Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiforgatod a szavaimat, ahelyett, hogy komolyan vennéd!
Betudom "fiatal csikó" korodnak.
Ez a mai fiatalság milyen szemtelen!
Ittam is még 1 sört.

Ez tényle döbbenet! Főleg amiatt, hogy hazafelé menet ordított rád a Vilmos, ebből arra tudok következtetni, hogy mindig ott van nálad és már hangokat is hallasz Néhány hétre térj át a tejre, talán még nem késő
Jó estét az Uraknak!
Képzeljétek, hogy jártam ma:
Jövök hazafele nem is olyan régen, gyanútlanul, és hallom ám, hogy a vilmoskörte piszkosul ordít ám, idézem: TÉGY MAGADÉVÁ!
Mit volt mit tenni.............
A sör nem ordított, de ittam 1-et.
Na, így jártam.... Döbbenet, mi?
Mentségemre szóljon, hogy kifejezetten sz@r nap volt, kint is, bent is..... a lehető legrosszabb.
Azt hiszem én is már legalább 4 hete, hogy nem indítottam be a motort, talán mióta nálam van nem is állt ilyen sokat Ahogy azt korábban írtam én nem szedem ki az akkut, minimum 5°c-os száraz helyen áll a motor és 3hetente beindítom majd üzemmelegre járatom. Szerintem ez az ideális tárolás és így az esetleges belső korrózió sem indulhat meg, nem szárad ki a karbi és nem keletkeznek káros lerakódások. Persze ha valaki csak beindítja és egy kevés járatás után leállítja, az többet árt mint használ, mert a kondenzvíz vagy kicsapódó pára ott marad a motorban és a kipu rendszerben, ezért kell teljesen üzemmelegre járatni. Indítás előtt 1-2 órával ráteszem az akkutöltőt ami felpezsdíti ill. pótolja amit az állandóan élesített riasztó esetleg leszipákolt. Az indítás ezek után nem okoz gondot és az akku sem kap nagy terhelést, így volt ez ma is, elején nagyon alcson fordulaton ébredt a motor, de ment minden henger és néhány másodperc múlva már 1500-2000-es fordulaton dorombolt amire vigyázok hogy hidegen ne menjen följebb (kezem a szivató karon). Lassan de minél hamarabb ígyekszem visszatolni a szivatót és olyan 1200-as fordulat mellett melegítem föl, majd amikor már kellően meleg kissé felpörgetem de csak módjával, de ezt már csak a hanghatás miatt és saját magam szórakoztatására. Az egész folyamat 15-25 perc (attól függ mennyire van hideg), majd leállítottam és megvárom amíg lehűl, gondosan betakargatom majd várom az újabb 3-4hét elteltét, vagy egy esetleges száraz napos idő eljövetelét amikor kicsit mehetek is vele
Csak havas eső volt tegnap, az is kb 2 órán keresztül csak. itt egy kép Lillafüredről. A vízesés alatt van egy cső onnan szoktak forrás vizet hordani a népek. Na az most konkrétan vízesés alá került.
No csakhogy előkerültél. Már kezdtem örülni, hogy talán a nemigondozóba ápolnak. Tényleg nincs hó nálatok? Itt sem vastag, mert ami esett az elolvadt, 1-2 cm vastag csak de fehér.
Vagyok, csak sok minden más is van. Megadta magát a mobil vinyóm, egy szerencsétlen sorozatnak köszönhetően, így most adat összeszedegetésben ügyködöm. Nomeg jön a karácsony is, tele vagyunk iskolai programokkal. Viszont hétvégén beröffentettem a gépet. 3 hét állás után tölteni kellett az aksira, félő, hogy tavaszra kuka lesz. Sikerült az oldaldekni csavarrögzítő fülének is ismételten letörni. Vagyis a hegesztés engedett el újfent. Vihetem azt is hegesztetni. De már csak jövőre idén már nem valószínű, hogy motoroznék.
Nincs hó
Szerintem vagy havat hánynak, vagy okádnak !
Lement a viharos szél és szép nyugodt idő van itt a keleti végen, még egy pici hó is maradt -1 fok van most. Már egy hónapja alszik a Csühös, most kicsit felraktam töltőre mert ma hallani akarom a hangját
Van az két ásónyom is!
Lajos és Péter megint eltüntek
Hol vagytok emberek?
Tudod csak szolidan vagy hogy is mondtad
Azóta is várom az előadást
Nem semmi mi? Csinos a csaj van rajta egy ásónyom szalonna
Ez a kép falrengető !
Hányszor, hányszor?! Mi vagyok én? Matematikuss? Olyan ártatlan vagyok "mint az izé" !
Már csak az a kérdés, hogy hányszor?
A 3cent=1stampedli, úgyhogy hasonló a mércénk
Néha ki kell rúgni a hámból (még nekem is )

Én nem ittam, és mégis az van! A fene se érti!
NA! Ahun ott la! Ottan vannak az iszákosok!
Kibukott az igazság! Meg az ember!
Legközelebb cseppenként igyad ! Mert így dudorászós kedved lesz. Nekem munkaundorom lesz tőle!
Én meg kaptam.Munkáért! Hangulatom nem nagyon van, a szél vízszintesen hordja a havat, szóval fasza tél van ! Meg orvosságos pohárból iszom. ! 3 cent fér bele!
Volt is hangulat itthon
Arra tényleg nincs TB basszus, tegnap vettem egy 7dl-est 2700-ért akciósan
Még ilyet! Kanalas orvosság ennyiért?!