Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beindítottam a láncfűrészt, és elvágtam két tuskót ! Nem élcelődni rajta! Olyan jó hangja volt! Itt is világított, egész nap lett is kemény +1 fok.
Szép estét az uraknak!
Kezd ez a fórum a Büfé, kocsma, dühöngő topikra hasonlítani, de nyugalom én most fáradt vagyok úgyhogy senkinek nem kell félnie, hogy testi főlényemmel fogom riogatni
Ma sütött a nap és még talán belefért volna egy kisebb kör is, de sajna nem értem rá, pedig hallottam egy két motorhangot a távolból ami lehet nem is az volt, de én már a fúrógép hangjára is beindulok az elvonási tünetek egyre súlyosbodó mellékhatása következtében Irjon már valaki ilyet: "mentem egy kört és csodajó volt" legalább felvidít egy kicsit
Jó étvágyat az ebédhez !
Amúgy sem ,de ezt nem én árultam el Nektek!
Jól be kell rúgatni , és akkor nem tud tenni semmit.
Kilukadott felül?! Csak nem megittad Te ilyenolyan?
Nincs másik?
Uniqumos az,uniqumos!
A homlokon rúgástól ne nagyon ijedjetek meg.Akkor van rá esély ha valaki lefekszik a földre,mert a lábát nem tudja az egekbe emelni...!
Pálinkásos jó reggelt!
Hol van már a tavalyi hó? Akarom mondani az aszú? Rég elfogyott!
Elárulom a titkot, az a baj ezzel, hogy felül kilyukad, oszt ott vége is az egésznek! Hej, de keserű az élet!
Ne tudjátok meg!
Má húzom,összeféltem magamat majdnem! De nem kell annyira félni, lehet azért erősödött fel Miklós , mert megint azt a pocsék aszott borát issza. amit mi nem is iszunk. Úgy öntjük magunkba ! Jó reggelt kívánok !
Köszönöm! Áldom az órát és a percet
Na jól van, na. Most kivételesen Neked, mert épp jó hangulatban vagyok.
Csak jöjjön be, üljön le, oszt igyon valamit ! Ha (!) hozott magával. Magának.
Azért ezután is tegeznélek de csak ha nem gond
Senkise szójjonbe!
Bizony, bizony!

Aki kemény az kemény , látod Jozef én szóltam, ráadásul Te nem is vagy a tesója úgyhogy húzd meg magad
TE (!) se szójjábe, mert homlokon rúglak!
Mint a villám...
Elárulom, hogy már most (!) le vagyok lassulva, mit gondoltok, miért van motorom? Azzal viszont nagyon gyors vagyok ám!
De mire kitavaszodik , a Miklós már nem tud , le lesz lassulva.
Lebuktam !
Honnan tudod, bekapcsolva maradt a webkamerám?
Egy apró dologra azért felhívnám a figyelmedet, 40kg-os ablakokkal szaladgál a munkája során, szerintem ne bosszantsd fel nagyon mert még én se tudlak megvédeni pedig én aztán hihetetlen tempóba birok futni, főleg ha megijesztenek
Úgyis a tied az utolsó szó : akkor sem jövök le a szekrény tetejéről.
Van pia bőven és (ha jól viselkedik) lehet az Asszonyt is megajándékozom magammal, persze csak ha szar műsor lesz a tévében