Bassszus! Az olló meg benne maradt! Motorvosi műhiba! Műhiba perre számíthatok?
Amúgy sose találnád ki, hogy mire kellett. A rongyot csíkokra hasítottam, mert azzal jobban lehetett dolgozni, és mielőtt széttéptem volna, az ollóval kezdtem meg.
Én?....... Bemószeroltam?....... Tessék: szólj igazat, betörik a fejed!
Visszatérve a motorra: ez a menet még korán sincs lefutva, igen messze még a vége! Most, hogy kicsit szétszedtem a hátulját, bizony látszik a tennivalók garmada. Na, meglátjuk.
No de uraim!
Ne akasszátok rám az "elégedetlen főgonosz" titulust csak azért mutattam részleteket a Csühösről mert nem akartam más munkáját (amivel egyébként semmi bajom) úgy véleményezni, hogy nem mutatom meg azt amire én szeretek törekedni Ha összejön a túrán a csapat legkevésbé fog érdekelni a motorjaitok külalakja hiszen azzal leszek elfoglalva, hogy tökéletesen elégedettek legyetek az útvonallal és ne csalódottan induljatok haza. Viszont ami szép azt én is jobban szeretem nézegetni és csak halkan jegyzem meg Miki jó úton halad a dícséret felé
Józsi, jó hogy itt jársz, - ne komolytalankodjunk !- 1 szakmai kérdésem lenne:
az irányjelzőre, mondjuk pld előre, rá lehet e kötni még 1 LED-es indexet? ( szerintem igen) Természetesen Kirchhoff I. törvénye alapján párhuzamosan.
Azt perpillanat még most nem tudom megmondani, hogy a LED-es index áram felvétele mennyi. Gondolom olyan baromi nagy nem lehet.
Laci!
Máris felhívom a figyelmedet, hogy Zoli 1 álszent, - politikusi nyelvjárattal élve: valótlanságot állít - és úgy igyekezik hozzám suvickolni, mint kb Te!
Nála jobban alá kell nézni majd a nyeregnek!
Ajaj,jajjaj... . Gépátvétel lesz? Akkor már sietek is, suvicckolok,polírozok,mert még vissza kell fordulnom... .Laci ,könyörülj meg rajtam...igyekszem,igyekszem .
Pedig jobb lesz, hogyha belehúztok, és elkezditek suvickolni a gépsárkányokat, mert ha Laci meglátja, igen csak - korkülönbség ide vagy oda - hátra köti a sarkatokat, oszt kuzksizhattok kifele a fejetekből
Én is csinálom ezerrel, mert elképzelhető még az is, hogy amikor megyünk együtt túrázni, először gép átvétel lesz, és a renitensek - koszos motorral rendelkezők - ki lesznek zárva a buliból!
Eme bölcs tanácsokat tessék megszívlelni, és ennek szellemében: HAJRÁ !
Éljenek a szép csillogós motorok!
Szia ! Ne szégyenkezz B+ ! Szégyenkezés helyett állj neki és fényesítsd , de ne a botot, hanem a motort ! De ennek is van egy előnye: nem kopik az a fránya polírkészlet!
Ez már tényleg beteges! Ez annyira tiszta, hogy én már szégyenlem magam ha meglátom a sajátomat, és még az a maradék kedvem is elmegy a motorozástól . Valahogy nem fér a fejembe, hogy hogy lehet ennyire kisubickolni egy motort. Az enyémen egyre több helyen jelennek meg nemkívánatos oxidációk (váz, kipufogó, akksitartó), de ahhoz, hogy némileg eltüntessem viszonylag darabokra kellene szedni szegényt, azt meg nem szeretném. Persze polírkészletem nekem is van vagy 3 készlet a Laci álltal belinkelt helyről.
Annyira azért nincs nehéz dolgod mert szépen egyben van még a tüzes, látszik rajta, hogy szerette az előző tulaj is. Azért csak hajrá mert jön a tavasz!
Amúgy sose találnád ki, hogy mire kellett. A rongyot csíkokra hasítottam, mert azzal jobban lehetett dolgozni, és mielőtt széttéptem volna, az ollóval kezdtem meg.