Köszönjük Lajos és Neked is hasonló jókat az új évben!
Örülök, hogy jelentkeztél, remélem rendeződtek a dolgaid, lassan virágzik a cseresznye és újra megnyílik előttünk a horizont, virágba borul a táj és hívogató lesz a távolság. A motorok felbőgnek a motorosok megtalálják a lelki békéjüket
Néhány hét és valóra válik...
Feltöltöttem az aksit utána, nem is volt gond a tekeréssel, remélem nem kell még cserélni. ( Mert az aksi töltés rám marad. Is.)
Ja, az én motoromon 5 lepedő szerűség van takarás céllal. Nem is porosodott úgy le, mint a tesómé.
Gyere máskor is
Akkumulátort Yuasát vagy Vartát vegyél, mert ha nagyon el lett hanyagolva úgyis cserélned kell, ezekkel nem lesznek indítási gondjaid. A kormánykapcsoló legyen bekapcsolva indításkor, nem akkora gond az ha hidegben nem pont együtt indulnak a hengerek, ha viszont tekerteted amíg megtelik a karbi és közben a kormánykapcsoló is ki állásba van előfordulhat, hogy beköpi a hamarabb benzintkapó gyertyát. Amelyik tud had induljon úgyis hamar követi a többi is.
Ja és üdv a klubban
Sziasztok.BUÉK Mindenkinek.
Bocsánat,hogy belebeszélek a Nagyok dolgába,de azt Sumakker nem említette,hogy a Suzuky akkumulátora nov 7-én merült le,akkor már nem tudta elindítani a gépet.Tehát alsóhangon 2 hónapot állt a motor.Erre a jövőben(idén)jobban oda kell figyelnem...
Üdv az Uraknak!
Már tegnap eldöntöttem, hogy rakok fel egy videót amit ez a mondat inspirált:
"A Suzuki nagyon nehezen, sokadjára, - akkor is csak 2 henger, majd utána a többi - a Honda szinte pöci-röfi indult."
3-4 hetes állás után sem szoktam ilyesmit tapasztalni ezért meg kellett védenem a Suzukik becsületét Vágatlan videó lesz a megszokott indítási rend szerint. Ettől szebben nem is kezdhettem volna az új évet, főleg, hogy nem hagyott cserben még ebben a hideg időben sem.
Hamarosan látható lesz a videók között
Ha így folytatjátok , esélyetek sincs , hogy felvételt nyerjetek az Antialkoholista Leittasodók Közkocsmai Egyesületek Szövetségébe !(ALKESZ) Adjon az Isten ! Szép jó, gazdag, boldog , nedves ...stb Új esztendőt .
Szebb Jövőt !
Remélem mindenki bulizik, itt nálunk fergeteges buli van ketten vagyunk itthon az asszonnyal, most ocsúdtam fel éppen, elaludtam a Zimmer Ferin (az megy a TV-ben), láttam már vagy 10-szer.
Na megyek megkeresm a Jageres üveget
BÚÉK mindenkinek mégegyszer!
Így van Laci! most gondoltam bele, 38 éve voltam kocsmába utoljára. Ha meg akarok inni egy valamit hazaviszem. Tudod láttam olyan embert aki felnőtt életében 5 napot nem volt józan. Amúgy is rövid az élet, és attól élet, hogy "megéli" az ember, nem tompa aggyal átvegetálja. Nem azt mondom , hogy ne igyon mert az sem jó. De hogy mindig a kocsmából bócorogjon haza valaki, az sem emberhez méltó. Kicsit többet 25 éve a technikus minősítő banketten ittam, de egyenesen haza tudtam menni . Felénk régebben divat volt a pinceszer. összebeszélt 6-8 ember, kimentünk a hegyre x pincébe. Befűtöttünk, sült szalonna , forralt bor, beszélgettünk ittunk egyet, nóta , megint beszélgetés, aztán ha megúntuk hazamentünk. Én meg páron voltam , aztán nem mentem.Mindig volt akit vinni kellett hazafelé.Ki vitte? Az a pár aki nem volt segg részeg. Egyik pinceszerre kis traktorral mentem,és bele lettek rakva a pótkocsiba aki nem tudott menni Ezután én már nem mentem.
Én pedig arra tippelek, hogyha mások is hasonlóan gondolkoznának, mint az itteni kis kompánia, akkor többek közt a "celeb" iparnak, és más hasonló marhaságoknak is befellegzene!
Pedig most már jobb lesz, ha kapaszkodol, mert hipp-hopp 40, utána hipp-hopp ott ahol én, aztán pedig mindjárt olyan vén trotty leszel, mint a Józsi!
De én akkor már régen olyan vén trotty leszek, ha megérem!
Sose rónám fel van egy olyan érzésem Te is olyan alkesz vagy mint én. Azaz ha mindenki ennyit inna mint mi a szesziparnak igen befellegezne a kocsmákról nem is beszélve!
Tedd csak fel a videót, én kíváncsi vagyok rá Ma már én nem indítgatom, de holnap vagy azután megjáratom egy kicsit.
A múltkor elég könnyen indult, persze azóta már hidegebbek vannak de én azért bízok benne még akkor is ha nem Tűzpengének hívják
Örülök, hogy jelentkeztél, remélem rendeződtek a dolgaid, lassan virágzik a cseresznye és újra megnyílik előttünk a horizont, virágba borul a táj és hívogató lesz a távolság. A motorok felbőgnek a motorosok megtalálják a lelki békéjüket
Néhány hét és valóra válik...