Neked is szép estét és a többieknek is!
Nem akartam én nagyon panaszkodni, csak vannak dolgok amik bosszantanak és ez hatással van a kedélyállapotomra. Viszont említetted azt a bizonyos sörözést a nyáron, na ettől mindjárt jobb kedvem támadt és hiába emelik a benzint a csillagos égig a Badacsony-hegy nem maradhat ki a jövő évi tervből, de ennek nem csak a csábító erővel bíró söröcske az oka
Szép estét Laci ! Mert olyan precíz vagy! Ne fizess semmit, villanyt-vizet lehet lopni, gyerek meg egyen az iskolába, Te meg irány segíjjért, mert kátrányos a helyzeted.Nem vagy szemfüles! Nem is lesz neked 5-ös BMW-d ! De hát Te vagy akiről le lehet húzni a hetedik bőrt is. Próbálják a segíjjest adózásra bírni!
De ne panaszkodj! Nyáron ha erre jössz, hugyozni fogsz mint a ló ! (sörtől)
Sajnos nem tudom letenni az autót, naponta közel 80km-t megyek mert dolgozni el kell járni valahogy, a tömegközlekedés meg nem az én munkarendemhez igazodik Átlagosan 30-35ezret tankolok el havonta csak a munkába járás miatt, fizetem az adókat mert szerencsés vagyok és van munkahelyem ebből következik, hogy sokat vagyok úton és nekem jön a zsíros csekk is ha picit is elbambulok egy 30-as táblánál mert a szervek is orvul vadásznak ránk
Azok közé tartozok akik tolják (tolnák) az ország szekerét, de lassan a saját terhünket se bírjuk és ez állítólag csak rosszabb lesz. Na ezért bosszankodok néha, aztán reggel csörög a vekker és ugyanúgy kezdem előlről...
Betettem az autót is a garázsba, eztán emelgessenek csak ! Tankolni , majd március elején. "Kinyalhasssák!" Ha a népnek lenne sütnivalója, aki teheti , ugyanezt tenné !
Üdv az uraknak!
Nálunk legdrágább a benzin a környező országokhoz viszonyítva, ezek szerint van amiben tudunk mi elsők is lenni
Ebből az következik, hogy jövőre a határon túli túrákat kell erőltetni
A jövő hetet végig nyomom mert ügyeletes leszek, 27-től jan. 3-ig leszek szabad
Már alig várom, pedig nem tervezek menni sehova, itthon leszünk a családdal akik majd nálunk gyűlnek össze
Ja, egy mozit tervezek Üvegtigris 3 aminek állítólag decemberben lesz a premierje
Nem mindig kell akkora feneket keríteni a dolgoknak.
Egyszerűen kinyitod, és iszol....... pld.
Persze nem győzöm hangsúlyozni a mértéktartás szükségszerűségét!
Nekem a héten, vagy jövő hét legelején - legrosszabb eset - vége az évnek, és Neked?
Létán ma nem jártam, de Debrecen legalábbis Bánk környékén tényleg nem esett a hó, de ettől még a moslék belém fagyott, ráadásul hazaérve belefutottam egy bő 3órás kinti melóba. Egy kád forró víz csodát tesz, már csak a fáradtságra kellene valami gyógyír
Azon gondolkodom, hogy a jagermeister nyakát kitekerem, pedig ennek egy mukkja sincs, leglábbis nem hallom mint Te a Vilmost
Most, hogy így mondod kitaláltam valamit Miklóssal megterveznénk egy alul nyitott de oldalán és tetején zárt üvegkalitkát amit egy darus kocsi fentről ránk engedne és így szélvédett helyen dolgoznánk a magasfeszültségű tornyokon Aztán mielőtt tovább engedném a fantáziám beleér a kezem a bilibe és rá kell ébrednem, hogy a legnagyobb autódarunk csak 19,5 méterre ér fel és vannak oszlopaink amik több mint kétszer nagyobbak, nem véletlen van alpinista felszerelésünk, így marad a zord idő és a cúgos munkakörnyezet
Létavértesen - ott szoptunk - dolgoztunk, ott esett, de csak lájtosan, Debrecenben meg nem.
Szétfagytam.
Ittam is 1 kis védőitalt. Unikum.
És ez 1 igazi unikum volt!
Azt úgy hívják, hogy toló-bukó erkélyajtó!
Tessék egyszer az évben kicsit megolajozni a vasalatát!
Fokozhatom?
Egyszer egy évben szilikon zsírral megkenni a vasalat záró pontjait! Picit csak.
Ha nagyon ráérsz, egyszer egy évben a gumi tömítéseket szilikonos gumiápolóval körbe tekerni!
Ablakot is tervezek cserélni meg még sok mindent szeretnék, de csak apránként, mindenesetre most már tudom ki a megfelelő ember ha ilyen gondom lesz Nagyon sok mindent megoldok én is magamnak, de vannak dolgok amihez kell a tapasztalat és nekem az ilyen dolgokra nem nagyon van rálátásom. Visszatérünk rá ha aktuális lesz és köszi a felvilágosítást
Nem akartam én nagyon panaszkodni, csak vannak dolgok amik bosszantanak és ez hatással van a kedélyállapotomra. Viszont említetted azt a bizonyos sörözést a nyáron, na ettől mindjárt jobb kedvem támadt és hiába emelik a benzint a csillagos égig a Badacsony-hegy nem maradhat ki a jövő évi tervből, de ennek nem csak a csábító erővel bíró söröcske az oka
De ne panaszkodj! Nyáron ha erre jössz, hugyozni fogsz mint a ló ! (sörtől)
Sajnos nem tudom letenni az autót, naponta közel 80km-t megyek mert dolgozni el kell járni valahogy, a tömegközlekedés meg nem az én munkarendemhez igazodik Átlagosan 30-35ezret tankolok el havonta csak a munkába járás miatt, fizetem az adókat mert szerencsés vagyok és van munkahelyem ebből következik, hogy sokat vagyok úton és nekem jön a zsíros csekk is ha picit is elbambulok egy 30-as táblánál mert a szervek is orvul vadásznak ránk
Azok közé tartozok akik tolják (tolnák) az ország szekerét, de lassan a saját terhünket se bírjuk és ez állítólag csak rosszabb lesz. Na ezért bosszankodok néha, aztán reggel csörög a vekker és ugyanúgy kezdem előlről...
De! Megmondom őszintén, a piámat, a nőmet, a motorom nem adom!
Nálunk legdrágább a benzin a környező országokhoz viszonyítva, ezek szerint van amiben tudunk mi elsők is lenni
Ebből az következik, hogy jövőre a határon túli túrákat kell erőltetni
Már alig várom, pedig nem tervezek menni sehova, itthon leszünk a családdal akik majd nálunk gyűlnek össze
Ja, egy mozit tervezek Üvegtigris 3 aminek állítólag decemberben lesz a premierje
Egyszerűen kinyitod, és iszol....... pld.
Persze nem győzöm hangsúlyozni a mértéktartás szükségszerűségét!
Nekem a héten, vagy jövő hét legelején - legrosszabb eset - vége az évnek, és Neked?
Azon gondolkodom, hogy a jagermeister nyakát kitekerem, pedig ennek egy mukkja sincs, leglábbis nem hallom mint Te a Vilmost
Szétfagytam.
Ittam is 1 kis védőitalt. Unikum.
És ez 1 igazi unikum volt!
Tessék egyszer az évben kicsit megolajozni a vasalatát!
Fokozhatom?
Egyszer egy évben szilikon zsírral megkenni a vasalat záró pontjait! Picit csak.
Ha nagyon ráérsz, egyszer egy évben a gumi tömítéseket szilikonos gumiápolóval körbe tekerni!
Ha szerencsénk van, akkor befér a liftbe. Ha nem, akkor manuálisan!
Ja, említetted hogyha magasan dolgoztok, milyen a kilátás.
Na nálunk ilyen. Városias.
Amúgy féltem, hogyha sokat áll ott, még meg talál romlani!