Szép estét ántialkoholista hölgyklub tagok! Én is azokat szeretem mint a Laci. Még ipari tanuló voltam mikor megvette Beethowen V. szimfóniáját. A nagybátyám USA-ból 1973-ban elküldte a Jézus Krisztus superstar-t ! Kedvelem a Pink Floyd-ot is. A Black-sabbath, Metallica Guns&Roses , vagy Pokolgép,bármi aminek karaktere van. És a klasszikus zene is ilyen. Verdi, Donizetti, Mozart , Erkel, de Wagner csodálatos dallamai sem idegenek. Nagyon sok felvételem van. Ajánlom figyelmetekbe Mozart-Rekviem, Koronázási mise.. Verdi Rekviem. Liszt Esztergomi koronázási mise .Puccini áradó csodálatos dallamai. Valamikor , millió év múltán , lehet ember sem lesz a földön, ha ide vetődik egy idegen civilizáció, az emberi intelligenciáról az ilyen zenékből tudnak majd fogalmat alkotni.
A 3 tenorból részleteket hallottam nagyon tetszik azt esetleg megbótolhatjuk. Opera slágerekből van egy rakás, klasszikusok pop ritmusban is bejövős és az van egy szekérháttal. Imádom Vanessa Mae-t is aki egy istennő
Na! Ha érdekel, nekem megvan a 3 tenor 94-es Los Angeles- i koncertje, lemásolom Neked, csak ajánlani tudom, nagyon ott van!
Opera slágerek, valamint nagyon ismert klasszikus dalok.
Ja, van Pavarotti CD-m is, Isten!
Lemásoljam?
( A helyedben igent mondanék)
Scorpions, Metallica (főleg a lírák) bejönnek nekem is, sokat hallgatok Pink Floydot, sőt akár még komolyabb műfajok is jöhetnek ha olyan a kedvem. Persze amikor fiatal (bocsánat fiatalabb ) voltam a 80-as évek vége ill. 90-es elején, meghatározó volt a tuc-tuc hozta a kor mint a Lada hátuljára a maffiarácsot és a virágcsokor méretű slusszkulcsot nyúlfarokkal, a 7zenés kvarcórát vagy a Yunoszty TV méretű Videoton hangfalakat az autó kalaptartóján. Viszont örülök a Dokinak, hogy még mindig(szerintem )jó zenét csinál, sok emlékem fűződik a régi számaihoz és nekem bejönnek az újak is. Majdnem mindent meghallgatok a techno-n kívűl, és ha már komolyabb műfajt is említettem az egyik nagy kedvencem a pár éve elment Pavarotti és egy ideje Bryan Adams is, akitől nem kis bátorság volt duettet énekelni egy akkora emberrel. Pavarotti és Bryan
Így Karácsony alkalmából megajándékozlak bennetek legalább 2, de talán 3 esztétikai élménnyel. Van benne jó motor, jó nő a zene ami kicsit kérdéses lehet, nem egy örökzöld klasszikusról van szó. Bár ha belegondolok közel 20-éve amikor bevonultam Budaörsre már nyomta a Doki az Its My Life-ot én meg majdnem megőrültem szombat esténként a körletbe bezárva ahova tisztán behallatszott a Kamaraerdőből a dizsi.
Remélem nem vagytok túl öregek hozzá http://youtu.be/nA4Tssx55aE Alban & Melissa [/L]
Nekem túlságosan is jól.
Tegnap is kaja-pia, ma is ezt erőltettük ! ( János nap)
De ez a döglés-fekvés már kicsit fárasztó, az izmaim már bejelentkeztek, szokatlan ez a semmittevés.
Na majd holnap kitalálok valamit.
Reggel ébredés után nem sokkal már hívtak is mert eltört egy szigetelő . Szerencsére nem kellett nagyon magasra mászni mert egy alállomás portáloszlopán történt a dolog és végeztünk is hamar, már 2-re itthon voltam, a család is megvárt így nem késtem le az ünnepi ebédet Még a holnapot bírja ki és szabad leszek. Remélem Nektek jól telik a Karácsony
Szép , karácsonyt Nektek! Olyan elégedett vagyok magammal, mint egy jól lakott napközis! Pár hét és már mehet is a motor ! Remélem Lacinak nem lesz sok dolga, itt egész nap fújt a szél mint a hülye !
Nagyon örülök, hogy így meg vagy elégedve Magaddal, de a követést legfeljebb úgy tudom elképzelni, hogy elöl mész motorral, én meg utánad!
Belegondolva, de király is lenne!
Ezt az "önfeláldozó segítséget" nem érti a Miki ! Pedig csak a máját féltem, mikor el akarom inni a Jagermeisterét! Így most a magamét adagolgatom. Mert még ránk süti: Mi vittük a "bűnbe"! Pedig nem kell Gizit a táncba vinni, ha már benne van!
Ez szép volt
Wass Albert hangoskönyvének egy része nekem is megvan, az is nagyon jó, ajánlom mindenkinek.
Egyik idézetével kívánok mégegyszer mindőtöknek boldog Karácsonyt:
"A barátság nem kér, nem követel, de nem is ismer áldozatokat"
"Ezt a büdös alkoholista társaságot"
Milyen jelzők ezek azért álljunk már meg egy polgári szóra! Azt hogy "büdös" még el is fogadom, főleg amikor a Jókai bablevesben lévő negyed kiló tarkabab elfogyasztása után antiszociálissá válok viszont az "alkoholistát" kikérem magamnak. Sőt, ahogy itt olvasom a hozzászólásokat nyugodtan elmondhatom magamról, hogy példaértékű józan életem miatt fiatal korom ellenére is a követendő példa ékes ideálja vagyok
Azért arra nagyon vigyázz, nehogy valami részeg disznó a kezedre lépjen! Békés boldog karácsonyt ! Mennem kell!
Wass Albert „Magyar karácsony az égben”
Havas Krisztus-kereszt az erdőn
Holdas, nagy, téli éjszakában.
Régi emlék. Csörgős szánkóval
Valamikor én arra jártam
Holdas, nagy, téli éjszakában:
Az apám még vidám legény volt,
Dalolt, hogyha keresztre nézett,
Én meg az apám fia voltam,
Ki unta a faragott képet
S dalolt, hogyha keresztre nézett.
Két nyakas, magyar kálvinista,
Miként az Idő, úgy röpültünk,
Apa, fiú: egy Igen s egy Nem,
Egymás mellett dalolva ültünk,
S miként az Idő, úgy röpültünk.
Húsz éve elmúlt s gondolatban
Ott röpül a szánom az éjben
S amit akkor elmulasztottam,
Megemelem kalapom mélyen.
Ott röpül a szánom az éjben.
Épp most megyek összerakni a Karácsonyfát, csak előbb meg kellett inni a célzóvizet, nehogy úgy járjunk mint a szomszéd!
A Jégermájszter tökéletesen működik mint célozós folyadék. DE! Biztos ami biztos, elkísértem 1 pohár sörrel!
Ezt a büdös alkoholista társaságot, teljesen rossz útra visztek!
Szép napot az Uraknak, meg mindenkinek ! Fát faragjátok a talpába! Kezet nem elvágni ! Asztalos szomszéd épp most vágott a kezébe, mondtam neki : miért nem szólt egy fához értő embernek !
Mindenkinek békés boldog karácsonyt ! Aprók teljesen be vannak sózva!
Ami jól néz ki arról könnyű jó fotót csinálni és remélem jövőre csak bővülnek a közös galériák ahol ott lesz a miénk mellett Józsi gépe is akinek nem tiszteletlenségből nem írom a neve után a bácsit, hanem azért mert megígértem neki
Aztán ha véletlenül Debrecen fele jársz, megkapod.
Gyere sűrűbben felénk
Téged érdekel?
Opera slágerek, valamint nagyon ismert klasszikus dalok.
Ja, van Pavarotti CD-m is, Isten!
Lemásoljam?
( A helyedben igent mondanék)
Pavarotti és Bryan
No de itt van ez, pld.
http://youtu.be/OnF5yVSPtc8
Remélem nem vagytok túl öregek hozzá
http://youtu.be/nA4Tssx55aE Alban & Melissa [/L]
Tegnap is kaja-pia, ma is ezt erőltettük ! ( János nap)
De ez a döglés-fekvés már kicsit fárasztó, az izmaim már bejelentkeztek, szokatlan ez a semmittevés.
Na majd holnap kitalálok valamit.
Belegondolva, de király is lenne!
Wass Albert hangoskönyvének egy része nekem is megvan, az is nagyon jó, ajánlom mindenkinek.
Egyik idézetével kívánok mégegyszer mindőtöknek boldog Karácsonyt:
"A barátság nem kér, nem követel, de nem is ismer áldozatokat"
Milyen jelzők ezek azért álljunk már meg egy polgári szóra! Azt hogy "büdös" még el is fogadom, főleg amikor a Jókai bablevesben lévő negyed kiló tarkabab elfogyasztása után antiszociálissá válok viszont az "alkoholistát" kikérem magamnak. Sőt, ahogy itt olvasom a hozzászólásokat nyugodtan elmondhatom magamról, hogy példaértékű józan életem miatt fiatal korom ellenére is a követendő példa ékes ideálja vagyok
Wass Albert „Magyar karácsony az égben”
Havas Krisztus-kereszt az erdőn
Holdas, nagy, téli éjszakában.
Régi emlék. Csörgős szánkóval
Valamikor én arra jártam
Holdas, nagy, téli éjszakában:
Az apám még vidám legény volt,
Dalolt, hogyha keresztre nézett,
Én meg az apám fia voltam,
Ki unta a faragott képet
S dalolt, hogyha keresztre nézett.
Két nyakas, magyar kálvinista,
Miként az Idő, úgy röpültünk,
Apa, fiú: egy Igen s egy Nem,
Egymás mellett dalolva ültünk,
S miként az Idő, úgy röpültünk.
Húsz éve elmúlt s gondolatban
Ott röpül a szánom az éjben
S amit akkor elmulasztottam,
Megemelem kalapom mélyen.
Ott röpül a szánom az éjben.
A Jégermájszter tökéletesen működik mint célozós folyadék. DE! Biztos ami biztos, elkísértem 1 pohár sörrel!
Ezt a büdös alkoholista társaságot, teljesen rossz útra visztek!
Mindenkinek békés boldog karácsonyt ! Aprók teljesen be vannak sózva!