Na ez jó kérdés kiviszem a garázsba a pamacsot beecsetelem magam és mint valami nindzsa egy nagy jatagánnal lehúzom a borostát. Mielőtt még felnéznétek rám elárulom ez csak akkor fordul elő amikor kizár az asszony
Az idom rendszer pedig azért van a motoron, mert ápol, és eltakar!
Amúgy a Józsi mondta találóan: " én nem szerelmes vagyok a motoromba, hanem használom! "
Mire gondolsz? Tamponnal jösz és kis tégelyekbe rakod amiket viszel a laborba. Hát valószínű akkor találsz, bár az se lehet más csak a Balatonig megtett út pora
A Laci gépe túl van ezeken a fortélyokon és pohár tisztán várja a tavaszt. Esetleg szemléltetésnek rakhatnék fel képet arról, hogy mely az az állapot amire törekednetek kell
Lehet nagyképűen hangzott pedig csak egy kicsit
Azt a pár csavart leszedni nem olyan ördöngős dolog, és én tudom , érdekes dolgokat lehet találni . Érdemes leszedni, kiszívatni . De nem azt amire Te gondolsz.Nekem van ilyen ócskapiacon vett porszívóm, aminek megcsináltam a csövét picire.
Nézzétek át a kipufogó rendszer azon részeit, ahol a kosz megállhat, és rozsdásodást indíthat el. Ha van vér a pucátokban javaslom levenni és letakarítani, majd "horganyspré"-vel a kényes részeket befújni. Mert már hetek óta csak az ivás meg a dugás megy. Nahát!
Aggódásra semmi ok! Az enyém is olyan, egy nyári szezon után meglepően vastag a trutyitól a kislánckerék és környezete.
Nézd a jó oldalát, rendesen adta neki a kenőanyagot amiből arra is következtethetsz, hogy egyéb karbantartás terén is odafigyelt.
Lánc takarítás:
Az előző tulaj igen gondos gazdája volt a Pengének, ahol találkozik a nagy lánckerék a lánccal, ott a lánckeréken körbe vastagon állt a trutyesz, amit csavarhúzóval szedtem le.
Eldugni ?! Éééén ? Előletek?! A piámat ! Randa alkesz banda !
Megállj Miklós ! Jön még a kutyára kamion ! Na de a viccet félretéve már nem minden nap megy. Majd ti is meg éritek ha el nem visz benneteket a nemi baj.
Ha esetleg megunnátok a piálást és két dugás között tudtok szakítani egy kis időt nézzétek meg az Üvegtigris 3-at
Nekem nagyon tetszett, 40-50 év múlva legalább úgy fogják emlegetni mint most a Tanú, Régi idők focija, Tizedes és a többiek... és sorolhatnám a régebbi kultuszfilmeket
Bizony, bizony!
Meg kell barátkozni a gondolattal, hogy TE (!) is belépsz lassan lassan az öregek táborába, ahol mi már Józsival kart, karba öltve - bár ez kissé tulzás - leledzünk!
És bizony meggondolja az ember, hogy mit is csinál!
Bár ha jobban belegondolok, a jó csajok még jöhetnének!
Halogatom, mert még van egy kis idő tavaszig. "hej ráérünk arra még!" De azért kisebb dolgokat fényesítgetek rajta. De majd alakul ez a dolog . Most a billentyűzetet koptatom.
A köveken már túl vagyok, maradt egy kis vesetágulatom ezért kell vigyáznom nehogy megfázzon.
De ezt inkább hagyjuk mert a víz is kiver ha eszembe jut
Mizujs veled? Hogy áll a motorszépítő projekt?
Összeszedted már a kedved?
Gondoltam rá, hogy kénne menni, hiszen még tavaly ilyenkor simán elindultam ilyen időben, most viszont örülök , hogy nem nyűglődik a vesém már egy ideje és nagyon vigyázok rá. Vannak dolgok az életben amik hatására előbb utóbb benő az ember feje lágya
Persze nagyon hiányzik a motorozás, de már nem minden áron
Amúgy a Józsi mondta találóan: " én nem szerelmes vagyok a motoromba, hanem használom! "
Vagy a garázsba borotválkozol?
Pedig még nem is tudjátok, hogy a benzintank a borotvákozó tükröm
Lehet nagyképűen hangzott pedig csak egy kicsit
Nézd a jó oldalát, rendesen adta neki a kenőanyagot amiből arra is következtethetsz, hogy egyéb karbantartás terén is odafigyelt.
Az előző tulaj igen gondos gazdája volt a Pengének, ahol találkozik a nagy lánckerék a lánccal, ott a lánckeréken körbe vastagon állt a trutyesz, amit csavarhúzóval szedtem le.
Megállj Miklós ! Jön még a kutyára kamion ! Na de a viccet félretéve már nem minden nap megy. Majd ti is meg éritek ha el nem visz benneteket a nemi baj.
Nekem nagyon tetszett, 40-50 év múlva legalább úgy fogják emlegetni mint most a Tanú, Régi idők focija, Tizedes és a többiek... és sorolhatnám a régebbi kultuszfilmeket
És aztán meg olyat játszunk, hogyha megyünk, majd megkeressük?
Meg kell barátkozni a gondolattal, hogy TE (!) is belépsz lassan lassan az öregek táborába, ahol mi már Józsival kart, karba öltve - bár ez kissé tulzás - leledzünk!
És bizony meggondolja az ember, hogy mit is csinál!
Bár ha jobban belegondolok, a jó csajok még jöhetnének!
De ezt inkább hagyjuk mert a víz is kiver ha eszembe jut
Mizujs veled? Hogy áll a motorszépítő projekt?
Összeszedted már a kedved?
Persze nagyon hiányzik a motorozás, de már nem minden áron