Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja:
Hello "Gyerekik"!
Nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánok Nektek!
No meg csak azt amit magamnak is kívánok ( most a zaftos részletekbe ne menjünk bele! De jól járnátok! )
Ja, kitoltuk a "csühösöket" - ahogy Laci mondaná - és járattuk egy darabig. A Suzuki nagyon nehezen, sokadjára, - akkor is csak 2 henger, majd utána a többi - a Honda szinte pöci-röfi indult. Lehet fel is rakom a vidók közé.
Az "öregek" mindig azt mondták "az a lényeg egészség legyen" aztán nem is olyan régen eszembe jutott mennyire igazuk van, pedig még 40-se vagyok. A jövőben erre is jobban kell figyelni (figyelnünk) és ezt most minden poén nélkül mondtam.
Gazdag Új évet Laci, Neked is meg mindenkinek, aztán majd csak elboldogulunk.
Nem hiszem, hogy ma Magyarországon sok helyen bele lehetne meleg tehénlepénybe tapicskolni . Legfeljebb olajtócsába.
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek motormárkától függetlenül!
Már 6-óta fent vagyok, vagy nem ittam este eleget vagy lehet túl sokat a fene emlékszik már rá
Ebben a nagy hidegben, közvetlenül pottyintás után, még lehet, hogy jó is!
Képzeld léptem sőt bármikor megcsinálom újra, akár páros lábbal is.
Felénk, még nem is olyan régen "kijártak" a tehenek, történt vagy 10-éve amikor az asszonyomnak volt egy kis Marutija amit előző nap tettem rendbe (mosás, pasztázás... stb) hazafelé jövet belecsöppent egy úton áthaladó tehéncsordába. Asszony megíjed, fék, ablak fel, szem becsuk. Tehéncsorda elvonul, autó szine pirosról barnára vált és olyan mocskos bödös, hogy hiába mostam le azonnal még két hét múlva is sírva közelítettük meg
Viccet félretéve :léptél - te mezítláb tehénszarba? Mert én még igen. Most már tehén sincs.
Nekem ám szandám is van olyan , kicsit több munka volt vele de kevésbé büdösödik benne a kapírcs
A két decist tartották a fejéhez! Majdnem összefélte magát, hátha keveset kap!
Igazat kell, hogy adjak Neked: pontosan így zajlott!
Jól van Te is csak sajnáltasd magad! Akkor én mit szóljak? Félcipőm csak akkor volt, mikor Véletlenül elvágtam a gumicsizmát baltával!
Szerintem a fejéhez tartottak egy 8mm-est, mert amúgy Miki nem ivott volna, hiszen útálja a piát

(pusztítja is rendesen)
Ó Te szegény! Az a sanyarú sorsod, hogy irigyellek ! Mondták :Igyál!Te meg ellenkeztél:Jól van!
Jól van na! Biztosan van szebb megnevezése is, én így ismerem. Tehetek én arról, hogy messze lakok a várostól
Ótópályát is csak kalendáriumba láttam nem is értettem minek az a hosszú alamónium mezsgye ott a két betoncsík között
Kormánykifli. Hm. Mindig tanul az ember.
Nyilvánvaló, hogy csak megemelem kissé, - ennyit még én is tudok, na jó, többet se - mert ugye csak néminemű tehermentesítésről van szó.
Átmentünk a szomszédhoz, hát nem inni kellett......
Szerintem a második a jobb választás amikor a váznyak alatt vezeted el a spanit. Az elsővel sem hiszem, hogy kárt csinálnál bár nem a legjobb a kormánykiflibe beakasztani a spanit mert úgy a motor súlya rajta van a kormánycsapágyon bár nem hinném, hogy maradandó változást okozna. Statikailag is jobb a váznyak alatt mert akkor nem a forgópontot emeled hanem fixen a vázat.
Gondolom nem emeled el teljesen a földtől csak tehermentesíted valamennyire.
A hangját meg én is szeretném hallani, sőt lehet én is beindítom a csühöst
Az Urak véleményére lennék kíváncsi!
Az első két képen az első megoldás látszik, amikor a kampót oda - tudja a fene, hogy hívják - beakasztottam, de ez nem nyerte el a tetszésemet.
A többi képen látszik, hogy alul vettem át a spani madzagját, szerintem ez jobb. Gondolom én.
De holnap hallani akarom a hangját is!
Ez bizony igaz.
De most már ha tehetem, a számítógép előtt "punnyadok", és nem kivánkozok ki a hidegbe, mert mikor még dolgoztunk, bizony egész napokat dolgoztunk a szabadban, hidegben.
No de dolgozzunk egy kicsit, mindjárt rakok fel képeket, mert multkor beszéltük, hogy a motor elejét megemelem kicsit a súly miatt, meg végül is ez csak motoros fórum!
Kiscsikó koromban a falu alá jártunk jégkorongozni , seprőnyélből és bicikli kormányból csináltunk ütőt, husángból vágtunk egy karikát és az volt a korong. Egyszer még a fogamat is kiverték véletlenül egy ilyen ütővel, de kis szipogás után játszottunk tovább, hamar beletörődtem a tejfog meg amúgy is mulandó Sokszor a takony tényleg ott jojózott az ormányunkon de kit érdekelt naphosszat csak játszottunk, úgy jött értem anyám amikor megfeledkeztem az időről
Jó volt az, több értelme volt mint a mostani gyerekek akik naphosszat a számítógép előtt punnyadnak.
Visszaemlékszem, hogy abban az időben térdig lógott a taknyunk, mégsem akartam haza menni!
Még jó, hogy aminek az elfagyását nagyon zokon vennéd, az nem áll ki annyira! Felénk most 2-3 centire!
Sziasztok!
Nem lehet állandóan piálni, még nekem sem aki köztudottan (ezek szerint ) betonkemény alkesz vagyok
Viszont tényleg rohadt hideg van, kint motoztam délelőtt és bizony lefagyott minden kiálló alkatrészem