Értem én, értem...Téged is olyan tisztán látással áldott meg az Úr ,-amely csak férfi ember tulajdonsága lehet- hogy látod, mikor is jár le a (valódi) szavatossága az italnak. Akkor nincs is más lehetőség,csakis az, hogy felbontsuk és elfogyasszuk.
Gondosan tedd el Laci , majd a nyáron , ha arra megyek meglékeljük. De addig is nagyon gondosan vigyázz nehogy összetörd véletlen , és pocsékba menjen az a finom gyógyszer !
"Adj Uram, kinek mit szeret: az éhezőnek kenyeret, s SZOMJAZÓNAK HŰS ITALT, a fiatalnak fiatalt, adj az öregnek szép időt: hadd üldögéljen ház előtt..."
Jó éstét kívánok!
Már megint szomjasak vagytok hiába mutatok példát a mértékletességemmel, pedig most is van annyi piám ha akarnám 3napig sakál részegen fetrenghetnék
De nem!
Elég nekem a motorfüggőség, nemhogy még a piára is rákapjak és halmozottan szenvedjek mint Ti mikor kiszárad az üveg
Ez felettébb kellemetlen helyzet...! Én mindenesetre és a mostanit figyelembe véve 2 Uniqumot kisérgetek-ez után a hajtós nap után-egy sörrel .Nehéz az Élet!
Kiszáradt B+! Most szólj hozzá! A fél fogamra sem volt elég! Így most krónikus gyógyszerhiányban szenvedek ! Még a végén fehér egerek fognak jönni a falból .
már megint
A tesóm pontosan tudja, hogy az apósom mindig "kicsit" tölt! ( kétszer)
De azért én is ittam egy (két) kis jégermájsztert!
"Mert hülye azért nem vagyok!"
Nyáron motoroznak, télen isznak...... undorító......
De nyugalom feltöltöm a készletet mire jössz
Jó éstét kívánok!
Már megint szomjasak vagytok hiába mutatok példát a mértékletességemmel, pedig most is van annyi piám ha akarnám 3napig sakál részegen fetrenghetnék
De nem!
Elég nekem a motorfüggőség, nemhogy még a piára is rákapjak és halmozottan szenvedjek mint Ti mikor kiszárad az üveg
Te beszélsz arról, hogy mi hogy iszunk
A tiéd hogy fogyott el? Kiöntötted? Ugye, hogy megittad!
Akkor miről beszélünk?