Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci ! 130 Ló még csak el bírná , igaz a háta ilyen hiperbolikus függvényre hasonlító alakot fog felvenni . De hát ez van. Az meg hogy szép ?! Ízlés dolga !
Szerintem nem ittatok semmit, és azért vagytok ilyen kekecek !
Nincs pia, feszült a hangulat! ( vagy pina? )
Most Te vagy soron testvérem, ilyen ez a rossz társaság, kellett Neked belekeveredni
No most már oszt leszállni rólam! A büdös életbe!
Ja, azt nem mondtam, hogy én úgy gondoltam, hogy nem a mostaniba belebeszélni, az jó úgy ahogy van. Hanem majd most látjuk a menetrendet, aztán majd ha tervezzük a következőt, akkor jöhetnek az építő jellegű beleszólások, ötletek, javaslatok.
Ez a mostani úgy lesz ahogy megtervezted, aztán majd látjuk a menet közbeni lehetőségeket. Meg az alternatívákat amit javasolsz. Aztán így Te egyedül viszed el a balhét, ha valami nem úgy alakul!
Komolyra fordítva, marad az eredeti terv, oszt hajrá!
Hát szó se róla szép egy derék férfiember (bár a szép lehet túlzás ) de csak elbírja tán a közel 130 ló
Köszönöm a bizalmat és majd igyekszem megszolgálni A menetközbeni tervezéssel csak annyi a baj, hogy igaz nem sok az a 200-250km de majd meglátod milyen hamar este lesz így is, főleg ha látni is akarunk valamit és néha megállunk nézelődni, ha meg ott a helyszinen akarjuk kitalálni még jobban húzódik az idő. A múltkor jó példa volt amikor Lajossal megszívtuk a kompátkelőnél a magas vízállást és több mint 50km-t kellett kerülni. Vannak kételyeim bizonyos szakaszoknál a behajtási tilalmak miatt, főleg ha árvízes lesz a helyzet, ezért úgy kell tervezni, hogy legyen alternatíva Tavaly elmotoroztunk Bébivel Gergelyiugornyára (ahol már régebben jártam és azt hittem sima ügy) és bizony az üdülőnél nem lehetett behajtani pont ahhoz a részhez amire kíváncsi voltam, begyalogoltunk fotózni de ezzel sok idő elment és a motor is őrizetlenül maradt ami nagyon nem tetszett Mindenképpen előre kell pontosítani és még akkor is lehet meglepetés, viszont annál izgalmasabb lesz
NESZÓJJÁBE, he!
Amugy olyan dolgokat találtam, hogy csak csodálkoztam.
Ja, és nincs őskáosz! És nem is volt!
Tudjuk, olyan rend van ott mint az őskáoszban. Ha "rendet csinálsz utána nem fogsz megtalálni semmit. De nem árt neked egy kis testmozgás mert törölgetni fogja a motor a homlokát , ha ráülsz!
Jó, hogy mondod! Ebből eddig szinte semmit nem vettem észre.
Megyek is, megpróbálok valami rend félét csinálni a garázsban, mert szörnyűséges állapotok uralkodnak ottan! ( Rendetlenség kicsi össze-visszasággal fűszerezve.)
Már egy hónapja RÖVIDÜLNEK AZ ÉJSZAKÁK ! jön a tavasz ! Kitartás !
Részemről odabízom, ugyanis Tisza menti jártasságom igen csekély. Aztán meglátjuk, menet közben majd kialakulnak a dolgok. Amit kitaláltál, szerintem jó, tehát megbízom a jártasságodban, tiszailag. Ha meg személyesen találkozunk, motorozgatunk, jönnek majd az igények, kívánságok, ötletek. Csak ki kell várni az idejét!
Segíthettek ötletekkel aztán megdumáljuk képlékeny a dolog én csak tervezgetek de azt szeretném ha nem lenne egyoldalú és mindenkinek tetszene
Mi meg majd beleülünk a készbe.
Amúgy már mehetnénk! De most még a türelem erényét gyakoroljuk!
Keresztül kasul bejártam már a Tiszát, de ez a rész valahogy kimaradt ezért is lesz izgalmas
Még mindig a túrán agyalok remélem nem huzza keresztül terveimet az áradás. Berepülgettem az útvonalat és még így az animációs képeken is látszik az ingerszegénynek cseppet sem nevezhető gyönyörű környezet. Útcanevekként szedem ki az útvonalat és előre berakom a GPS-be az útvonalat, nehogy kimaradjon valami
Alig várom már a tavaszt
Köszönöm!
Már visszatettem.
Ide figyejjé nigger! Egészségedre az a ronda aszott bor! Nem is szeressük ! Ha nincs! Ráadásul nem elég még sajnáltatod magadat. Má idehúztam a moslékost , hogy hullassam a könnyeimet beléje!
Miért is vetted le a kalapod? Vigyázz, még megfázol! Ebben a huzatban.
Jó estét, bodza szedést elkerülő, antialkoholistás Urak!
Már jelzem, hogy ezzel a hozzáállással sose lesz X5-ötök!
Én most - csupán csak gyógyászati céllal - Tokaji Aszút fogyasztok, disztingváltan, kulturáltan!
( Nős, családos embernek mi öröme marad már az életben?)
Most, hogy mondod nekem is kéne inni egy pohárkával ma igen szeles szottyos időben volt részem. Azért a vacsit megvárom és majd utána
Na erre ijedtemben ittam egy "vadászmestert" de igazad van. Csak olyan ótvar idő volt ma, és már megint sötét van. De Orbán előtt le a kalappal. Most.
Szép estét Jozef!
Hangzatos volt a program, azt mondták amit hallani szerettünk volna és ez talán még működhetne is ha egy elszigetelt kis kommuna lenne az ország amely ügyeit szabadon akár radikálisan is intézhetné úgy, hogy azután Brüsszelben ne kelljen magyarázkodni. A "nem teljesen értek egyet"-től függetlenül nem bánom, hogy bent vannak a parlamentben, de ettől többet ne akarjunk egy olyan országban aminek jövője nagyban a "kinti" viszonyoktól függ sajnos.
Mégegyszer mondom nagyon keveset tudunk a jó döntéshez, viszont a mostani helyzetben egy rossz irány végzetes lehet egy olyan országban ahol nemrég elég volt egy politikus meggondolatlan kijelentése ahhoz, hogy zuhanórepülésbe kezdjen a forint.

Jobb téma a motorozás ugye? Szerintem igen
Szép reggelt Laci ! A politika annyira lejáratta magát bármelyik pártot nézed, hogy csak a Jobbiknak tudtam a nézeteivel egyetérteni. A többiek annyit csaltak hazudtak, hogy nem tudok hinni nekik. De ez van. Sajnos.