Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci! Egy költő veszett el benned, ilyen szépen még én se tudtam volna megfogalmazni ezt az élményt!
Királyságos volt, minden bizonnyal!
Kicsit irigykedek is, megmondom úgy ahogy van. De már csak 2 hónap, és itt a nyár, ahogy Józsi mondta volt, nem is olyan rég!
Nem sürgetlek, kiélvezkedted magad, akkor jöhet a térkép!
Örülök Laci, hogy minden sikerült ! De ahogy a fotót nézem, leér neked a lábad rendesen?
Szia Laci.
Király a leírás ...én is irígykedtem...bevallom!
Miklós barátomnak ajánlva, illetve mindenkinek akinek melkasában motorosszív dobog
Hazajöttem és szavakban nem tudom kifejezni mit éreztem azon a rövid de varázslatos, mennyei ambróziával fűszerezett szárnyaláson, ami életelixirként hatott rám Az első pillanatokban amikor felültem szeretett hátasomra kissé szokatlan volt, hiszen oly sokat nélkülöztünk a hosszú téli napokon és talán éhségünknek köszönhető, hogy kissé idegennek tűnt az első olyan találkozás ami motorozásban teljesedett ki Óvatos voltam, talán túlságosan is hiszen elbűvölt és figyelmemet elterelte a 16szelep hangja ahogyan kórusban ébredeztek és a fogaskerekekkel, hajtókarral és a dugattyúkkal együtt qartettet adtak elő és közben igyekeztek feltörni az olajat azért, hogy mihamarabb beálljon a tökéletes üzemállapot és magasabb fordulattartományokban is büntetlenül megszólalhasson az a gyönyörű hangorgánum amit mostanság sajna csak az emlékeim közül áshattam elő A bőrkesztyű illata, a bukósisak belső meghitt szentélye tovább fokozta ezt a kezdeti eufórikus állapotot ami jó úton járt a kiteljesedés felé. Kettős személyiség kezdett kialakulni bennem, először a vad: "mennyünk már csavard a gázkart, üljenek le a hátsó teleszkópok emelkedjen az eleje bőgjön a motor mennyjünk már...!" majd a másik aki valójában az igazi énem és próbálja legyőzi a másik vadat ezzel visszahozva engem a skizofrén elmeállapotból "nyugi hideg még az aszfalt, nem elég meleg a motor és te is elszoktál a tánctól"
Az utcánk sáros, a nap süt, gyerekzsivaj hallatszik szinte tavasz van, lassan araszolva lépésben érek a csábító aszfaltra ahol még a motor is azt duruzsolja "tessék már engem kicsit meghajkurászni, hiszen hetek óta erre vártunk mindketten" Lassan elhagyom az áthúzott helységjelző táblát, az aszfalt kifehéredett a napsugaraktól, a motor üzemmeleg és mindketten tudjuk elérkezett az idő A váltó szinte gondolatra vált egy fokozatot vissza a motor mint a táltos... hatalmasat harap a levegőbe, a kipufogó túlövölti a jerikói trombitákat a karom megfeszül és szinte alagutat vágva az éltető oxigénbe eggyé válunk a csühössel, megszünik a tér és az idő, csak a pillanat létezik ami nehezíti a józan gondolkodást. A rövid sprint után ura leszek a helyzetnek és nem engedek a csábításnak a gonosz Mr Hyde-ból újra a jó Mr Jekyl lesz, visszatér belém a túramotoros és a kanyargós részeken próbálom visszanyerni a tavalyi rutint amire nem éppen legmegfelelőbb a januári hideg aszfalt. Aztán kicsit leállok, nézem a még alvó természetet és boldog vagyok, érzem feltöltődtem akár ha kell falat is bontok ezután. Majd lassan hazafelé lenyugodva beérek az utcánkba ahol újra lépésben haladok, meglátom a szerelőautót visszatér a valóság. Rövid volt ez a "boldogságsziget" amit motorozásnak hívnak, de átjárta mindenem és segít abban, hogy ezekkel az élményekkel a fejemben holnap újra 30m magasra másszak vagy térdig járjak a mocsárba...
Akkor viszünk magunkkal pár kézigránátot! Többek közt!
Segélyosztáskor kis-Delhi!
Ott vesszük fel a Lajost?
Mezőcsát? Hm! Ott mi van?
Úgy megrázott ez a hír, hogy kénytelen voltam 1 kis jégermájsztert inni!
Nagypapás leszek főnök!
Helyes! De csak úgy lájtosan, semmi vadulás! Ezt csak azért mondom, mert képes vagy rá!
Lófaszt fogok én most térképezni! Már készülök kifelé a géppel, csak előtte megkajálok
Hahó Főnixmadár!
Már az úton kéne szárnyalnod, a térkép este is térkép.
Király az idő, olyan motorodzós!
Úgy tűnik akkor mégis kell térképet csinálnom Miki és Zoli jelezte már szándékát de így akkor Mezőcsát is felkerül a térképre mert ugye pontos számokat ígértem a távolságokkal kapcsolatban
Üdv Néktek! Ma MOTOROZTAM! Legalábbis úgy tettem... Reggel talpig ködben nyitott plexivel, délután már klasszisokkal jobb volt, csak minden tiszta mancs. Úgyhogy frankón olyan lett a vas mint ha crossoztam volna vele. De így legalább leplezi, hogy nem tisztán telelt szegénykém. Apropó indulás! Meglepően könnyen elindult, a múlt heti akcióhoz képest.
Laci, rám bizton számíthatsz a tavaszi Tisza túrán! Ja és frankó az Inazuma promó
Szivesen segítek, ez alap!
Keresni foglak március elején ez ügyben.
Oldalanként, és most az is akcióban van. Tavaly én is téli akcióban vettem a dobozaimat a kettőn közel egy tizest spóroltam. Voltam ott már többször is, tőlem nagyjából 100km-re van a bolt, jó cuccai vannak és ami a lényeges jó áron, a pleximet is ott vettem, sehol nem találtam "víztisztát" csak ott
Oldalanként, vagy összesen? Szép jó estét az Uraknak !
Még jobb is amit találtál mert azok a táskák 5literrel nagyobb tárolókapacitással bírnak
Hááááááát...., mivel tanktáskám van, inkább ez.http://adamoto.hu/spd/10025339...
Viccet félretéve valami szállító alkalmatosságon nem ártana gondolkodnod most az Adamotonál jó áron van egy túraszett.
A dobozaimat én is ott vásároltam de postán is elküldi az árut, neked a sportmotorra ez tökéletes lenne:link
Viccelsz? Ráspanizom magamra! És majd kérdezitek: mit kérsz?
Én meg nyögöm: LEVEGŐT!
Az úgy jó lesz a csomagjaidat meg majd mi összeszedjük amiket a menetszél leszed
Oké, majd megvárlak Benneteket, addig ledőlök valami padon, egy másik galaxisban!