Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A malom -tó, meg a tavas barlang nem is olyan különleges látnivaló, van azon kívül is bőven.
Én három ok miatt vonatom ki ! 1. nem kell fizetni kötelező biztosítást. 2. teljesítmény adó sem kell. 3. Eszembe sem jut vele a hatalmas vastömeggel csúszós úton tekerni egyet , hogy hatalmasakat esve leamortizáljam .
Megéri kivonatni?
két okból kifolyólag se fogunk:
1, Ki vannak vonva a forgalomból.
2, Ócseny hóladna, ahogy az orosz mondaná: nagyon hideg van.
Élőben más. Ha megnagyítod a középső csavart, akkor lehet látni, hogy ott már anyag hiányosság is van, amivel nem tudok mit kezdeni. Amúgy leszedtem a karbonos levonót, és az alatta levő felületet az Istennek se tudom felpolírozni, hogy szép legyen.
Van ott még két csavar, ami a fejidom tartó konzolt fogja, a konzol el is takarja kissé. Na most ezek nem voltak szépek, elütöttek a többitől. Ezeket is megtekertem, de ezen az alapon a többi csavar is olyan amilyen, de ha azokat is elkezdeném, vége hossza nem lenne. Így bizony kompromisszumot kell kötni, hogy mi az ami szép, és mi az ami nem annyira. Arról nem is beszélve, hogy egy részéhez hozzá se férsz!
Pár fokban nem sok értelme van. Én azt szeretem, mikor érzem a sisak alatt a tavasz illatát
Mondom én nem alaptalan a félelmem

Nagyon szép!
Holnap nem fog porzani az út ettől nem kell félned legalábbis itt nálunk még van hó ami ha olvad csak a sarat hízlalja.
Viszont ha Ti meg motorozni fogtok akkor írígy leszek, de ahhoz meg papírkutya, hogy most utánatok csináljam
Ja,
Laci, ez még viccnek is rossz volt, ugyanis ahhoz darabokra kellene szedni a gépet. Annyira meg nem akarlak a trónról letaszítani. Tehát nem kell aggódnod!
A porra rátérve, mennyivel elégedettebben néznél ki a fejedből, ha az az út pora lenne! De nem az. Ezt a port pedig én is, és a tesóm is ismeri, és holnap, ha jön beindítani a Sutyu........, bocsánat Suzukit, szembesül vele!
Megtaláltam könnyen és szerintem megnézem majd, de nem elég oda egy hét sem annyi a látnivaló, ezért valószinű sok minden kimarad. Csak jussak el végre és majd szelektálok, bár nem lesz könnyű!
Azt hiszik, nagyot kaszálnak? Még annyit se mint normális áron ! Nem szeretem én sem ha hülyének akarnak nézni.
Egy nap alatt akarnak meggazdagodni ! Tiszta félkegyelem.
Tapolcán a városban. A Szent -György -hegy, és a lebányászott Halápi hegy között.
Szép jó estét! Erről jut eszembe. Ma böllérfesztivál volt Ónodon. Gondoltam átnézünk nosztalgiázni a családdal. Ahogy megállnánk jön az ember, hogy 300.- Ft. Na jó ez még belefér gondoltam. Bejáratnál újabb 500.- Ft/ koponya. Üsse kő, végülis már csak bemegyünk. A pecsenyésnél megkérdeztem, mennyi a sasliknak darabja? Erre az árús válaszol, hogy nem darabja, hanem 10 dkg-ja 500.- Ft. Mondom akkor 5.000.-/ kg. Máshol libamájat veszek olcsóbban, de ennyiért a Hungaroringen is jóllakok. A füstölt kolbászt 2.200.- ért adták / kg. Berágtam, felhívtam a havert aki maszekba vág 2-3 disznót minden héten, hogy van-e füstölt kolbász? Mondta, hogy van menjek. 1.100.- ért vettem kiloját, pont a feléért, mint ahogy az árús adta volna. Hogy a saslikról ne is beszéljek...
A hiradó tele volt sétáló emberekkel és azt hallottam a nyugati részekről, hogy 12-15°C is volt. Itt nálunk még nem csicseregnek a madarak pedig már hiányolom a hangjukat nagyon

A malomtó jól hangzik hol is van az? Mindjárt elrepülök arra, virtuálisan
Itt szépen sütött, csak nagyon meleg sem volt.
De láttam egy csopperest meg még másik hármat hallottam. AZ APRÓ NÉPPEL sétáltunk egy rendeset. Valahogy olyan vihar előtti csend volt. Multkori jó időben már volt madárcsicsergés a malomtónál. Most viszont csend volt .
Te Miki komoly aggályaim vannak ha ilyen sokat foglalkozol a motoroddal túlteszel rajtam és learatod a szépítésért járó babérokat
Sőt ahogy ma ránéztem szegény csühösre bizony van már rajta némi por amire nem vagyok büszke
Ma olyat haladtam ami lehetővé teszi, hogy megtartsam holnap az általad felemlegetett Szent Heverdel napot Viszont itt keleten nem volt jó idő, a legmagasabb érték +3° volt, de intenzív szél mellett és a nap valóban csak világított
Legközelebb megemlíti, akkor mond meg neki : legalább nem kell, hogy keressen.
Te Laci ! Ne tegyél te minket ilyen megerőltető szellemi megerőltetésnek. Örülök, ha azt megértem, hogy : Igyál ! Egészségedre ! Aztán ezzel ki is van a szótár. Kilfeldiül meg azt tudom: Jagermeister ! És má mekkora haladásról tettem tanúbizonyságot !
Hej, ezt a tekervényes megfogalmazást!
És újból kinézve az asszony a garázsba, ismételten megjegyezte: TUDTAM!
Persze középen a Penge, mert rengeteg meló van még rajta!
Teljes mértékben egyetértek! A magas labdákat - röplabdás hasonlattal élve - lecsapkodjuk, de semmi komoly, vagyis mindig komolytalanul!
Visszakanyarodva a röplabdára, hát már nem a régi a súlypont emelkedésem! ( Igen finoman fogalmazva! )

Hej firnájszos vagy Te pedig jobb lenne ha nem prézsmitálnál hanem cürhődnél valamivel. Attól még, hogy csak sillámlik a vetés és az se árendás föld még találnál magadnak mókolni valót ami ellen nem hendebundálnál Hiába van szombat én se küllőfélezem a munkát meg szerintem a Miki sem, mert valamivel ki kell egészíteni a kommenciót nem úgy van már mint tarisznyahitű süvölvény korunkban amikor csak azt vártuk, hogy elénk tegyék a málépogácsát amit még prezentébe kaptunk. Na veszem is a hátibőrt és felkászálódok nem gabógyálok tovább hanem sebtiben kuszbitolom a dógot, a Szent Heverdel nem az én fajtámnak járja
Na alászolgája!
Ne vádolj engem "nem tudással" mert kigúnyollak A rövidre borotvált p.naszőr dörzsölje ki a nyelved ! Bújj ki ne tarts Szent Heverdelt !
Nem balhézunk mi egy cseppet sem , csak csipkedjük egymást , ha találunk valami kapaszkodót a mondanivalón. Ha meg nem akkor azért! Jó reggelt kínálok ! Majdnem kék az ég, csak -2 van . és világít !