Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap viszont nem lesz "kekeckedős" hangulatom. Meg beszólós.
...és még én kekeckedek
Jobb ha lepihenek, talán holnap jobban bírom a kritikát
Te Laci!
Valaki sírt rítt itt a napokban, hogy unja már a " punnyadást" menne már dolgozni!
Nem emlékszel ki volt?
Visszakanyarodva 3255 -re, én megyek, de szerintem a tesóm - tudod a kocamotoros - is jönne.
A 3255-ös hozzászólás második része úgy látom nem mozgatta meg a fantáziátokat, ezt igazán sajnálom Semmi gond, nem erőltetem
József: meló van ezerrel és hiába ígérte a meteorológia a javulást, nagyon hideg volt ma is. Talán holnaptól melegebb lesz valamelyest, de sajnos sokaknak az se öröm mert nyakukon a fenyegető belvíz. A mi munkánkat is nagyon megnehezíti, az új évet a hálózatok ellenörző bejárásával indítottuk, nem egyszerű sem embernek sem gépnek.
Mi van veletek ? Süt a nap, madárdal, (kár-kár) és jön a tavasz!
Csak ez a hideg ne lenne.
Elfeledtem: nem Nagy Getzen laksz?
Nem is tagadtam soha ! Sokszor mondták : Komolyodj meg! Erre a kis időre már minek?!
Vannak olyan emberek, akik vénségükre infantilisek lesznek. Nem szégyen az.
Ma reggel én is láttam egy robeszos srácot, a se volt normális!
Pedig én felültem rá a garázsban, és még berregtem is hozzá . De tegnap láttam egy örültet.
"motorozósok" ? Hol? .....Ki? ....
Egy darabot se látok, magamat is beleértve.
Sajna. Ráadásul itt is sz@r idő van.
Na majd most enyhül az idő, esni fog, az meg jól jön a belvizünknek!
Csak azt nem értem az a két tepsiszájú hülye mit keres ott! Különbeket nem találtak? Pedig nem lett volna nagyon nehéz. Jó estét motorozósok ! Qrva szr idő volt ma. Teljesen nyúlós utálatos ködös, a délelőtti napfogyatkozás miatt még sötét is! De remélem Ti jól vagytok !
Sziasztok "Gyerekik" !
Figyelmetekbe ajánlom ezt:
http://www.youtube.com/watch?v...
Jót kacagtam rajta.
Na látod , legalább nem emelget a szél.
Miklós ! Nem kell engem biztatni, borszívózok én eleget! Egyébként polkorrekt voltam !
Ja, nemrég vettem V mérőt, digitálisosat, mert a régi mutatós 12 év után megadta magát. De nem a polcon van, hanem a szerszámos tasiban.
Józsi!
Inkább porszívózzál, - ne szívózzál - az meglátszik rajtad!
Fa szál! Ez jó.
Áprilisban, de függ ez az időjárástól is, tavaly április közepén voltunk és virágba voltak borulva a cseresznyefák. Fajták között is van eltérés, de nagyjából április második felére gondoltam.
Nem "kekeckedek" mint láttad a Suzu is indul ha...
de inkább nem kekeckedek
Szia Miklós!Te ! Azt azért nem képzeltem volna, hogy ennyire alulképzett vagy ! A cseresznye virágzás pontosan CSERESZNYE VIRÁGZÁSKOR VAN! Tudod amikor ahány fűszál annyi fa szál. Egyébként a Honda az azért Honda!
Laci!
Te most kekeckedel velem? Hát tehetek én arról, hogy a HONDA pöcc-röff indult, nem úgy mint a Suzuki?
Amúgy pontosan mikor van a cseresznye virágzás?
"Feltételezve, hogy mindenkinek van a polcon legalább egy belőle" No erre szokta mondani régi jó mesterem: Ha a kocsmába azt árulnának lenne egy kamionnal !
Üdv az Uraknak!
Erre se volt mostanában precedens, hogy ennyien összejöjjünk egy nap alatt, ráadásul végre vannak már sevenfiftysek is a Sevenfifty fórumon Jól írta Józsi az akkuval kapcsolatban, ha tartósan lemerül vége van mint a botnak, ha meg töltetlenül erőltetjük (hátha fordítana még egyet... ) garantált a kukaérettség. Karbis motorokat amúgy is nehezebb beindítani (a Hondát is! ) több hetes állás után, főleg ha még minuszok is repkednek. Ha nincs kéznél voltmérő hallatszik az önindító hangján már az első pillanatban, hogy akarja e (vagy nem) az igazságot. Ha nagyon gatya be kell vinni olyan helyre ahol van néhány +fok és egy 24órás töltés rendbe teszi a lelkivilágát, ha elszulfátosodott és zárlatossá vált a töltés során kiderül melyek a beteg cellák és akkor úgyis cserélni kell. Ha cserélni kell Yuasa vagy Varta a jó választás!

Tavasszal összeállítanék egy Tiszamenti túrát, mondjuk cseresznyevirágzás idejére , érintve Nagykörűt ahol Lajossal tavaly voltunk, de a környéken még lenne más látnivaló is. Egynaposra gondoltam, reggeltől estig sokat tudnánk tekeregni és a Tisza környéke nagyon szép helyszin lenne egy ilyen light-os nézelődős túrához. Azért nem gondolkodom hosszú többnapos túrában mert hiába ringatom benne magam nagyon nehéz összehozni úgy, hogy mindenkinek jó legyen és szabadidőt is tudjunk egyeztetni Nem akarok most példálózni de tavaly a 3. időpont felelt meg mindenkinek egy hosszabb túra kivitelezéséhez és végül pont az nem jött el aki miatt eltoltuk Azóta nem tervezek hosszabb túrát csak kettőnkre az Asszonnyal, ilyenkor télen mikor felhozódnak a túrák sokan azonnal ezer km-ekbe gondolkodnak, mire meg kitavaszodik az egynapos is alig sikerül. Van még idő bőven, ha rám bízzátok összeállítom és pontosan leírom a kitalált útvonalat amit természetesen Ti is módosíthattok, ehetünk "dobozból" is, de ha vendéglőt szeretnétek akkor azt is megoldjuk Már most elkezdem a tervezést és ha segítetek benne akkor tartalmas kis túrát összehozhatunk akár egy kisebb 200-300km-es körben is.
Mit szóltok ehhez?
Feltételezve, hogy mindenkinek van a polcon legalább egy belőle
Azért csak töltsd fel. Lehet a hideg motor miatt forgatta lassabban. Egyszerűen leellenőrizheted, ráreszed az akkura a V mérőt, majd felkapcsolod a világítást, és a fesz. nem lehet 12 V alatt!
Nem merült le teljesen, csak nem úgy teker mint nyáron. Remélem hogy nem menthetetlen az ügy, mert legkevésbé sem szeretnék most akksira költeni.
Szia Lajos! Hát olajcsere óta én is max egy 1000-t ha mentem Ha így haladunk hamarabb jön az időszakos, mint a kliométer szerinti Mondjuk nálam sem a kedvem miatt alakult így