A szél már másfél órája dönget ! A rossz megjön biztosra. Lesz jég is ! Egyik öhöm a másik után. Megyek beveszek egy kis orvosságot. Jagermeistert írt az Orvos! De nincs rá TB.támogatás.
Mellesleg (az évszakhoz képest) baromi meleg van, nem akartam hinni a külső hőmérőnek pedig a higanyos is ennyit mutat.
Holnapra meg komoly lehülést mond na ilyenkor van cumi az ügyeletnek
Így gondoltam én is pontosan, mivel az alját már akkor néztem, amikor az első kerék leeresztett. De ott nem tudom alábakolni.
Hétvégén megcsinálom. Ártani nem árt, inkább használ.
Vilmoskörte..........
Alkoholista népség............
Nagyon egészségesek a fogai egy lukas nincs közte, viszont az elsők felül kiálltak és ezért kellet a fogszabályzó, szépen húzódtak is vissza de egy ideje már nem tudtak mert nem volt hely, ezért kell kihúzni egyet-egyet mindkét oldalról, úgyhogy még lesz egy meccs január elején
Az oszlopok (még) bírják, a megközelítéssel van baj, nagyobb gondot okoz mint a hiba kijavítása
Szerintem jó az ötlet és ez tünik kézenfekvőnek mivel műanyag hasa van a gépnek így a blokknál sem tudsz alábakolni. Talán még az első telóknak is jót tesz a tehermentesülés, ártani nem ártasz vele főleg ha a villaszárak felső részénél (kormány alatt közvetlen) rögzítve húzatod fel és vigyázol a fékcsövekre. Amúgy előre is létezik emelő és ha lemásolod valakiét akkor fillérekből tudsz csinálni, esetleg a 900-as topicban is kérdezz rá.
Ugye, ugye?
Ezt pofázom már mióta!
Inni kell.
Az elhullott egészséges fogért viszont nagy kár. Reméljük megérte.
Ma apósékhoz be kellett menni, mert az ikrek ott voltak, és hát megint inni kellett. Nehezen bírom.
Viszont!
Szakmai kérdés, a motorozásban nagyon tapasztalt kollégák felé.
Most a képen láthatóan pihen a Penge, - persze letakarva- de így nagy a súly az első keréken. Az jutott az eszembe, hogy a kormány fölé felszerelek egy tartót a falra, és egy kis spanival a kormányon keresztül felfelé meghúzom valamennyire az elejét, hogy kevesebb súly jusson az rá.
Jó-e az elképzelés?
Üdv az Uraknak!
Ma tőlem szokatlan apaszerepet vállaltam ami azt jelenti, hogy én vittem orvoshoz a fiúkat mert a feleségem már nem tudott szabit kivenni. A nagyobbikkal csak a szokásos éves allergológiai kontrollra mentünk amit még könnyen viseltem, bár a kórházszagtól már az első pillanatban felállt a toll a hátamon A kicsi viszont megszenvedett (velem együtt) mert neki egy teljesen egészséges fogát húzták ki, hogy legyen hely mert a fogszabályzó csak így tudja heyrehúzni a többi fogát Miért írom ezt le? Mert eszembe jutottatok a pálinkázással kapcsolatban és azt mondtam magamban ha hazaérünk legurítok egyet a nagy ijedtségre.
Szóval hazaértem és legurítottam, sőt még jól is esett akárcsak az eső egész nap... lassan komoly gondokat okozva itt a Bihari Sárréten
Igyekszem én, mindent megteszek ez ügyben!
Most ittam 1 kis vilmoskörtét, - az Isten se mossa le rólam, hogy iszákos vagyok - mert piszkosul kezelem magam!
........ Jó, jó, bevallom: 2 vilmoskörte volt.
Te is mindig ilyesmiket kapsz el. Egyszer dörgölőzhetnél valami bankárhoz, hátha elkapod a gazdagságot! Látod én is próbálok dörgölődni ide oda,aztán vagy a nemigondozóba kötök ki, vagy elkapom a náthát!
Jobbulást! és igyekezz a hörghurutból kilábalni mert itt a karácsony a nyakunkon, amikor fínom sörrel kell locsolgatni bélésünkben a pulykamellet és a hízott kacsamájat az ilyenkor esedékes disznótorosról nem is beszélve
Köszönjük a jó kívánságokat!
Én csak egy kis unikumot ittam lájtosan, mert holnap meló.
Ezúton értesítem a Nagyérdeműt, hogy a műtét elmarad, mert ma voltam kivizsgáláson, és mivel a fiuktól elkaptam valamit, (hörghurut) így lefújva az eksön, jövő év elején lesz majd valamikor.
Úgyhogy nincs más hátra, csajozzunk, igyunk!
Nem sminkeltem az üvegen, sőt szerintem kibírja még egy darabig, pedig nagyon finom
A Mikulás most elég szép ajándékot hozott, ami egyben a munkába járás elengedhetetlen kelléke, úgyhogy ez most egyben a karácsonyi ajándékunk is
Nem hiszek neked Laci ! Vizet tettél Te abba az üvegbe, hadd csorogjon a nyálunk! Egészségedre ! De tényleg ! Nektek mit tojt a Mikulás?
Miklósnak meg minden jót kívánok ! Kicsinek nagynak egyaránt.
Na megvolt az a bizonyos stampedli Miklós és mindőnk egészségére
Nem is akármilyen pálinkából, ugyanis azt még a CB 500 fórum általam igen tisztelt Zolibájától kaptam a nyáron, nagyon finom tordaszentlászlói főzet és csak különleges alkalmakkor iszok belőle, de mindig csak egy kicsit ami látszik is az üveg tartalmán
Ha nem tudnátok elolvasni így szól a szöveg:
"Por és magasfeszültség oldó vegyes hatású pálinka, különösen a László nevű motorosok számára"
Kíváncsian várom a professzor úr előadását, de addig amíg nem leszünk kiokosítva, marad a bevált szokás azaz néha napján egy kicsi, már csak azért is, hogy ne szólják meg az embert.
Holnap viszont iszok egy stampedlit az egészségetekre már csak a Miklós nap miatt is akkor már lehet mert letelik a készenlét
Köszönöm, de az a bizonyos riga esete nem áll fenn nálam.
Egyszer majd tartok egy előadást Nektek a disztingvált, kulturált alkohol fogyasztás mibenlétéről.
Valamint előnyeiről és hátrányairól.
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Holnapra meg komoly lehülést mond na ilyenkor van cumi az ügyeletnek
Hétvégén megcsinálom. Ártani nem árt, inkább használ.
Vilmoskörte..........
Alkoholista népség............
Az oszlopok (még) bírják, a megközelítéssel van baj, nagyobb gondot okoz mint a hiba kijavítása
Ezt pofázom már mióta!
Inni kell.
Az elhullott egészséges fogért viszont nagy kár. Reméljük megérte.
Ma apósékhoz be kellett menni, mert az ikrek ott voltak, és hát megint inni kellett. Nehezen bírom.
Viszont!
Szakmai kérdés, a motorozásban nagyon tapasztalt kollégák felé.
Most a képen láthatóan pihen a Penge, - persze letakarva- de így nagy a súly az első keréken. Az jutott az eszembe, hogy a kormány fölé felszerelek egy tartót a falra, és egy kis spanival a kormányon keresztül felfelé meghúzom valamennyire az elejét, hogy kevesebb súly jusson az rá.
Jó-e az elképzelés?
Ma tőlem szokatlan apaszerepet vállaltam ami azt jelenti, hogy én vittem orvoshoz a fiúkat mert a feleségem már nem tudott szabit kivenni. A nagyobbikkal csak a szokásos éves allergológiai kontrollra mentünk amit még könnyen viseltem, bár a kórházszagtól már az első pillanatban felállt a toll a hátamon A kicsi viszont megszenvedett (velem együtt) mert neki egy teljesen egészséges fogát húzták ki, hogy legyen hely mert a fogszabályzó csak így tudja heyrehúzni a többi fogát Miért írom ezt le? Mert eszembe jutottatok a pálinkázással kapcsolatban és azt mondtam magamban ha hazaérünk legurítok egyet a nagy ijedtségre.
Szóval hazaértem és legurítottam, sőt még jól is esett akárcsak az eső egész nap... lassan komoly gondokat okozva itt a Bihari Sárréten
Most ittam 1 kis vilmoskörtét, - az Isten se mossa le rólam, hogy iszákos vagyok - mert piszkosul kezelem magam!
........ Jó, jó, bevallom: 2 vilmoskörte volt.
Én csak egy kis unikumot ittam lájtosan, mert holnap meló.
Ezúton értesítem a Nagyérdeműt, hogy a műtét elmarad, mert ma voltam kivizsgáláson, és mivel a fiuktól elkaptam valamit, (hörghurut) így lefújva az eksön, jövő év elején lesz majd valamikor.
Úgyhogy nincs más hátra, csajozzunk, igyunk!
A Mikulás most elég szép ajándékot hozott, ami egyben a munkába járás elengedhetetlen kelléke, úgyhogy ez most egyben a karácsonyi ajándékunk is
Miklósnak meg minden jót kívánok ! Kicsinek nagynak egyaránt.
Nem is akármilyen pálinkából, ugyanis azt még a CB 500 fórum általam igen tisztelt Zolibájától kaptam a nyáron, nagyon finom tordaszentlászlói főzet és csak különleges alkalmakkor iszok belőle, de mindig csak egy kicsit ami látszik is az üveg tartalmán
Ha nem tudnátok elolvasni így szól a szöveg:
"Por és magasfeszültség oldó vegyes hatású pálinka, különösen a László nevű motorosok számára"
Vacsora utáni desszert az itteni Sport Motor-os vidik közül.
Holnap viszont iszok egy stampedlit az egészségetekre már csak a Miklós nap miatt is akkor már lehet mert letelik a készenlét
Egyszer majd tartok egy előadást Nektek a disztingvált, kulturált alkohol fogyasztás mibenlétéről.
Valamint előnyeiről és hátrányairól.
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!