Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Belül a beépítési hézag fehérrel van takarva, amúgy már akkor - amikor kész lett - rájött a tulaj, hogy belül is aranytölgynek kellett volna lenni. De akkor már késő........
Így van ez.....
Legfeljebb belül az oszlopot befesti fehérre. De valljuk be: hányás!
Profi munka az látszik Viszont belül miért nem lehetett ugyanaz a fa szin, vagy esetleg ha már belül fehér az ablakkeret akkor fehérrel takrni. Kívűl viszont gyönyörű!
Annyit tennék hozzá, hogy aki ismer, az tudja, hogy hozzám képest a ma született bárány az maga a sátán!
Viszont most már ne igyatok többet mutatok valamit:
Az első két képen látszik a belseje a cuccnak, a fa oszlopok közé érkezett a műanyag nyílászáró, külső síkra, és a beépítési hézag le lett takarva. Kívül aranytölgy a szin, és a fa oszlopok egy része is látszik. Felhívnám a figyelmet a fa és a műanyag hasonlóságára, persze csak kívül. Odammentünk ketten a tesómmal reggel, délután kész volt takarással együtt!
Az ereszcsatorna befigyel!
Már olyanok vagytok mint a szivacs! De a Balatonban maxi a szint!
Magadnak kerested a bajt , elmegyünk nyáron és nem győzöl majd itatni bennünket
Szánom bánom minden bűnömet!
Ilyen volt az egyik volt kollégám is: elment az oviba a két gyerekéért, de azok kis időeltolódással születtek, az egyik ilyen csoportos volt, a másik olyan. Na az egyiket ott felejtette!
Csak az első pohár kritikus kézremegés szempontjából, a második után akár még szívműtétet is bevállalok Azt azért elmondanám Miki, hogy a történetbe Te is benne vagy, ne kenj mindent Józsefre. Még néhány hónapja a konyakmeggy is csípte a szemem, most meg úgy iszok mint a szikes rét Hogy is van a mondás "A környezete átformálja az embert"
El is ment a szerencsétlenje 37 évesen. Én még nem ittam meg a sörömet, már neki nem volt a fél liter házi pálinkából. és még nem is tántorgott.
"Mit Gondoltok ti!Minek nézitek a söröskorsót? Féldecis pohárnak?"
Na ez megér 1 tudományos értekezést: Ugyanis az első felesnél idült esetben felléphet olyan mértékű kézremegés, hogy a pocséklást elkerülendő muszáj sörös korsóban kikérni az inni valót!
Láttam ilyet, az lett volna a kib@szás, ha feles pohárba kértük volna.
És most hogy teljes legyen a bosszú, mindenkit beléptetek az Antialkoholista Nőegyletbe, mert az élet nem csupa móka és kacagás! Mit Gondoltok ti! Minek nézitek a söröskorsót? Féldecis pohárnak?
Ott van! Ott az igazság! Kiderült!
Még szerencse, hogy nem mozgó kép, mert akkor a kézremegés is látszana!
A Józsinak beérett a munkája: már a Laci is iszik!
Te szégyentelen! Nem elég, hogy engem is a bűnbe vittél, még ezt a " gyereket" is megrontottad!
Apage satanas! ( Távozz tőlem sátán!)
Egészségedre Laci! Nekünk is!
Esett a hó egész nap, de ettől függetlenül csak délig bírtam a semmittevést majd kimentem a garázsba lomolni. Egyszer csak eszembe jutott ,hogy ma már nem vagyok ügyeletes és menten megtámadtam a Jager-es üveget, majd eszembe jutottak a barátaim akik megérdemlik, hogy igyak az egészségükre. Vannak páran, így előfordulhatott, hogy összekeveredtek a nevek, nem estem kétségbe (nem az a típus vagok ) legfeljebb kétszer is ittam valamelyikre Itam ám a Ti egészségetekre is és, hogy ne érjen igaztalanság vádja meg is mutatom nektek
EGÉSZSÉGETEKRE
"Több mint egy hete nem nyaltam meg a butykost" Ezt erősen helytelenítem!
Milyen az idő felétek? Búvalbélelt volt itt egész nap !
Te antialkoholista! Kilógnál a bandából? Pedig má Lacit majdnem sikerült beszervezni!
Te Józsi!
Remélem nem rám gondoltál ezzel az alkesz banda kifejezéssel!
Mert még a gondolata is taszít! Sőt! Azt is utálom aki iszik!
Pfújjj!
Több mint egy hete nem nyaltam meg a butykost , így esélytelen volt kijózanodni mivel be se rugtam Tegnap jöttek a hugomék haza meg a szülők is és én voltam a házigazda. Most csendesebben telt az ilyenkor szokásos összcsaládi karácsonyi ebéd mint tavaly, mert sajnos a Nagyi már nincs közöttünk. A hangulatom se volt a szokásos aztán mire este még összepakoltunk örültem hogy ágynak esek. Ma viszont bevittem a szerelőautót és nincs meló egy hétig , még az is ehet, hogy este bepótolom a hétvégi "száraz" időszakot .
Azért mostanra már kijózanodhattatok volna, randa alkesz banda!? Még fekvés van?
Ezt elismerjük ! Messze mint Makó Jeruzsálemtől ! De majd megjavulsz!
Ha én olyan jóságos lennék, akkor úgy hívnának, hogy Szent Miklós!
De valljuk be, ettől én igen messze állok!
Meghálálásról meg 1 szót se halljak!
Anti ál koholisták?.....Esetleg kolhozisták ?..... ( így sincs értelme ) Hol?..... Őrület!
Lényeg a lényeg, nyáron viszem a CD-t.
Jaj de szép volt az utolsó mondat lefekvés előtt
Jó éjt Urak!
A Te jóságod Kalkuttai Teréz Anya jóságához mérhető ,
köszönöm előre is és majd igyekszem meghálálni