Én benne is lennék, csak amikor eszembe jut, hogy fél órája a török kamionos lökte tele elmegy a kedvem az egésztől ! Pedig lehet még síkosító sem kéne.
Nekem is nagyobb volt a kelletténél sok éve!Jódhiány ! De szerettem a savanyúvizet, ami a vulkáni utóműködés miatt itt több helyen a földből fakad,sok jóddal , és vissza húzódott. Néha a víz sem árt.
Mindig a csajok no de akkor intézzetek már nekem is valami rossz rágott lábút, mindegy ha már kicsit le van lakva legfeljebb nem viszem a fényre Csak az asszony meg ne tudja mert igen kapnék arra a szégyentelen ronda pofámra
Nem májat cserélnek, annak semmi baja.
Pajzsmiriggyel műtenek, van a jobboldaliban egy 3cm-es valami.
Ha túlélem, akkor nem úszod meg a nyarat nélkülem
A csajokat Te intézed!
Nem tudom.De jobbulást ! Gondolom nem májat cserélnek ?! Te egyébként is józan életű antialkoholista vagy, mint én-e!
Tényleg irigykedek. Be vagyok sárgulva.
Sok újat nem tudok mondani, esik az eső folyamatosan (tegnap csak éjjel 37mm esett le) a munka meg nem kevesebb hanem az időjárásnak köszönhetően még inkább több. Este örülök ha az itthoni tennivalókat elvégzem és már ültömben is elbóbiskolok Igen, hiányoznak a túrák és hiába most múlt el a szezon nekem nagyon távolinak tűnik és ahogy megyünk a télbe csak fokozódik a hiányérzet. Kellene valami alternatív megoldást találni bár szerintem a motorozást csak a motorozással lehet pótolni.
A mondás szerint: "ami nincs, az hiányként létezik"
Jó, csak attól még nem javul a kedélyünk...
Most derült ki, hogy 14.-e az a 13.-a.
Sok-sok vitamint fogok fogyasztani, mert az egészség a legfontosabb!
Ez a "mindjárt motorozni kell", azért picit necces! Sajna.
December 13-a szerencsés nap! Azért majd szólj a dokinak, ne úgy műtsön mintha Luca székét készítené ! Fogyassz sok vitamint ! Szilvát cseresznyét, szőlőt, meg ezeknek a "levét" !
És igyekezz meggyógyulni, mert mindjárt motorozni kell !
Addig még egy pár kugli fát el kell tüzelni, arról nem is beszélve, hogy a legszebb hónapja az évnek a május az meg még odébb van. Viszont jön a karácsony amit azért szeretek mert összehozza a családot , az évvége is jó lesz mert a beosztás úgy jött ki, hogy 26.-án leteszem a szerszámot és csak január 3-án veszem újra fel
Fel a fejjel Laci! Január-február, és itt a nyár! Itt is utálatos nyúlós csepergős idő volt egész nap. DE! Már csak21 nap és az éjszakák elkezdenek RÖVIDÜLNI!
Jó estét kívánok!
Rendesen hideg van és fúj a szél, ma a vacogásban jobban elfáradtam mint a munkában, sőt jólesett dolgozni mert akkor kevésbé fáztam
Hejjj azok a nyári túrák...
Volt augusztusban az a hűvösebb idő, voltam lenn a badacsonyi benzinkúton, és az egész Badacsonyban nem voltak tízen. Most csend van, csak az "énekesmadarak" (varjú) dala hallatszik .Élvezeti szempontból elég gyenge,ugye nem jártak konzervatóriumba, de ezzel kell megelégedni . Szegény ember vízzel főz.
Az "alig van ember"-be belefér az az egy horgász tavaly nyáron viszont még este 8-kor is nyüzsgött a Balcsi
Az árak viszont nem voltak elszállva (persze nem a drága helyeket kerestük) a hambi, fagyi, gyros meg ilyenek nagyjából Hajdúszoboszló áraival egyezett.
Pajzsmiriggyel műtenek, van a jobboldaliban egy 3cm-es valami.
Ha túlélem, akkor nem úszod meg a nyarat nélkülem
A csajokat Te intézed!
Tényleg irigykedek. Be vagyok sárgulva.
Rendben. Menjünk csajozni, vagy a kocsmába!
Sok újat nem tudok mondani, esik az eső folyamatosan (tegnap csak éjjel 37mm esett le) a munka meg nem kevesebb hanem az időjárásnak köszönhetően még inkább több. Este örülök ha az itthoni tennivalókat elvégzem és már ültömben is elbóbiskolok Igen, hiányoznak a túrák és hiába most múlt el a szezon nekem nagyon távolinak tűnik és ahogy megyünk a télbe csak fokozódik a hiányérzet. Kellene valami alternatív megoldást találni bár szerintem a motorozást csak a motorozással lehet pótolni.
A mondás szerint: "ami nincs, az hiányként létezik"
Jó, csak attól még nem javul a kedélyünk...
Sok-sok vitamint fogok fogyasztani, mert az egészség a legfontosabb!
Ez a "mindjárt motorozni kell", azért picit necces! Sajna.
És igyekezz meggyógyulni, mert mindjárt motorozni kell !
Aztán igyatok valamit az egészségemre,....... utána meg jöhetnek a nők! ! ! ........
és majd drukkolok, hogy simán menjen
De ne irigykedjetek, dec. 13.-án műtenek.
Ami biztos, hogy sz@r lesz....
Kissé korainak tartom.....
Mi lesz januárban?
Ha már most nosztalgiázunk.....
Rendesen hideg van és fúj a szél, ma a vacogásban jobban elfáradtam mint a munkában, sőt jólesett dolgozni mert akkor kevésbé fáztam
Hejjj azok a nyári túrák...
Az árak viszont nem voltak elszállva (persze nem a drága helyeket kerestük) a hambi, fagyi, gyros meg ilyenek nagyjából Hajdúszoboszló áraival egyezett.