Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod mi a vicc, nincs is tulajdonképpen politikai meggyőződésem. Elmentem mindig szavazni, de soha nem voltam biztos abban, hogy jó helyre tettem az x-et, mert azok az információk ami alapján döntünk sok esetben ferdítve jelennek meg és kevesek a megfelelő döntéshez. Nincs nekem bajom azzal, hogy ezt leírjátok, ha a macskák megfértek megfér a politika is itt, de a féligazságok miatt nem tudok már egyik pártnak sem hinni, semmi egyébb mondanivalóm nem volt
Laci, azzal értesz egyet, amivel, akivel akarsz, az is igaz, hogy ez 1 motoros fórum.
Az is igaz, hogy a normális embereket a barátság, jelen esetben plusz a motorozás is, ami összetart.
Viszont sajna az is igaz, hogy a politika meghatározza az életedet, életminőségedet, belepofázik mondjuk pld a motorozásodba, - hogy ne menjünk messzire, lekaszálnak anyagilag, és mehetsz a halál bűn sz@r utakon - így az ember néha - sokszor - elégedetlenkedik, és szóvá teszi a motoros fórumon.
Bátorkodom megjegyezni, hogy én nem teljesen értek egyet még szerencse, hogy ez egy motoros fórum ami nem politikai meggyőződés alapján tartja össze az embereket
Teljesen egyet értek, de úgy látom, hogy másoknak is nyiladozik már a szemük!
Természetesen én is a Jobbikra szavaztam.
Minden szart ami a zsebünkből pénzt húz ki, bevezették !A "regisztrációs" adót vissza kellett volna már rég vonni! A mostaniak próbálnak valamit tenni. Ezért a Jobbikra xeltem.
Szép estét rosszerkölcsű bodzaszedők! Nyomják a húszezresek a derekadat Laci? Egyengesd el vazze !
Nagyon jól beszéltél de bárcsak minden szavad igaz lett volna, főleg ami a fizumat illeti
Elárulom Neked, hogy én is, meg a Laci - bár Őt a multi igen jól megfizeti - is látástól mikulásig dolgozunk, ha rajtunk múlt volna csak, már felépítettük volna a szocializmust ötször, minimum. Természetesen a kommunizmus is évekkel ezelőtt meg lett volna!
No de a levesbe beleköpnek a politikusok, meg a hülyék!
Nedves egészségedre ! Jó lenne , ha már dolgoznátok, mert mindig itt vedeltek mint a gödény ! Nahát !
Éljenek és virágozzanak a Jagermeisterek!
Na ez megnyugtató mert így sokkal jobban tudok aludni
mondjuk ehhez van köze a Jagermeisternek is
Oszt menjél most már feküdj lefele, mert az előbb össze-vissza koccintgattál itt mindenkivel, biztos hót mátyós vagy már!
Nem kell magyarázkodnod.
Emlékeztetlek a csapatépítő túrára és szerintem nem is kell magyarázkodnom
Na ugye, hogy persze
Azt hittem, a társaság miatt......... no mindegy.....
Azért jó ide írogatni mert majdnem én vagyok a legfiatalabb
Úristen!
Te ilyen vén trotty vagy?
Döbbenet!
No most már mindegy, a TE (!) egészségedre fogyasztok VALÓSÁGOSAN 1 stampót ! Isten éltessen!
A virtuális nem az én világom!
Jut eszembe!
Tegnap volt aktuális, de akkor még nem volt jó a netem így nem tudtam Nektek borítani egy stampót.
Viszont most virtuálisan nyúljatok érte és egészségünkre!
38-éve pottyantam e romlott világba és kb. 28 éve tudom, hogy nem a gólya volt a hibás
Te jó Isten!
Nem semmi ismerőseid vannak
Affene a gusztusukat!
A Szopós Rozi unoka húga! Errefelé szokták alulról szagolni.
Mószer Arankának rokona?
Nem ismered az orsós ibolykát? NEEEEM?
Meg vagyok botránkozva!
Mit szalasztottál!
Áááááá! ...Nem!.................... DE! IGEN! IGEN! IGEN!

Az első volt a szerény, visszahúzódó, a második viszont az igazi!
Amúgy mint címzetes elektronikai műszerész, szégyen lett volna, ha nem tudom megcsinálni! Vagyis ez alap.