Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az útvonal:Tiszafüred, Pusztadomaháza,Tiszaszőlős, Tiszaderzs, Abádszalók, Kisköre,Tiszasüly, Nagykörű. Azért választottam ezt az útvonalat mert Abádszalóknál ha átmegyünk a hídon akkor közelebbről láthatjuk a Tiszát mintha az erről eső oldalán motoroznánk, ha pedig a túloldalon elérjük Nagykörűt csak egyszer kell kompozni Nagykörű után ha jövünk hazafelé. A túloldal vadregényesebb egy kicsit és került bele valamennyi alsóbbrendú út is ami nem akkora baj hiszen az éledő természet szépségeiben csak laza tempónál lehet gyönyörködni. Nagykörűn lehet bámészkodni, ott majd lesz belső térkép, de egyébként minden utca tartogat meglepetést, ha pedig sikerül elkapni a virágzási időszakot az önmagában is gyönyörű lesz. Lajos ha nem változtat az útvonalán nagyjából 220km-re számíthat, Mikinek és Zolinak kb. 250Km-t kell leküzdenie, nekem kicsivel több mint 230km, természetesen ez összesen értendő mindenkinek lakóhelytől lakóhelyig. Ha addig még egy kicsit emelkednek a benzinárak akkor is belefér 5ezer Ft-ba az út, ami szerintem nem nagy áldozat. Ha valaki változtatni akar jelezze vagy tervezze át. A térképek sorrendben: 1Miki-Zoli, 2Lajos és az utolsó az enyém, de ez gondolom mindenkinek egyértelmű
Bocsi!
Ez kész feladom, ilyen nincs!
Itt vannak a térképek addig begépelem újra
Amúgy nem akarlak idegesíteni.
Vérnyomásod rendben van?
Az útvonal a következő: Tiszafüred-Pusztadomaháza-Tiszaszőlős-Tiszaderzs-Abádszalók-Kisk
Nem bazdmeg most csinálom elsőnek
Dobd ki azt a vacak technikát!
Csigalom, nyugavér Laci!
Újraindítom ezt a kócerájt!
Beszarás!
Az útvonal a következő: Tiszafüred-Pusztadomaháza-Tiszaszőlős-Tiszaderzs-Abádszalók-Kisk
Ezt nem hiszem el...
Értesz hozzá?
"Pusztadomaháza" Olyat nem találok.
Várjál már nem engedi bemásolni
A másik fele lemaradt valamiért
Térkép?
Beleköttök az élő fába is Mezőcsátot azért említettem mert pontosan akartam kiszámolni a Lajos útvonalát is, ha pedig összevetitek a három térképet akkor látszik a közös útvonal és ígyekeztem úgy összehozni, hogy mindenkinek nagyjából hasonló távolságok jöjjenek ki. Amúgy meg mit is várok amikor a méreteimbe is belekötnek miközben én kiteszem a lelkem a közösségért, na de ezért még számolunk várjatok csak... lesz még kutyára gyorsvonat

Viszont ha túráról van szó akkor annál nincs fontosabb ezért az útvonal a következő: Tiszafüred-Pusztadomaháza-Tiszaszőlős-Tiszaderzs-Abádszalók-Kisk
Majd engem is kérdezz meg, mert van itt 1 bolt, a louis - ból hoznak cuccokat, - onnan vettem a tesóm, és az én sisakomat is - és ott igen baráti az ár, minimálisat tesznek rá. Az a táska szett, ami ott az áruházban 13185, itt szerintem 12000.
Látom Téged sem kell félteni! Azért annak örülök, hogy mindig számíthatok rátok.
dehogy akarlak én zavarni, nem venném a szívemre! De meg egyébként is , nem szégyen az, ha az ember nem úgy növi ki a bölcsőt, hanem úgy öregszik ki belőle
Komolytalanok vagytok! Te is Te térképész!
Higgadtság van! különben meg rövidlábbal is 2m-ig lábfejjel pofozok csak úgy a miheztartás végett
Térképezek, ne zavarjatok
Ott volt a szegély, odahaza meg előszalad a család, mikor megérkezik, oszt lába alá tesznek 1 kocka alakú fát.
Nehogy eldűljön!