Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én benne is lennék, csak amikor eszembe jut, hogy fél órája a török kamionos lökte tele elmegy a kedvem az egésztől ! Pedig lehet még síkosító sem kéne.
Nekem is nagyobb volt a kelletténél sok éve!Jódhiány ! De szerettem a savanyúvizet, ami a vulkáni utóműködés miatt itt több helyen a földből fakad,sok jóddal , és vissza húzódott. Néha a víz sem árt.
Mindig a csajok no de akkor intézzetek már nekem is valami rossz rágott lábút, mindegy ha már kicsit le van lakva legfeljebb nem viszem a fényre Csak az asszony meg ne tudja mert igen kapnék arra a szégyentelen ronda pofámra
Nem májat cserélnek, annak semmi baja.
Pajzsmiriggyel műtenek, van a jobboldaliban egy 3cm-es valami.
Ha túlélem, akkor nem úszod meg a nyarat nélkülem
A csajokat Te intézed!
Nem tudom.De jobbulást ! Gondolom nem májat cserélnek ?! Te egyébként is józan életű antialkoholista vagy, mint én-e!
Tényleg irigykedek. Be vagyok sárgulva.
Amúgy szerintem meg csak irigykedel
Mivel még nem voltam ott, így nem lehetek szökevény
Nem tudod miért megyek? Tényleg?
Egyébként minek mész kórházba? Némi betegséget kaptál?
Ne virgonckodj Te kórházszökevény ! Bár a javaslat jó, de nagyon randa lennél aszimmetrikus lámpával a szemed körül ! Tudod , lila karika
" Kellene valami alternatív megoldást találni"
Rendben. Menjünk csajozni, vagy a kocsmába!
Néztem a TV-n ma este a híradóban. Nem irigyellek ! Cseppet sem !
Üdv az Uraknak!

Sok újat nem tudok mondani, esik az eső folyamatosan (tegnap csak éjjel 37mm esett le) a munka meg nem kevesebb hanem az időjárásnak köszönhetően még inkább több. Este örülök ha az itthoni tennivalókat elvégzem és már ültömben is elbóbiskolok Igen, hiányoznak a túrák és hiába most múlt el a szezon nekem nagyon távolinak tűnik és ahogy megyünk a télbe csak fokozódik a hiányérzet. Kellene valami alternatív megoldást találni bár szerintem a motorozást csak a motorozással lehet pótolni.
A mondás szerint: "ami nincs, az hiányként létezik"
Jó, csak attól még nem javul a kedélyünk...
Mindig olyan negatív vagy ! Január-február és itt a nyár !
Most derült ki, hogy 14.-e az a 13.-a.
Sok-sok vitamint fogok fogyasztani, mert az egészség a legfontosabb!
Ez a "mindjárt motorozni kell", azért picit necces! Sajna.
December 13-a szerencsés nap! Azért majd szólj a dokinak, ne úgy műtsön mintha Luca székét készítené ! Fogyassz sok vitamint ! Szilvát cseresznyét, szőlőt, meg ezeknek a "levét" !
És igyekezz meggyógyulni, mert mindjárt motorozni kell !
Drukkoljatok, drukkoljatok....
Aztán igyatok valamit az egészségemre,....... utána meg jöhetnek a nők! ! ! ........
Most én mondom azt amit Joszef, fel a fejjel!
és majd drukkolok, hogy simán menjen
A szorgalmasabbja már dec. 12.-én leteszi, és jan. 13.-áig fel se veszi.
De ne irigykedjetek, dec. 13.-án műtenek.
Ami biztos, hogy sz@r lesz....
"Hejjj azok a nyári túrák..."
Kissé korainak tartom.....
Mi lesz januárban?
Ha már most nosztalgiázunk.....
Addig még egy pár kugli fát el kell tüzelni, arról nem is beszélve, hogy a legszebb hónapja az évnek a május az meg még odébb van. Viszont jön a karácsony amit azért szeretek mert összehozza a családot , az évvége is jó lesz mert a beosztás úgy jött ki, hogy 26.-án leteszem a szerszámot és csak január 3-án veszem újra fel
Fel a fejjel Laci! Január-február, és itt a nyár! Itt is utálatos nyúlós csepergős idő volt egész nap. DE! Már csak21 nap és az éjszakák elkezdenek RÖVIDÜLNI!
Jó estét kívánok!
Rendesen hideg van és fúj a szél, ma a vacogásban jobban elfáradtam mint a munkában, sőt jólesett dolgozni mert akkor kevésbé fáztam
Hejjj azok a nyári túrák...
Volt augusztusban az a hűvösebb idő, voltam lenn a badacsonyi benzinkúton, és az egész Badacsonyban nem voltak tízen. Most csend van, csak az "énekesmadarak" (varjú) dala hallatszik .Élvezeti szempontból elég gyenge,ugye nem jártak konzervatóriumba, de ezzel kell megelégedni . Szegény ember vízzel főz.
Az "alig van ember"-be belefér az az egy horgász tavaly nyáron viszont még este 8-kor is nyüzsgött a Balcsi
Az árak viszont nem voltak elszállva (persze nem a drága helyeket kerestük) a hambi, fagyi, gyros meg ilyenek nagyjából Hajdúszoboszló áraival egyezett.