Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönjük Lajos és Neked is hasonló jókat az új évben!
Örülök, hogy jelentkeztél, remélem rendeződtek a dolgaid, lassan virágzik a cseresznye és újra megnyílik előttünk a horizont, virágba borul a táj és hívogató lesz a távolság. A motorok felbőgnek a motorosok megtalálják a lelki békéjüket
Néhány hét és valóra válik...
Boldog új évet kívánok mindannyitoknak, erőben egészségben, szeretetben békességben!
Feltöltöttem az aksit utána, nem is volt gond a tekeréssel, remélem nem kell még cserélni. ( Mert az aksi töltés rám marad. Is.)
Ja, az én motoromon 5 lepedő szerűség van takarás céllal. Nem is porosodott úgy le, mint a tesómé.
Nem olyan fázós az, hiszen Naked Bike és mint láthattad egyáltalán nincs berekedve sem
Gyere máskor is
Akkumulátort Yuasát vagy Vartát vegyél, mert ha nagyon el lett hanyagolva úgyis cserélned kell, ezekkel nem lesznek indítási gondjaid. A kormánykapcsoló legyen bekapcsolva indításkor, nem akkora gond az ha hidegben nem pont együtt indulnak a hengerek, ha viszont tekerteted amíg megtelik a karbi és közben a kormánykapcsoló is ki állásba van előfordulhat, hogy beköpi a hamarabb benzintkapó gyertyát. Amelyik tud had induljon úgyis hamar követi a többi is.
Ja és üdv a klubban
Laci!
Nálad a garázsban a motor egy szál pendelyben áll? Még meg talál fázni, aztán meg elkezd köhögni, oszt nézhetünk!
Lehet, hogy a "PRI" állást tovább kellett volna erőltetni . No majd legközelebb.
Suzuky? Az miféle szerkezet? Nem ismerek olyat.
Laci,Te egy Úriember vagy...így helyes.
Aci,Te egy Úriember vagy.
Sziasztok.BUÉK Mindenkinek.
Bocsánat,hogy belebeszélek a Nagyok dolgába,de azt Sumakker nem említette,hogy a Suzuky akkumulátora nov 7-én merült le,akkor már nem tudta elindítani a gépet.Tehát alsóhangon 2 hónapot állt a motor.Erre a jövőben(idén)jobban oda kell figyelnem...
Üdv az Uraknak!
Már tegnap eldöntöttem, hogy rakok fel egy videót amit ez a mondat inspirált:

"A Suzuki nagyon nehezen, sokadjára, - akkor is csak 2 henger, majd utána a többi - a Honda szinte pöci-röfi indult."

3-4 hetes állás után sem szoktam ilyesmit tapasztalni ezért meg kellett védenem a Suzukik becsületét Vágatlan videó lesz a megszokott indítási rend szerint. Ettől szebben nem is kezdhettem volna az új évet, főleg, hogy nem hagyott cserben még ebben a hideg időben sem.
Hamarosan látható lesz a videók között
Ha így folytatjátok , esélyetek sincs , hogy felvételt nyerjetek az Antialkoholista Leittasodók Közkocsmai Egyesületek Szövetségébe !(ALKESZ) Adjon az Isten ! Szép jó, gazdag, boldog , nedves ...stb Új esztendőt .
Szebb Jövőt !
Pálinkásos jó reggelt, így az új év hajnalán, most értünk haza a buliból. Le kék feküdni. Aludni. Na mindjárt.
Remélem mindenki bulizik, itt nálunk fergeteges buli van ketten vagyunk itthon az asszonnyal, most ocsúdtam fel éppen, elaludtam a Zimmer Ferin (az megy a TV-ben), láttam már vagy 10-szer.
Na megyek megkeresm a Jageres üveget
BÚÉK mindenkinek mégegyszer!
Köszönöm "tetszett"
Laci, ottan van. Kis rövid
Ne is mondd,olyan öreg vagyok, már a hamut is égésterméknek mondom .Voltunk aprónéppel a Balatonon, be van fagyva, 5-6cm a jég ! És sehol egy szúnyog!
Így van Laci! most gondoltam bele, 38 éve voltam kocsmába utoljára. Ha meg akarok inni egy valamit hazaviszem. Tudod láttam olyan embert aki felnőtt életében 5 napot nem volt józan. Amúgy is rövid az élet, és attól élet, hogy "megéli" az ember, nem tompa aggyal átvegetálja. Nem azt mondom , hogy ne igyon mert az sem jó. De hogy mindig a kocsmából bócorogjon haza valaki, az sem emberhez méltó. Kicsit többet 25 éve a technikus minősítő banketten ittam, de egyenesen haza tudtam menni . Felénk régebben divat volt a pinceszer. összebeszélt 6-8 ember, kimentünk a hegyre x pincébe. Befűtöttünk, sült szalonna , forralt bor, beszélgettünk ittunk egyet, nóta , megint beszélgetés, aztán ha megúntuk hazamentünk. Én meg páron voltam , aztán nem mentem.Mindig volt akit vinni kellett hazafelé.Ki vitte? Az a pár aki nem volt segg részeg. Egyik pinceszerre kis traktorral mentem,és bele lettek rakva a pótkocsiba aki nem tudott menni Ezután én már nem mentem.
Én pedig arra tippelek, hogyha mások is hasonlóan gondolkoznának, mint az itteni kis kompánia, akkor többek közt a "celeb" iparnak, és más hasonló marhaságoknak is befellegzene!
Pedig most már jobb lesz, ha kapaszkodol, mert hipp-hopp 40, utána hipp-hopp ott ahol én, aztán pedig mindjárt olyan vén trotty leszel, mint a Józsi!
De én akkor már régen olyan vén trotty leszek, ha megérem!
Sose rónám fel van egy olyan érzésem Te is olyan alkesz vagy mint én. Azaz ha mindenki ennyit inna mint mi a szesziparnak igen befellegezne a kocsmákról nem is beszélve!
Tedd csak fel a videót, én kíváncsi vagyok rá Ma már én nem indítgatom, de holnap vagy azután megjáratom egy kicsit.
A múltkor elég könnyen indult, persze azóta már hidegebbek vannak de én azért bízok benne még akkor is ha nem Tűzpengének hívják
Látod , ezért ne ródd fel, ha gyógyszerezem magam! Mert csak az egészség mián teszem! Poharas orvosság! Egészségetekre!