Mondhatnám úgy is, hogy építettük!
Itt viszont olyan király idő van, hogy szerintem a Laci motorozik, és vigyorog!
Az enyém viszont kivonva, így marad a lánc takarítás.
Holnap meg elénekeljük, hogy : sej szellők, fényes szellők fujjáttok, fujjáttok, holnapra megforgatjuk az egész világot"
Bár mélyen magamba nézve, már nincsenek világmegváltó terveim!
"Emlékezhetsz rá, Te is építetted!" Tönkre is ment mint a mellékelt ábra mutatta.
Mindig arra gondolj : 14 szer nagyobb eséllyel halhat meg az ember motoron, mint autóban. Qrva egy helyzet, legalább háromszor fordult elő , hogy mondom lassítok mert nem fogja megadni az elsőbbséget, és bejött !
"Kis forgalmú úton gyakorolgass"
Értem én az aggódásod, de azért már nem vagyok annyira kezdő, de óvatosnak lenni sose árt.
Már a régi kommunizmust építő elvtársak is megmondták: " éberség, elévtársak!" Emlékezhetsz rá, Te is építetted!
Értem én, értem. A GPZ 500 S is hasonló volt a 60 lóval, túra-sport felállással, szélvédelemmel, és a 140-es utazótól se esett kétségbe.
No de az idén teszteljük a Penge túra képességét.
Van olyan ismerősöm aki kőkemény 167 lóerős "gugolós" sportgéppel túrázik, de nem kell hozzá ekkora motorteljesítmény amire jó példa volt az 58 lovas CB1 amivel gyönyörű túrákat éltem át, a túramotorozásnak szellemiségét nem tudom elmagyarázni, azt át kell érezni, akár bandába verődve akár egyedül vágsz neki.
Igen, már láttam, hogy miben mesterkedtek. Topikilag. Jó kis vidi. Éppen említettem is, ha hozzám hajintanának egy 1,4-est, lehet, hogy visszatérnék a túra motorosok dicső táborába!
De mivel ez nem áll meg, maradok a "gugolósabb" világban.
Üdv
Itt vagyok már, csak egy másik ügy érdekében dolgoztam tegnap pl. éjfélig keresgettük a fiammal az effekteket mire összeállt ma délelőtt a kép. Nem is hiszitek mennyi meló van ebben a 2perces videóban:link
Addig eljutottam, hogy lebontottam a burkolatokat, letisztítottam a kipuffot, és a láncot. Ki akarom venni a hátsó villát, ha esetleg oldalirányú kotyogása lenne. Csak hideg volt , és elfogyott a kedv. Nem találom a lelkierőmet, pedig még hét elején volt egy szatyorral.
Ebben van valami! Tudod , nagyon féltem az egészségeteket! Nem tudnám a szívemre venni, hogy valami részeg disznó a kezetekre lépne ! Az az áldott jó szívem !
Miklós ! Miért jó az Neked ha engem itt elér a sárgaság az irígységtől? Nekem szegény szomjazónak , csak egy erősen fogyatkozó vadászmesterem van, tokaji szomorodnival és csak ismételni tudom amit Krisztus Urunk mondott a kereszten : Szomjúhozom !
Na most már le lehet szállni rólam!
Amikor a lelkem teszem itt ki!
A Tesóm is csak hálátlankodik itt, pedig töltöm a "szutyuki"- nem én mondtam, hanem Laci - akkumulátorát, ma is körbetakargattam, - meg ne fázzon - körbe puszilgattam, - jól érezze magát - a régi szokott helyére állítottam, - ahol immár már 3+ éve áll a garázsban - és ez a hála! Kiábrándultam!
Na, lássuk azt a térképet!
Nem elég, hogy teljesen elfelejtette a Suzukis előéletét amikor még szerette és harapott volna ha valaki szutyukinak hívja imádott motorját. Most még azt is elfelejtette, hogy Ő is volt kezdő "kocamotoros" valamikor.
A túra mindenképpen meglesz, nem félek magam sem, de ha látok érdeklődést megcsinálom a térképet és közzé teszem
Itt viszont olyan király idő van, hogy szerintem a Laci motorozik, és vigyorog!
Az enyém viszont kivonva, így marad a lánc takarítás.
Holnap meg elénekeljük, hogy : sej szellők, fényes szellők fujjáttok, fujjáttok, holnapra megforgatjuk az egész világot"
Bár mélyen magamba nézve, már nincsenek világmegváltó terveim!