Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy percig sem állt szándékomban Ilyesmire gondolok én is, csak fekete alappal.
Ez tényleg szép!
Az ki?
El ne hidd egyik motoros cimbi csinált a CB1-re, először magának majd nekem is fehér alapon fekete betűkkel (Hornet design)és nagyon király lett
Laci ! egy egész fekete lyuk! Erről jut eszembe az Orsós ibolya! De azért remélem jól vagy!
Ügyes vagy!
A Lajos térképe a Tied is szeretettel várunk, Tiszafürednél lenne a találkozó aminek pontos helyét és időpontját átbeszéljük még
Mire hazajöttem megoldódott a probléma most visszaolvasok és gondolom lesznek reakcióim amivel igyekszem betölteni a magam után hagyott néma sikollyal tátongó űrt
Szegény embert még az ág is meghúzza!
Üdv mindenkinek!

Hétfő reggel óta nincs netem most a főnököm irodájában kalózkodok
Naponta hívom a szolgáltatót, modemet kéne cserélni, igérgetnek, majd jelentkezek, valamikor
Próba szerencse.
Ez a tipus nem hemzseg kis hazánkban. Bontottat találni kb anyi eséllel indul, mint féllábú tengerész a seggberúgó versenyen.
Vegyél egy bontottat, ha van rá della, sokkal jobb lesz.
Nekem számlapot kellene cserélnem, kissé kopott a régi. van egy ismerős reklámos, lehet, hogy csináltatok vele.
5Wost ne is mert olvassza a foglalatot.
Az az. Van kicsi méretben is, oda 1,2 W-ost tettem, meg van a nagyobbik, ami kocsikban is fellelhető, 5 W -osban, na itt 1,7 W -os. Most a kicsit kellett kilökni.
Lácccik láccik ! Mint Joe bácsinak a vadnyugati párbajban, akinek csak egy golyója volt az is bal oldalt De egyszerű, fel kell kapcsolni a lámpát. aztán ha világít jó, ha nem fordítasz rajta. Gondolom abban a motorban is ez a színüveg két dróttal az oldalán izzók vannak.
Amúgy polaritásban ( is ) qrva jó vagyok, pontosan tudom, hogy hova, hogyan - milyen mélységben, szögben - kell bedugni, hogy jó legyen!
Én a tecsoban vettem, de autósboltban is van, ahol ilyen csecsebecséket árulnak.
Ugyanolyan mint az izzó? Mik nem vannak! Akkor lehet majd egyszer ki is cserélem az összest. És honnan lehet olyat szerezni?
Én kicserélgettem mert a led-es nem fejleszt hőt és nem ég ki. És ugyanolyan kivitelben kapható, mint az izzó !Egyedül arra kell vigyázni, hogy jó polaritással dugd a helyére.
Na az érdekes lenne. Már ledesnek átalakítani. Végül is meg lehetne csinálni, mert mindent meg lehet, ha akarja az ember. Tudnám. De nem akarom.
Szia ! Legalább LED-est tettél bele , ha már egyszer?,
Ma a műszeregység világítását javítottam. Magyarul izzót cseréltem, csak kicsit szét kellett szedni.
Na végre egy rendes józan életű motoros !