Én is csak 2300 km-t tettem meg. azt sem szórakozásból, hanem leállítottam az autót,és motorral jártam. Most is áll az autó, mert occó a benzin.. Tankolok 10 litert, és beosztom. Az állam vezetői meg dögöljenek meg, ha ez nekik jó! Agyatlan barom az egész bagázs! Levinni az árat adót annyira, hogy a környékből ide járjanak tankolni, állítom megérné ! De megérdemeljük, csak azt kapjuk amit választottunk.
Üdv "szomszéd! Jó régen találkoztunk.... Meg amennyi km ment a vasamba tavaly, egy darabig nem is igen fogunk, legalább is olajcsere révén. 2009-ben egy fél szezon alatt mentem 6000-et tavaly meg egész évben 2000-re sikerült szert tennem
A sok indítgatós videón felbuzdulva gondoltam én is begyújtom a vasat, de az akksim úgy gondolta ne zargassam még fel téli álmából, így megvárom míg kinyílik a hóvirág
Te már akkor is ittál?(Már kis gyerek koromban hánytam tőle) Én nem iszom annyit, hogy ártson.
Holnap kezdem a motor téli rendbetételét. Eddig hiányzott a lelkierő hozzá.
Futrinka utca?
Már kis gyerek koromban hánytam tőle A manócska meg a tádé.
A hideg is kirázott!
De látom, hogy Te is vasárnapra való, könnyed stílusú, humoros, oktatásilag is sokat adó, a világra nyitó gyerek filmeket nézel. Helyes!
Tudjátok mit, én már nem is bánom, hogy holnap meló.
Amiket akartam megcsináltam itthon, dvd nem köt le, kint hideg van a punnyadást meg nem bírom
Bezzeg ha lenne kint vagy 20°C tudnám hol a helyem
Ne komolytalankodj Miklós! Én komoly filmeket nézek. A Futrinka utca-t !
Na de megkomolyodva: ELŐSZÖR A SHAKESPEARE : HAMLET, TUDOD EZ AZ A TÖRTÉNET AHOL A VÉGÉN A KAMERAMANNT IS LEBÖKIK, DE MÉG A SMINKES LÁNYT IS! IGAZ ŐT MÁSKÉPP! Utána a Predator 2010, Texasi láncfűrészes.... stb
Inkább tekerjed a motorodat, az legalább meglátszik!
Utána fotógalériát kérünk róla, ahogy csillog- villog!
Holnap kezdem a motor téli rendbetételét. Eddig hiányzott a lelkierő hozzá.
Már kis gyerek koromban hánytam tőle A manócska meg a tádé.
A hideg is kirázott!
De látom, hogy Te is vasárnapra való, könnyed stílusú, humoros, oktatásilag is sokat adó, a világra nyitó gyerek filmeket nézel. Helyes!
Amiket akartam megcsináltam itthon, dvd nem köt le, kint hideg van a punnyadást meg nem bírom
Bezzeg ha lenne kint vagy 20°C tudnám hol a helyem
Na de megkomolyodva: ELŐSZÖR A SHAKESPEARE : HAMLET, TUDOD EZ AZ A TÖRTÉNET AHOL A VÉGÉN A KAMERAMANNT IS LEBÖKIK, DE MÉG A SMINKES LÁNYT IS! IGAZ ŐT MÁSKÉPP! Utána a Predator 2010, Texasi láncfűrészes.... stb
Jó lenne az egész Sevenfifty fórumot összerántani