetőség miatt.
Na még 1 tisztázandó:
"Ettől függetlenül elfogadom azt is amit szabad Jupiternek..."
Itt ilyen nincs, egyformák vagyunk, nincs különbség, Tehát ha Józsi - csak a példa kedvéért - seggbe rúg, - Isten ments ettől - akkor Te seggbe rúghatsz engem! De mivel egyenlőek vagyunk, én ezt nem javaslom Neked, mert az egyenlőségből kifolyólag én is seggbe rúglak téged.
Bocsánat a hasonlatért, de valahogy alá kellett támasztanom a mondanivalóm lényegét.
Ne is mond, olyan a lelkem mint a pillangónak, de ez most nem úgy jött át tudom
Legalább lennék bebaszva és akkor foghatnám arra na mindegy, megyek álomba sírom magam...
Jó éjt Urak!

Azt gondolom a hozzászólásom "komolysága" és az egész szövegkörnyezet nem engedhet olyan következtetést amely a bántó szándékot feltételezi Ha mégis annak tünt akkor bocsánatot kérek. Hangzottak már itt el olyan szavak mint: "suttyó", "vén trotty", "rossz erkölcsű" stb.. és ezeket nem az én billentyűzetem írta, ezért gondoltam a "félnótás" is belefér ami természetesen nem szó szerint értendő. Ettől függetlenül elfogadom azt is amit szabad Jupiternek...
Válaszok a kérdéseidre:
1.Nem mondtad, igaz!
2.A Very Well szinte mindent befog és én próbáltam blokkon is, szép fekete és tartós, kissé selyemfényűvé válik, gondolom a hőtől. Pont olyan műanyag hatású ami jól nézhet ki a Pengén is. Nem tudom milyen az anyag, mennyire karcos és korábban milyen festék volt rajta, ha közelebbi képet készítenél talán ki tudnánk találni, hogy esetleg hogyan és mivel tegyük simává a felületet ami a festés előtt mindenképpen fontos.
3.Az oldaltámasz csak ötlet volt, a fene egye ki a szemem, amúgy semmi közöm hozzá
4.A fejidomra is van gyógyszer , a Pacsirta utcán van egy betübolt bármit kivág a számítógépes matrica szeletelővel (fingom nincs mi a rendes neve ). Az összes motoromhoz Ők gyártottak emblémát ami lakkozható, azaz a nyers festékre is rárakható és mehet rá a lakk. Bár Neked azt javaslom ne lakkozd mert egyébként nincs rossz állapotban a fejidom és ha kapja megint a kavicsokat simán tudod cserélni a műa.fóliát nem kell a lakkot lecsiszolni. Nekem volt olyan amikor csak egy fél méter anyagot adtak néhány száz Ft-ért és én vágtam ki a dekorációt mert nem talált olyan mintát a számítógépen amit ki tudott volna vágni a csodagéppel, ha Ők tervezik meg az többe kerül. Amúgy helyedben azt csinálnám, hogy simán átrajzolnám átlátszó papírra az eredeti mintát és vennék a fent említett helyen sárga (vagy amilyen kell) matricát és arra rajzolnám át a papírról az eredeti dekor körvonalát és szépen kivágva ráragasztanám majd hajszárítóval rámelegíteném a tökéletes illeszkedés érdekében, ha netalán boborék kerül alá egy tűszúrás és kinyomható a levegő, nem is fog meglátszani
Remélem segítettem és ha alszol rá egyet talán nem is látsz annyira gonosz, kekeckedő, utasítgató, arcoskodó manusznak
Vagyis nem ihat!
Szerintem ha NEM iszik, akkor ilyen!
Köszönöm a pozitív hozzáállásodat a talicskázáshoz Laci.
Ugye milyen agresszív lett ? Szerintem ez a Laci be van törülközve! Mindig ilyen verekedős ha iszik?
Ki vagyok száradva B+!
Alig tolja ide az arcát, máris beszól, - "félnótások" - utasít, - "toljad vissza a műhelybe" - kekeckedik, kötölőzködik, - "a baloldali blokk dekni és az oldaltámasz... hogy is mondjam.." . Nem lesz ez így jó!
1. Mondtam én, hogy kész?
2. A bal oldali blokk dekni természetesen nem fekete, nem is tudom igazából milyen szín, tehát most mit kezdjek vele? Ötlet?
Az oldaltámasz jogos, de mintmár említettem volt, még hiányos a helyzet!
A fejidom matricákat akarom lecserélni, mert azok elég viseltes állapotban vannak.
Nohát!
Akar még ma valaki beszólni?
Mert eltolom a Pengét, és akkor derül ki igazán, hogy mit - kit - is veszítettetek !
"Én a téglagyárban lakom, tégla poros az ablakom. Onnan tudják, hogy hol lakom, téglaporos a kalapom"

Jó estét félnótások!

József én most osztozom a sorsodban és nem iszok, pedig volna mit csak ügyelek és azért nem. Ha közelebb laknál, mondjuk az utcánkban, akkor vendégül látnálak és ihatnál mint a szikes rét, sőt még haza is talicskáználak

Miklós Mester hamar bújt még ki a Penge, toljad vissza a műhelybe mert a baloldali blokk dekni és az oldaltámasz... hogy is mondjam... szóval látod azt Te is, én meg főleg pedig nem is túlságosan nagyfelbontású a kép
Téglát? Egészben? Mit csináltál?
Fujj az a gusztustalan Jagermajszter, meg az a vacak sör, abba a homályos pohárba? Hogy tudod meginni? Én meg itt téglát köpök !