Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd elfeledtem. Sajnos most nem iszom. Aszályos errefelé az időjárás ! Tele vagyok üres üvegekkel !
Mi van Te rossz erkölcsű ? Nem sajnáltad azt a szegény motort?
Na, hogy most ki iszik, itt eldőlt!
Ugyanis azok a papírok azért vannak ahol vannak - képen látható - mert a vázon voltak néminemű hiányosságok, és azok lettek lefújva! Mást meg nem akartam lefújni.
Na akkor ki iszik itt? Aki nem lát.
Vagy esetleg kéne 1 szemüveg.....
Mit tettél azzal a szerencsétlen motorral? Mér iszol, ha nem bírod?
A vödör már csak azért sem ,mert a lovak isznak belőle! Viszont a bögre jó! No meg a sörös korsó , a boros, és a feles pohár!
Tehát mint látszik, több fronton is harcolunk! Nehéz is, de nem adjuk fel! Mondhatjuk is, hogy hősiesen! Tehát akkor most mi hősök vagyunk?
Ja, ma így nézett ki a motor. Bepapíroztam.
Mi sem fogyasztunk alkoholt ! Csak néha magunkba borítunk belőle, pár bögrével! Sőt haragszunk rá, ezért pusztítjuk ahol érjük ! De félre a tréfát ! Annyit iszunk amennyit az egészség megkíván. Semmiféle vödör szóba sem jöhet!
Halihó! Hull a hó, illetve szakad... Lacinak írom sok együttérzéssel, hogy én tegnap motoroztam (mert nem indult el a diesel agregát) de egyáltalán nem volt jó Valahogy ez a jóval fagypont alatti közeg olyannyira megzavarja a bioritmusomat, hogy még a motorozás öröme sem tud felszínre törni belőlem. Ahogy visszaolvasgatok, tényleg olyan kocsmahangulat ébred bennem, hogy lassan belémbeszélitek a szeszt, amit ugye évek óta nem fogyasztok
További fergeteges napot! Egészség legyen meg térerő!
Üdv!
Bontók vannak Pest környékén, Majosházán érdemes szétnézni vagy Itt:link
Megmondom őszintén letaglóztak az árak, nem gondoltam, hogy bontva ennyibe kerülnek a leömlők
A te motorodhoz is jó a CBX ;CB kipufogó is . Azért mondom, mert, ha a guglin nincs , akkor nem is lesz. A két motor kipufogója annyival különbözik, hogy a CB hátsó rögzítése 25 mm-el lejjebb van. Fordítva viszont minden nehézség nélkül ráépíthető. Ha van.
Sajna a gúgli eddig nem nyújtott megoldást!
Valami jó bontót nem ismertek?
Kösz az üdvözlést!
Ez azért nem egy teljesen rossz válasz:D
na B+! Lebuktam! Vót beszóni?
Elitta már az eszit is! Azt se tudja mit csinál! Vénségére!
Remélem mi ilyen korunkban majd agyilag kicsit fittebbek leszünk!
Ő keresi!
Üdvözlünk a bandában ! Javaslatom : Írd be a gugliba, hogy "eladó cb750 komplett kipufogó" és ha van találatod, akkor heuréka !
Ez érdekes: néha írnak ide sevenfifty tulajdonosok is!
Hello
CB750 sevenfifty '92 -re keresek leömlő sort vagy komplett kipufogó rendszert
drinyo@citromail.hu
Öregszik az ember, csak nem okosodik ! A kibontott aszút halálos vétek úgy hagyni, az ősi írások megmondták, hogy a megromlást megelőzendő hamarost elfogyasztandó ! De abban nagy igazság vagyon testvéreim a motorban, hogy több nap mint "ötputtonyos" ! Elég sivár kilátás ! De fel a fejjel , jön a nyár, ha ez most nem is látszik.
Józsi!
Vénségedre rájöhettél volna, hogyha felül "kilukad", az bizony komoly probléma forrása lehet! Először is, érintkezik a friss levegővel, tehát megromolhat! Az meg egyáltalán nem hiányzik nekünk! Mit van mit tenni, persze hogy megittam. Csak csupán megelőzés célzattal! És ilyenkor szembesül az ember az igazi problémával: nincs másik!
Na, ezt ne érd meg soha!
Nyugodtan legyél Laci ! Megtanulsz kesztyűbe sétálni !
Na úgy látom nem sok esély van arra, hogy beinduljon az esti beszélgetés, nappal meg nincs időm sajna gép elé ülni
Jó éjszakát urak!
Remélem nem arra az időre tervezed a filmed forgatását amikor meglátogatunk
Ezek a tuskók nem olyan tuskók voltak. Csak volt kettő fatörzs, és feldaraboltam , mert jobban szárad.
Majd ha készítem az új filmet," A badacsonyi láncfűrészes gyilkosságok" akkor lehet ilyen horror.
Jól tetted! Tán azok is beszótak?