Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha már itt tartunk, én is nagyon Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek, de én külön kiemelnék két embert, az egyik Józsi, mert vendégül látott minket. A másik Laci, aki megjavította az első kerekemet, valamint olyan aspektusból fényképezte le a motoromat, ami nekem eszembe se jutott volna.
Boldog Karácsonyt kívánok az uraknak!
Szép lány... azt elhiszem, a sámsoni konzervgyár területén voltunk az összlétszám egy biztonsági őr volt meg egy csomó befőttes üveg amik ráadásul még üresek is voltak. Meg az a szájbaku.t trafó, de olyat meg már láttam eleget
Pedig reménykedtem, hogy azért panaszkodsz hogy valami "szép lány" lefárasztott . Erre itt van ! Trafócsere!
Az a baj, hogy csak motorral találkozunk én meg józanul nem tudok énekelni, mondjuk részegen se de akkor legalább hiszek benne
Már reggel így ébredtem , mondták is a kollégák, hogy ma szokatlanul kemény vagyok Aztán csináltuk a napi tennivalókat majd bejött egy oszloptrafó csere és 2órás csimpaszkodás után mindjárt csillapodott a fene nagy keménység olyannyira, hogy most úgy érzem magam mint egy falhozvert lóf.sz
Na most elárulok Neked 1 titkot: ha a tesómmal - jövőre megismered - néha iszogatunk, -szolídan, lájtosan - akkor előfordul, hogy néminemű munkás, és egyéb mozgalmi nótákat is elénekelünk egy letűnt kor emlékére!
Ami pedig a világosságot illeti, azt az Úr teremtette, Ti csak erőlködtök. Persze jó fizetésért!
Az agyamat meg nem terhelem szeméttel, tv-t speciel nem nézek!
Mit tegyünk , ha már ilyen munkamániás vagy!? Agyon keresed magad, és még sajnáljunk is? Én elmorzsoltam egy könnycseppet , (a röhögéstől) úgy meghatott szívhez szóló írásod ! De főleg a fenyegetésed !

Na nem ám gúnyolódni a szegény szerencsétlen munkásosztály sanyarú sorsán mert ha jól megerőltetem magam akkor még előáshatok az agyam leamortizálódott memóriájának végtelen kusza tekervényeiből és annak időmarta rothadó enyészetéből olyan mozgalmi dalokat amelyekre ha rákezdek a görcs húz össze mindőtöket akik szátokra veszitek a dolgozó nincstelent aki még ünnepnapokon is azért fárad, hogy Ti világosságba legyetek és otthon a kandalló mellett nézhessétek azt a sok szart a tévében aminek annyi értelme van mint Camping sajtban sátorvasat keresni

És még akkor nem is vonatkoztattam sehova, mintsem hol ide, hol oda.
Volt nekem egy kollégám, aki józanul sem volt valami szép gyerek, de ha berúgott nagyon rondán nézett ki ! Szóvá is tettem neki ! Azt mondta : igyál Te is, és majd rózsaszínben látsz! Húúú B+! rózsaszínben is randa vagy!
Szia József!
Öreg korodra már benőhetne a fejed lágya ugyanis a civil életben nincs olyan bizbasz, amivel át lehet látni a falon!
Nem kizárt, hogy a haditechnikában már esetleg van, de Te is tudod, hogy ha már majd elavul, akkor kerül ki az életbe is.
Visszatérve a dolgozásra, dolgozzon aki szegény!
Na ez csak poén volt, de nem dolgozunk. Attól pedig, hogy meggazdagodunk, végképp nem kell tartanom, sajna!
Viszont sikeresen bevásároltam, tehát sörözök, mert megérdemlem!
Igyál valamit, mert csúnya józan ember!
Te Miklós ! Már akartam kérdezni: hogy hívják azt a furmányos roppant ravasz szerkezetet , amelyikkel át lehet látni a falon ?
Még dolgoztok? Vigyázzatok mert meg fogtok gazdagodni?!
Az rendben van, hogy vannak szabályok, de az már nem, hogy csak ránk vonatkoznak, ez a sz@rházi banda meg azt csinál amit akar. A lóvét meg leszedik rólunk többszörösen, kapni meg semmit se kapunk.
Ja, és még antiszemiták is vagyunk.
És még sorolhatnám.....
Még szerencse, hogy kint volt a 70-es tábla, nehogy valakinek eszébe jusson a sorok között cikázni
Ez igaz és nincs is ezzel bajom, csak vannak szituációk amikor belecsúszhat az ember olyan helyzetbe amiről kevésbé tehet. Aztán egy ilyen malőr rendesen hazavághatja a családi kasszát, de megteheted azt is, hogy nem fizetsz legfeljebb elkobozzák a járművedet mert már erre is lesz lehetőségük.
Tudomásul kell venni: Vannak szabályok, amiket be kell tartani. Aki ezt nem veszi tudomásul, azzal betartatják! Ennyi !
Szia neked is
Most 8 fok van és sáros minden. Nem terveztem én se blokkolót, sajnálom rá a pénzt és tudtam, hogy nem lesz jövője. Pedig itt a SportMotor fórumain sokan hittek benne.
Inkább eltúrázom az árát, különben is amikor idegen tájon járok nem repesztek mert akkor nem látok semmit, volt amikor kis alsórendű utakon 70-el döcögtünk Anyával és csodajól éreztük magunkat
Az viszont tényleg durva ahogy orvul vadásznak ránk, de nincs mit tenni ha 30-as tábla van akkor fogni kell a gyeplőt
Szia Miki!
Sajnos én már cseréltem felnit úthiba miatt, legutóbb az verte ki a biztosítékot amikor azt az útszakaszt ahol naponta járok úgy "újították" fel, hogy a felezővonal maradt illetve attól mindkét irányban 30-30cm, csak az út két oldalát marták fel és öntötték le új aszfaltal. Most az van, hogy középen vannak kátyúk de a legutóbbi nagyobb fagyok után már az újonnan öntött rész is bomlik fel. Tavasszal kerülgethetjük a kátyúkat megint és motorral tényleg nem mindegy ha esetleg ez nem sikerül
Szia Laci ! Nekem eddig sem volt blokkolóm, ezután sem lesz. Mi a helyzet felétek? Itt majdnem tavasz van. Attól tartok, kicsalja a rügyeket, és majd lefagy minden .
Szia Laci!
Háááát, bizony....................... várható volt, hogy bepróbálkoznak, mert a 200 db traffipaxot is ki kell fizetni, amit most vettek, a feneketlen költségvetésbe is bele kell tolni a lóvét, és pofátlanul belehazudoznak a képünkbe, holmi baleset megelőzésről, és a többi.
Az utak zöme + úgy szét van taposva, mint egy sáros földút, 4 kerékkel is veszélyes, nemhogy 2-vel!
Sz@rházi piszok népség!
Üdv mindenkinek!
Nem lepődtem meg a ma esti hiradón, várható volt a trafi blokkolók elleni fellépés, hiszen a 300ezres felső bünti árának egyharmadából már komoly blokkolót lehet venni. Nem is értem mit gondoltak azok akik azt hitték, hogy ez kibúvó lesz a mai helyzetben. Lehet még most nem tiltott a használata, de már kitalálták a kiskaput és így a rendszer megzavarása büncselekménynek minősül, ezt egy békési autós meg is szívta rendesen.
link
Jót tesz egy kis alkohol. Ha nem valami pancsolt vacak! Fertőtlenít, és a jó kis vörösbor egészséges. De az, hogy valaki leéli úgy az életét hogy csak napokra józan, épp eleget láttam ilyet! Azért van, hogy megigyuk. ! De mikor a finom vörösboros őzpörkölt picit csípősen a tőke tövén végezte megevés után fél órával, na az nem normális dolog. Bizony a nyáron építkezés közben volt nap, hogy két sört is megittam. Ha megkívántam. Nem azért iszom mert józan vagyok, hanem szomjas.
Még engem se járt be a kocsmaszag , illetve volt egy kocsmás élményem egy céges tanfolyam alkalmával amikor az ország tulsó oldalán voltam összezárva olyan kollégákkkal akik ugyan józan életű emberek az otthoni hétköznapokban, de a családtól távol a napi oktatások után szivesen látogatták a búfelejtőket. Tudtam hova járnak a srácok és gondoltam meglepem őket és a csapatszellem erősítése érdekében kicsit ücsörgök velük és meghívom őket egy "kanyarra". Beléptem az ajtón és így fogadtak "ilyen sokat ittunk vagy tényleg te vagy az" majd fél óra után mindenki a barátom lett olyanok is akiket előtte soha nem láttam. Akkora egyetértést én azóta sem láttam, mindenki értett mindenhez és elég volt csak bólogatni meg azt mondani "jól mondod!" és csak boldog embereket láttam. Lassan a cigifüst nyomta az agyam és azzal az indokkal, hogy kezdődik a Fábry-show a tévében elköszöntem. Majd még mielőtt becsuktam magam mögött a kocsmaajtót ennyi még hallottam kiszűrődni: "tőle ez is nagy dolog volt".
Egyik kollégám azóta is emlegeti és tényleg erősebb lett ezek után az a bizonyos csapatszellem
Én a "Becsületsüllyesztő"-be járnék,ha lenne rá késztetésem. De az orvosságot inkább itthon veszem be.