Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol íratsz Te receptet? Szerintem elnézted, biztos az, hogy a bejárat fölé "Gyógyszertár" volt írva?
Nem valami ilyesmi: Roggyantó, Gondűző, Telihordó, Zöldtizes vagy ilyesmi
Épp most vettem be egy három centes gyógyszert , mert evés előtt kell! Az van a recepten!
Köszönöm a recepteket, az utóbbi nagyon jól hangzik
Vegyél gyógyszert! ( Jagermeister )és kezeld magadat!
Látom már nem esz meg a fene! Már kedved is van! A fokhagymás túró (tehén) nagyon jó veseregeneráló . Csak ne tegyél bele mást . Nem fokhagymás tehén, hanem csak túró!
Igazán rendes tőletek az aggódás és az is, hogy tanáccsal láttok el, de nincs itt akkora baj. Voltak azok a minuszok és hiába húztam 3zoknit sokszor combközépig lefagytak a lábaim, így nem csodálkozom a dolgon. A múltkori promléma után "nagyszervíz" volt és teljesen átvilágítottak meg ultrahangoztak és egy kis vesetágulaton kívül minden alkatrészemet éppnek találtak Tegnap már alig és ma már nem is éreztem semmit, persze nincsenek is minuszok és mivel hurokellenállást mértem minden mérés után arrébb álltam a kosarassal ami melegített rajtam annyit ami elegendő volt. Februárban amúgy kontroll, de ha úgy érzem menni kell úgyis megyek, viszont 27-én letészem a lantot és szabad vagyok 3-ig, na majd akkor kikezelem magam
Az a fokhagymás túró elég furán hangzik de ha itthon leszek kipróbálom legfeljebb elállítja a gyújtásom és bőrdudán játszom el a Für Elise-t
Bőrdudáról jutott eszembe: A kemecsei bőrduda trió
Minket ne félts! Mi kezeljük magunkat!
Te Laci! Én a lidlibe vettem két motoros vesemelegítő övet! Az egyiket akkor használom, ha motorozok. A másikat meg majdnem mindig! A veséddel meg ne szórakozz, mert abból qrva nagy baj is lehet! Mi az, hogy érzed, és még nem vagy orvosnál? Megvárod míg leállnak? Qrva gyorsan a dokihoz, és elmondani mi van! Ja és amikor teheted, tiszta tehéntúrót fokhagymával, só nélkül megenni egy negyed kilót! Tisztitja gyógyítja a vesét! Az ember a szemét leveszi rólad már könnyelműsködsz. Még ma vagy holnap irány az orvos, és elmondani mit érzel. De azonnal!
Vissza kell menni a dokihoz, sajna.
Figyeled Józsi a Lacit?
Szerintem csak irigykedik
Nahát miről maradtam le
Bár késő van és fáradt vagyok, de az jutott az eszembe, hogy az én munkaköröm nektek kifejezetten jó lenne. Gondolok itt a három hetente következő lakáskészenlétre ami nem enged még egy kis pohár alkoholt sem, mert bármikor megszólalhat a telefon Legalább lenne egy teljes hetetek amikor tisztulna a fejetek (még rímelt is )
Ha már emlegetve lett a vesém elárulom, hogy nem százas még most sem, több napja fáj de nem annyira durván mint a multkor, viszont nyomasztóan jelen van az érzés. Lehet kifázott vagy fene tudja mindenesetre a sörös kezeléssel várni kell egy hetet megint.
Jó éjt Urak!
Bizony!
Mindjárt itt lebeg szemünk előtt Laci esete! Ugye?
Ki szeretne így járni?
Senki.
Tehát iszunk! Egy életünk, egy halálunk!
Képzeld el, még vesekövem lenne! Aztán ihatnám a sört , hogy kimosassam.
A vízkőről nem is beszélve! A hideg is kirázott!
Én mindig mértékkel iszom. és mint ilyen, a vödör is egy mérték! Még ha kicsit nagyobbacska is! Igaz vödörből vizet ittam! Azt is jó régen! Nehogy vízhajtót kelljen bevennem!
Halló, halló Gyerekik!
A Józsi mindenütt kelleti magát, ahol piálásról van szó!
És milyen IGAZA van!
Már épp emiatt rágtam tövig a körmömet, hogy a gyógyszert bevetted-e? Nem venném a szívemre ha vitaminhiányt kapnál! De látom gondosan kezeled magad! Egészségedre !
Te Józsi!
Hát nem olvasod a hozzászólásaimat? Ennyire uncsi?
Már a múltkor írtam, hogy érdeklődés hiányában elmaradt!
A műtét. Összeszedtem a fiúktól valami megfázást. És olyankor nem.
De viszont most értem haza a melóból, az eon-nál dolgoztam a call centerben, mert ilyenkor kevesen vannak ott. Laci tudja.
Úgyhogy be is vettem az "orvosságomat" mert ilyenkor ez dukál!
Kormos is kinn alszik. Csak én csináltam bele fűtést is neki, egy 12V-os ülés fűtés megfelezve, 8V-ról felvesz 1,2 Ampert. Kívülről egy bőrkabát van rátéve.
Csináltam macskaházat a kinti cicáknak
Két, maximum három férőhelyes házikó, aztán egyik reggel négy cicafej bámult ki rám, egyiket még akkor láttam először. Viszont az elmult napok -10 közeli hidegei miatt a kazánházba is beengedtem őket melegedni
A kis benti szürke meg élvezi a radiátor melegét, sokszor reggel mikor indulok melózni szivesen cserélnék vele
Tudtommal nem kéne ott lennie mert erre a hétre tervezett műtéte elmaradt
Remélem nincs gondja
Miklós kórházban van? Vagy "gyógyszerezi magát?
Ne kapkodd el, Laci ! Május végére egy csepp sem lesz belőle ! Itt lejött 22 cm . Kormost beleforgattam, menekült szegény.
Nekem van egy ilyen manuális aminek kenyérgőz a hajtóanyagja, megyek is és műbe veszem, ma már másodjára mer biz'a itt is esett rendesen
Még nem láttál hótolót?
Tudod az egy fura nagy gép aminek van az elején egy olyan nagy izé amivel terelgeti a havat. Télen ritkán lehet látni mert nem érnek rá, nyáron meg még ritkábban mert akkor meg hó nincs.