Tudod mi a vicc, nincs is tulajdonképpen politikai meggyőződésem. Elmentem mindig szavazni, de soha nem voltam biztos abban, hogy jó helyre tettem az x-et, mert azok az információk ami alapján döntünk sok esetben ferdítve jelennek meg és kevesek a megfelelő döntéshez. Nincs nekem bajom azzal, hogy ezt leírjátok, ha a macskák megfértek megfér a politika is itt, de a féligazságok miatt nem tudok már egyik pártnak sem hinni, semmi egyébb mondanivalóm nem volt
Laci, azzal értesz egyet, amivel, akivel akarsz, az is igaz, hogy ez 1 motoros fórum.
Az is igaz, hogy a normális embereket a barátság, jelen esetben plusz a motorozás is, ami összetart.
Viszont sajna az is igaz, hogy a politika meghatározza az életedet, életminőségedet, belepofázik mondjuk pld a motorozásodba, - hogy ne menjünk messzire, lekaszálnak anyagilag, és mehetsz a halál bűn sz@r utakon - így az ember néha - sokszor - elégedetlenkedik, és szóvá teszi a motoros fórumon.
Bátorkodom megjegyezni, hogy én nem teljesen értek egyet még szerencse, hogy ez egy motoros fórum ami nem politikai meggyőződés alapján tartja össze az embereket
Minden szart ami a zsebünkből pénzt húz ki, bevezették !A "regisztrációs" adót vissza kellett volna már rég vonni! A mostaniak próbálnak valamit tenni. Ezért a Jobbikra xeltem.
Elárulom Neked, hogy én is, meg a Laci - bár Őt a multi igen jól megfizeti - is látástól mikulásig dolgozunk, ha rajtunk múlt volna csak, már felépítettük volna a szocializmust ötször, minimum. Természetesen a kommunizmus is évekkel ezelőtt meg lett volna!
No de a levesbe beleköpnek a politikusok, meg a hülyék!
Úristen!
Te ilyen vén trotty vagy?
Döbbenet!
No most már mindegy, a TE (!) egészségedre fogyasztok VALÓSÁGOSAN 1 stampót ! Isten éltessen!
A virtuális nem az én világom!
Jut eszembe!
Tegnap volt aktuális, de akkor még nem volt jó a netem így nem tudtam Nektek borítani egy stampót.
Viszont most virtuálisan nyúljatok érte és egészségünkre!
38-éve pottyantam e romlott világba és kb. 28 éve tudom, hogy nem a gólya volt a hibás
Az első volt a szerény, visszahúzódó, a második viszont az igazi!
Amúgy mint címzetes elektronikai műszerész, szégyen lett volna, ha nem tudom megcsinálni! Vagyis ez alap.
Az is igaz, hogy a normális embereket a barátság, jelen esetben plusz a motorozás is, ami összetart.
Viszont sajna az is igaz, hogy a politika meghatározza az életedet, életminőségedet, belepofázik mondjuk pld a motorozásodba, - hogy ne menjünk messzire, lekaszálnak anyagilag, és mehetsz a halál bűn sz@r utakon - így az ember néha - sokszor - elégedetlenkedik, és szóvá teszi a motoros fórumon.
Természetesen én is a Jobbikra szavaztam.
No de a levesbe beleköpnek a politikusok, meg a hülyék!
mondjuk ehhez van köze a Jagermeisternek is
Na ugye, hogy persze
Te ilyen vén trotty vagy?
Döbbenet!
No most már mindegy, a TE (!) egészségedre fogyasztok VALÓSÁGOSAN 1 stampót ! Isten éltessen!
A virtuális nem az én világom!
Tegnap volt aktuális, de akkor még nem volt jó a netem így nem tudtam Nektek borítani egy stampót.
Viszont most virtuálisan nyúljatok érte és egészségünkre!
38-éve pottyantam e romlott világba és kb. 28 éve tudom, hogy nem a gólya volt a hibás
Nem semmi ismerőseid vannak
Meg vagyok botránkozva!
Mit szalasztottál!
Az első volt a szerény, visszahúzódó, a második viszont az igazi!
Amúgy mint címzetes elektronikai műszerész, szégyen lett volna, ha nem tudom megcsinálni! Vagyis ez alap.