Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mondtad ! Csakis felebaráti szeretetből! Meg jóindulatból !
A soproni szűz alkoholmentes. Legalább nem cukros lónyál. Alkoholosat én sem iszom két keréken, mert nem egy életbiztosítás, amellett, hogy nem is szabályos...
Ó, Te józan életű!
Nem is tudom, hogy a múltkor -csupán csak felebaráti szeretetből - ki is akarta elinni előlem az unikumot!
Lehet kapni "alkoholmentest" ! Bambit! Nyáron én is azt ittam. Mert az volt a bajom, hogy józan vagyok, és nem az, hogy józan.
Mivel igen nagy a valószínűsége, hogy motorikusan találkozunk, így csak a bambi jöhet számításba! Én legalább is nem keverem a szezont a fazonnal, ha gépesített járművel vagyok!
Ja, a csatos bambit szeretem. Hogy nehogy olyan egyszerű legyen.
Bambira? Igyál inkább soproni szűzet. Az legalább sör és a neve is jól hangzik.
Annyi bambi?! Vödörszám?!
Akik késve reagálnak, - jelen esetben Te - és jönni akarnak, azoknak meg kell hívni a többieket 1 bambira!
Na jó, majd csak a térképet nézegetem
Még hogy olvasnál ?! Tudsz?
Agyisten! Tervezgetésből ne hagyjatok ki engem sem Majd később visszaolvasom, pontosan mi is ez, de mennék...
Felhívlak.
És én erről miért nem tudok jó nekem az, hogy 100km-t utazok egy motoros kesztyűért?
Hol is van ez a bolt, téssék csak mondani de hírtelen

Ráér este is, ha hazajövök a dógozóból
Uff! Egy kicsit elhúzódott a pókerparti. Nagyon termékenyek vagytok irományok terén, persze költői vénát nem mindenkinek adhatott a jó Isten! Az útvonal OK ami a tavaszi túrát illeti.
Köszi, majd megbeszéljük a találkozót és a pontos időpontot
Jó estét Mindenkinek.
Részemről oké a dolog.Szép munka. .
Főleg ott az abádszalóki híd körül és a Tisza túlsó partján
Mindjárt nézem is. De a beszabehu-t most azért nem erőltetem.
Emlékszer még a Google Eart-5 re aminek elküldtem a linkjét, ha a program segítségével "berepülöd" az útvonalat... besza behu hát még élőben
Részemről OK!
Várjál már, várjál! Nálunk nem csak térkép nézegetés van, hanem gyerek fürdetés, fektetés, és az ezzel járó halk és csendes biztatások!
Legalább tetszik valakinek?
Dehogyis, hiszen szivesen kinlódok, de nem ez volt az első és még így nem jártam soha
Miért van az, hogy bemásolom a mondandómat amit előzőleg szöveges doksiba szedtem össze és mindig a helységnevek felsorolásánál pontosan Kiskörénél megszakad és csak az elejét másolja be
Ha meg újra begépelem rendesen megjelenik, persze a harmadik infarktusom után
Na mindegy
Pfűűű! Ez nehéz szülés volt.
De köszönöm, hogy ilyen érdemtelen emberre - én- pazaroltad drága idődet!